Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Kad se dijete "izgubi (zagubi)"

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Kad se dijete "izgubi (zagubi)"

Znate onu situaciju: odete u robnu kuću, kupujete, dijete vas drži za ruku, a onda uzmete nešto sa police, okrenete se i djeteta nigdje.
    Panika, strah, bjesomučno traženje.

Moj malac obožava "sakiti" se i trčkarati čim dođe na neko takvo mjesto. Bacila sam malo pogled na netu, pa evo link:

http://www.detnews.com/apps/pbcs.dll...ON03/808050411

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: Kad se dijete "izgubi (zagubi)"

MM je rekao da će klince dat čipirat jer mu je već pun .... proživljenog straha . Inače su dobri i nije baš da otrče miljama daleko ( makar se i to zna desit ), ali je teško pratiti njihovu igru i smjer kretanja na igralištu posebno što vani nemaju iste interese, a igralište veeeeeeeeeeliko.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mojoj mami se izgubio nećak u visokoj travi. Malac je na sebi imao zelenu majicu s kapuljačom i otrčao je iza nebodera na livadu, baka je bila malo sporija pa kad je izašla od iza nebodera mali je već čučao u travi. Zelena majica (kapuljača na glavi) + bakina dioptrija = nema djeteta. Uz to, mali je mislio kako je to baš fora ne odazivati se baki kad ga ona izbezumljeno zove. Baka ga je išla potražiti do obližnjeg dječjeg vrtića (gdje često zajedno znaju ići), mali je tada izašao iz trave i popeo se na tobogan. Naišao jedan susjed i naravno vidio kako je trogodišnje dijete na igralištu samo. Kad se baka vratila (5 godina starija i s 50% više sijedih) još ju je susjed napao da kako je neodgovorna i da kako može ostaviti malo dijete bez nadzora.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Moj G. se jednom "izgubio" u vrtiću - odlutao iz sobe a da niko nije primjetio. I kad sam ja došla po njega - niko ne zna gdje je.
    Noge su mi se odsjekle.
    Trčala sam ko sumanuta od sobe do sobe, od kupatila do kupatila,
    dok ga nisam našla ispred jednog lavaboa kako pravi balone od sapunice ... huh.

A znao je i u prodavnicama odlutat za nekim šarenilom po policama ali nikad daleko, do sad, brrr, da se smrzneš

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Audrey :shock: , jadna baka!

Meni se dogodilo dva puta.
    Jednom u garaži sjedila je u kolicima koja su bila okrenuta prema zidu.
    Tražila sam ju, zvala, prošla sam kraj nje nisam ju primjetila, a ona šuti.
    Ja sve živo pretražila, sva u strahu i panici. Tek kad sam drugi put prolazila kraj kolica skužim ju, a ona se samo smješka.

Drugi put kad smo išle nas dvije same u shopping.
    Jednim okom gledam sebi maju drugim Lanu, svako malo ju dozovem, ona mi se javi. Odjednom je više ne vidim. Zovem ju, ne javlja se. Tražim je između polica i štendera, odlazim u kabine, nema je. Znoj me oblio, panika, pomislim na najgore. Tek onda ju nađem kako sjedi na polici u kutu, igra sa dj. robicom. Da li se namjerno nije javila ili se samo zaigrala pa me nije čula, ne znam, samo znam da sam taj dan proklela shoppingiranje i zaklela da više sama s djecom u shopping centre ne idem, ili s mm ili potuno sama.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nije mi još nikada odlutala, ali me jeste par puta uhvatila panika ( ono kad je ne vidiš odmah, nego 2 metra dalje). Ozbiljno se razmišljam da joj balon sa helijem svežem za kikice.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj smoki prvotno napisa
    Nije mi još nikada odlutala, ali me jeste par puta uhvatila panika ( ono kad je ne vidiš odmah, nego 2 metra dalje). Ozbiljno se razmišljam da joj balon sa helijem svežem za kikice.
    Lako je tebi, ti imaš curku, a curka kikice Šta ja svom dečku da zavežem? I za šta?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja imam 13 godina mladu sestru. Dosla sam po nju u vrtic a nje nema. Nigdje! Teta i ja smo prosle cijeli vrtic uzduz i poprijeko, meni su vec suze krenule. Nakon dobrih pola sata sumanute potrage nasli smo ju u jednom grmu s jednim deckicem :shock: :/

Nadam se da se takve stvari nece dogadat kad moj malac poraste...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •