Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Jos niti jedna prespavana noc

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Jos niti jedna prespavana noc

Moja cura jos malo pa ce imati punih 22 mjeseca, a ja jos nisam niti jednu noc prespavala u komadu odkako se ona rodila. Je li ima jos netko ili sam ja jedina???

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moj ima 25 mjeseci, mislim da je jednu noc prespavao u komadu, al nisam 100% sigurna

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

moja starija ima skoro 6 i još nismo
    a mali se samo nakalemio, pa očekujemo još koju godinicu
    ali, kad napuni 4 bit će ti puno lakše

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

silvy, sigurno ti je laknulo.
    moja ima 4 i pol i pati od night terrors (vjeruj, s razlogom imaju baš to ime 8) ).

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas je s tri zasjalo sunce po tom pitanju

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Novi se ili budi jednom ili prespava noc od odprilike mesec-dva pre treceg rodjendana.
    Samo sto se sad ja budim cesce nego on

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

naša je skoro 3 pa još svaku noć traži piti po par puta

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da smo prošvikale pa stavljamo smajliće umjesto
    Da, većina nas je neispavanih.
    Još malo, tješi se skupa sa nama, još malo...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

možda prospavaju sa 4 ali sa 14 počinje ponovo

to da ti ne spavaš dok ih se ne riješiš, pardon kad se odsele

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

.... ja u sebi mantram "do treće, do treće, posle je lakše, do treće....." možda me neko i čuje
    Uglavnom to je moja granica, ja sam se spremila na 36 meseci nespavanja, posle toga kupim stvari i selim se

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Cure

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Moja starija curka počela je spavati cijelu noć tek kad se preselila iz kinderbeta u svoju sobu. Prije toga više je spavala s nama, nego u kinderbetu. Valjda smo je budili hrkanjem.
    Ali sad imam malenu od 5 mjeseci, a i "velika" se nešto opet budi zadnjih par dana, pa opet ne spavam. Presretna sam kad uspijem spojiti od 12 do 5, ali uglavnom ne spavam više od 3-4 sata u komadu, a sveukupan period spavanja (uključujući i prekide) ne prelazi 6-7 sati.
    Naravno po danu je spavanje nemoguća misija, uz moje dvije ljepotice, tako da sam kronično neispavana.

Znam da te nisam utješila, ali možda ti je lakše kad znaš da nisi sama.

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moj ima skoro 22 mjeseca i pred par mjeseci je počeo bolje spavati. Zalomi se tu i tamo koja skoro do jutra (5.00-6.00) prespavana noć, ali uglavnom su buđenja jedanput do 2-3 puta. i ja sretna,
    Inače dižem se u 5 i 45 jer radim od 7 i već sam u 9 navečer krepana, a on bi bio budan do ko zna kada!
    Nadam se da ću se uspijeti naspavati u sljedećih par mjeseci jer si za koji mjesec želimo barcu ili seku !
    Ali...to su čari... slatko je kad se imate kome buditi po noći.. i kad me zove mama, pa me grli svojim ručicama .
    (i jutros je tako bilo prije nego sam morala na posao - dežurna sam, inače ne radim subotom)

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

prospavana noc mi je od 10 do 6 ujutro i to se desilo prije mjesec dana kada je Zach imao 33 mjeseca. do tada, budjenje svakih 2-3 sata, nekad i cesce.
    naviknes se

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Tri godine i mjesec dana, sisanje par puta na noć, recimo 3 - 10.

Druga je isto počela spavati sa sisom u ustima.

Samo se prebacujem od jedne do druge.

I bude se kad mi škvrcne koljeno u okretu.

Kad sam budala i okrećem se dok spavam.

A spavaju kao od ponoći do osam.

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    prospavana noc mi je od 10 do 6 ujutro i to se desilo prije mjesec dana kada je Zach imao 33 mjeseca. do tada, budjenje svakih 2-3 sata, nekad i cesce.
    naviknes se
    Ma MOMZE navikla sam se ja vec odavno...sama sebi se divim kako super funkcioniram neispavana, nego samo sam htjela da vidim koliko dugo jos moram tako

APRICOT, utjesila sam se kad sam vidjela koliko vas ne spava po noci, ali tvoj post me bacio u depresiju ....nije valjda da ce i ova moja do 6. godine driblati me po noci

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kad je Sara imala nekih 14,15mj. onda je 2mj. spavala noću bez buđenja onda se od jednom počela ponovo buditi... sad se svaku noć probudi -uglavnom samo jednom

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

V. ima 19 mjeseci, još nije prespavao noć, budi se nekoliko puta, uglavnom ništa ne traži, samo kmeči ili se vrti, šuška, a ponekad govori "Utat" (Ustat)...
    Ponekad mu dam vode, a ako je jako budan, i mlijeka.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

I budi se između 6 i 7...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

moj se budi,svaku noć,bezbroj puta,noćas je jeo u 3!koma!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja je s 20 mj počela spavati do 5, 6 ujutro.
    Tad je prestala sisati po noći.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj silvy prvotno napisa
    naviknes se
    Ma MOMZE navikla sam se ja vec odavno...sama sebi se divim kako super funkcioniram neispavana, nego samo sam htjela da vidim koliko dugo jos moram tako
    eeeee, draga moja, to ovisi o tvom djetetu.
    a donekle i o tebi - koliko to mozes podnijeti. ako si se dobro navikla, onda ti je sad vec, skoro, pa svejedno

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nisam još prespavala noć u komadu.
    Ni ne nadam se skoro tome budući da očekujemo pojačanje.
    Nekako se nadam da će kod mene biti ona: što te ne ubije-ojača te. A prije sam bila strastvena spavalica.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja se ovde ne smin javljat s obzirom da su obojica s nekih mjesec dana uhvatili ritam 22-06...
    da nisu mislim da bih makla i zato svima moj duuuuboki

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Izgleda da smo mi po tom pitanju imali više sreće. Prestao se buditi po noći kada se rješio dude negdje oko 20 mj.
    U principu zna nekada zaplakati ali jako jako rijetko i to nešto sanja, samo ga malo podregamo i nastavi spoavati.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

alen mi se do 20-og mjeseca budio svaka dva sata, mak se rodio prije dva mjeseca i od prvog dana doma spava prvo 6 sati u komadu a onda jos dva mala budenja. vjerovatno se djeca rode kakva se rode i tu se ne moze nista jako bitno napraviti
    da ne kazem da je alen isto imao night terrors i ima ih jos uvijek. u principu jos uvijek imam problema sa prvim djetetom

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

skoro 18 mjeseci i ima par noći koje ja smatram prospavanima, npr. jednu noć kad je spavao od 21-02 i onda opet do 5.30...meni je to bila super noć ali uobičajeno imamo po min. 3 buđenja što je veliki napredak
    rekla sam si na nema drugog djeteta dok ne prospavam barem 10 noći u komadu (možda sam se osudila na jedno dijete :? )

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

fora mi je bilo kad je u jednom trenutku poceo spavati po noci, meni je trebalo jos mjesec dana da se vratim u svoj ritam

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj Li sad ima skoro 28 mjeseci i još uvijek nemam prespavanu noć iza sebe.

I da, super je kad dijete skine pelenu. Genijalno! Taman da si zbrojim 2 buđenja (min.) radi dojenja i 1-2 radi odlaska na kahlicu. Aaaaaaa.....

Starija kćer je počela spavati sa 2,5 godine, sve u paketu i dojenje prestalo i prešla je u svoj krevet i ostavila pelene, doslovce je preko noći sazrijela za sve, spontano, super!

Nadam se tome i u slučaju s njim.

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo pune 2 godini imali makar nekih 5 budjenja u toku noci. S tim da je spavanje pocinjalo oko 22h, nekad i 23h, a finis bi bio oko 5 ujutro (nama puna kapa). A sad imamo neka 3 jako opustajuca budjenja- sto odlazak u wc, sto sjetio se da ne drzi u ruci autic, sto cisto da ti cuje glas,... Tako da se sada mozemo nazvati naspavanim. :/ Zaista ni sama ne znam kako smo bili u stanju pregrmiti one 2 godine, a da se niko nigdje nije srusio. :?

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

u 18 i pol mjeseci samo jednom je odspavao u komadu i to kad je bio bolestan... buđenja ima od 2-3 do 10-12

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

naviknes se
    ovako i ja s mislavom, imao je 39 mjeseci kad je prespavao prvu noc
    jelena ima tek 29 mjeseci i prespavana noc se jos ne nazire
    a ja se prijetim da cu unajmiti sobu u hotelu koju njoc da se naspavam ko covjek tj zena

ali znam da ce proci

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa
    a ja se prijetim da cu unajmiti sobu u hotelu koju njoc da se naspavam ko covjek tj zena
    e, ovo sam i ja govorila
    ali onda sam skužila da bih si sigurno "pronašla" neki drugi razlog za nespavanje (kao sada, npr, kad oboje spavaju ko bebe, a ja dreždim)

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

čitam i tješim se da su još mali a podočnjaci do koljena

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

čitam i tješim se da su još mali a podočnjaci do koljena

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Curica spava od drugog mjeseca života cijelu noć, na prste jedne ruke mogu nabrojati koliko se puta probudila do sad, a dečko!!!! svako noć je buđenje a svaka treća noć je night terrors (da citiram čokoladu) i tada ne pomaže ni maženje ni nošenje, ni tepanje, samo izlazak na balkon i razgovor sa zvjezdama.
    Hoću li ikada prespavati cijelu noć u komadu?! Vjerovatno tek kad odu od kuće

Mali Medo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja ne spavam već skoro 14 mjeseci i već sam se "navikla", ali žudim za danom kad ću spavati cijelu noć!

Da li je itko od vas poduzeo nešto po tom pitanju (napr. Pantley metoda)?

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

[quote="Mali Medo" Pantley metoda[/quote]

Kakva je to metoda.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Haj svima,
    moja Dora će sad 16mj.i niti jedna prespavana noć!!! S obzirom da sam počela raditi sa Dorinih 7 mj.možete si misliti koji sam vampir postala!
    Međutim, kod Dore je nešto sasvim drugačije. Ona u biti spava cijelu noć, ali stalno nešto kmecka, stenje, okreće se, traži moju blizinu, dudu, vode...ali sve kroz san!!! Pošto nemamo baš veliki stan spava s nama u sobi. Namjestili smo se tako da smo kao sardine složeni:njezin krevetić uz naš i bez ogradice. Dojila sam je dugo pa nam je takva postava bila idealna, samo bih joj dala sisati a da se ne moram dizati iz kreveta.
    Valjda joj je ostala navika.
    Posudila sam si izvrsnu knjigu: Svako dijete može naučiti spavati i tamošnje metode su očito vrlo učinkovite. Međutim, sada nemam snage to primijeniti no preporučila bih to jer sam čula da imam fantastičnih rezultata.
    Svim ostalim mamama i tatama želim da brzo počnu skupa sa kikaćima spavati cijelu noć!

aleksandra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

13 mj. jos ne spavamo!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Elisabeth Pantley - No cry sleep solution, zaboravila kako su preveli naslov.
    Ima za kupit. I dobra je.
    Meni je pomogla da se prestanem nervirat oko spavanja.
    Nespavanje je ostalo isto

Daklem, skoro pa 21. mjesec i uvrh glave 10 noci da je spavao 5-6h u komadu.
    Ostalo je budjenje svakih sat do dva, provjeravanje rukicom da je mama tu ili pristekavanje.

Dobra vijest je da od godinu dana sam ode u svoj krevetic (spojen uz nas krevet). Pa se tuitamo mogu izvalit k'o covjek i zena

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moja ima 16 mjeseci. Uvijek se budila svaki sat. Sat svakih pola sata. Najradije bih u toku dana sjela na pol asfalta i zaspala ko top.

Stalno je prištekana. Ima li ikakve šanse to smanjiti???

EvaP avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno nespavanje

Nase malo zlato je tek sad s preko 2 godine pocelo spavati cojelu noc. A od neispavanosti prethodnih 2 godina nisam to ni primjetila, tek ujutro se ne bih mogla sjetiti da li se i kada budio po noci a onda sam odjednom shvatila da izvrsno funkcioniram i nekako nisam vise umorna i shvatila da me niko po noci ne budi Inace smo svi skup u krevetu i prije (dok se budio) bih samo u nesvjesti izvadila ciku i nastavila spavati... Iako se nocas probudio 2x al nadam se da je to slucajno....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Curica je spavalica od 2-3mjeseca života cijelu noć, a braco je tek ovih zanjih dva tjedna prestao tražiti noćne obroke i polako uspijeva prespavati noć. Budim se zbunjena po navici al on spava, samo što je uveo noćne dolaske u naš krevet i zauzimanje mog jastuka.

jelenat

Početno (ne)spavanje...

Ako netko ima knjigu "Svako dijete može naučiti spavati", molim vas da mi javite, kupila bih je. Naime, knjiga je rasprodana...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jaao kad sve ovo citam ...moja ima jos malo 14mj. i budi se svako malo, premjestim ju k nama pa spava kao malo bolje, al muz i ja zahvaljujemo Bogu na citavim nosevima..to je uuuzas okretanje na sve strane, lupanje nogama u glavu, ledja, svuuda...nekad se dogodi da dvije noci za redom odspava ajmo rec super te kad se mi taman ponadamo boljem eto ti nje opet(caj,voda,mlijeko)...sve se nadam da do te stalno spominjane tri godine bude pocela fino spavat, ako ne nabavit cu joj novu mamu

shogi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ni kod nas nema cijele noći prespavane u komadu

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sa 7 mjeseci mogu reći da smo imali 3 /tri/ prospavane noći- od strane Naje - ja sam se i dalje budila po rasporedu
    ali, sada se vrlo često dogodi da imamo 1 buđenje do jutra - a to je vrlo podnošljivo 8)

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Da se konačno i mi prijavimo : danas točno 21. mjesec i dva dana - niti jedna prospavana noć .
    Jedan veći period, od 9. do 18. mjeseca, noćna koma - nacicavanje, buđenje svakih dvadeset minuta ...... a onda odjednom par buđenja noću.
    Kad je jako dobra noć to je dva sisanja, kad je lošija onda zaspi na tri sata, pa se prikopča na siku i možda tijekom noći i prestane sikiti pa se ujutru prišteka ponovo, nemam pojma, obeznanim se i makar malo odspavam.
    Samo što ujutro sve boli od jednog te istog položaja cijelu noć.
    Da ne kažem da se osjećam isisano, bukvalno

EvaP avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno neprospavana noc

Povlacim ono o spavanju cijelu noc. Sad vec skoro dva tjedna imamo bar jedno, a najcesce 2 i vise budjenja po noci. Opet sam zombi...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •