-
krv iz nosa sa sluzi?!
luce je maloprije za stolom imala osjećaj kao da ima šmrkalj i da ga treba očistiti - povukla je van, nije bilo dugog čačkanja
odjednom krvi k`o u priči
stavila sam joj hladni oblog na vrat
svako malo smo mijenjali šmrkavice ispod nosa pune krvi
išli smo u kupaonu i u lavabo je ispao komad, dugačak cca 5cm, širok 2cm, sluzav, želatinozna masa
krv je svjetlocrvene boje
vadili smo krv prije cca 3 tjedna (pregled za školu), sve je bilo OK - samo me pitala doc da li umara i sl. jer da ima malo manje hemoglobina i dala preporuku da jede malo više cikle itd.
ovakvo krvarenje je imala i prije 4-5 mjeseci, mm je vidio isti takav komad
dosta je krvarila; nakon što je ispala ta sluz krvarila je još neko vrijeme i stalo je
kaj je to? meni to koma izgleda, strah me je
sada kaže da ima osjećaj da ima toga još
sada je i nju strah
dobro da mm nije tako gadljiv i u frci
treba iscuriti, a ne zabaciti glavu unazad, jel` da?
-
ne krvari više, super
strah me te sluzi, kaj je to? zašto se pojavi?
sada je smazala zdjelicu cikle
-
ja sam kao mala imala iste takve probleme. inaće sam slabokrvana.
po ljeti sam morala paziti na ulaske u more/bazene nikako skakati.
da glavu obvezno naprijed nek to iscuri, a ne da joj se vrača u želudac.
često su mi komadi ispadali i dr je rekao da je to sve normalno. išla sam u Vinogradsku na pregled i tamo su mi rekli da su mi kapilare u nosu jako slabe. kad su vidjeli gdje su gore u toj nosnici su mi ih "spalili".
to ništa ne boli samo škaklja jer ide sa štapićem unutra ( to je bilo prije 15 godina ) i od tad nikad više mi krv nije išla.
pa se raspitajte kod pedijatra da to obavite i riješite se problema
-
jučer u vrtiću joj je 2x krvario (opet izašlo ono čudo van)
ići ćemo kod pedijatrice
hvala ti **mial**
-
skoro svaki put kad ima temperaturu, jagoru ide krv iz nosa. jednom je isla bas ono obilno, braindead...
pedijatrica se nist oko toga ne uzbudjuje, veli da ima slabe kapilare u nosu i kad se malo povisi temperatura one mogu same od sebe puknuti.
pazi na jednu stvar, ako joj zabacujes glavu unazad, krv ce otici u zeludac a odatle prirodnim putem van, pa se nemojte iznenaditi krvi u kakici. izgleda bas spooky.
sto je najbolje, on nije slabokrvan.
-
dobro da si mi rekla za ovo krv u stolici
ja trubim mm-u da se glava ne zabacuje unazad, da je to zabluda, ali se nisam sjetila ovog
pusa jagoru (jesi li pitala hoće li to prestati s vremenom?)
-
Kao mala sam imala istih problema...i sada se zna tu i tamo izliti i zna biti te sluzi.
Ali ono što je meni otorinac rekao... ne naginjati glavu unazad ili naprijed među noge jer se krv onda vrača i ne očisti se... treba pusitit da samo prestane...staviti tufer od vate u nosić da se ne zaprlja i to je to.
-
buby , kako ste sada ?
Mi smo sinoć imali nesto slično. Čačkao je prstićem nos , onda je iz te nosnice krvario malo ,ali nakon 5 sati ponovo je počela krv da ide iz te iste nosnice ,ali u mnogo većim količinama , uplašili smo se , i on i ja .
-
To je skroz normalno - krv se zgruša pa izgleda kao sluzava hrpa.
Nagnuti glavu prema naprijed, stisnuti nos da se stisnu kapilare i malo mirovati dok se sve ne smiri.
-
uf, fala Bogu toga više nije bilo
izgleda grozno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma