Naručila sam sling od pixiekida od brokat svile! Tako su mi prekrasne boje i izgledaju tako profinjeno. Ima li možda netko takav sling da mi kaže iskustva s tim materijalom, gužva li se, dali je težak, ugodan za kožu...?
Naručila sam sling od pixiekida od brokat svile! Tako su mi prekrasne boje i izgledaju tako profinjeno. Ima li možda netko takav sling da mi kaže iskustva s tim materijalom, gužva li se, dali je težak, ugodan za kožu...?
slinovi od svile su fenomenalni!![]()
udobni, mekani, moji su čak bili i puno lakši za namjestiti i zategnuti... nikad nisam probala pixie svileni, ali vjerujem da je jednako dobar.
sve u svemu, odličan shopping, čestitam![]()
Hvala na informaciji. Jedva čekam da se počnemo nositi!
ja sam odustala od klokanice pa sad gledam sling i meni su isto ti silk slingovi ljepši od običnih.....jel postoji neka razlika, kao npr dal se ovi svileni "kližu" kroz kopču?
Dal postoji neki dučan u Zg di bi mogla isprobati sling prije nego ga kupim....jer mislim da sam definitivno zagrijana za taj silk pa da ne bacim 700kn a možda se bebaču neće sviđati :/ ?
Ima sigurno i jeftinijih varijanti. :?
pa zato i pitam...taj koji sam ja gledala je sa pixiekida.com.
jel znate za neki dučan di bi mogla isprobati sling opčenito?
Da li iko ima tu svilenu sling maramu? Koje su joj prednosti u odnosu na pamucnu? Bas razmisljam da probam naci materijal da sebi sasijem pa da se ipak ne zaletim :/
Meni dolazi za cca tjedan dana, pa javim kako nam se sviđa.![]()
prednost joj je jedino da se osjećaš kao milijun dolaramamina mica prvotno napisa
![]()
ili recimo na drugom primjeru - kakva ti je razlika između pamučnog i svilenog rublja?
svila je jednostavno svila. nema tu neke pametne 'kvake'![]()
Meni je svila preprepreprekrasan materijal, ali moram napomenuti da je nacin tkanja bitan za osjecaj. Npr. crepes de chine, ili habotai svila ili dupioni svila koje sam opipala su sasvim drugacije (iako su sve tako super!), kao sto i kod pamuka deblji ili tanji ima razlike, kao i tkanje (npr keper). Brokat svilu nisam nikad opipala, ali jesam obicni brokat, koji je dosta debeli materijal. U svakom slucaju bi mi bilo jako tesko kupovati bez da opipam, i preporucila bih isto bilo kome tko kupuje. (Iako ako to vidite i probate uzivo, vjerojatno ce se zaljubiti do usiju! sudeci po mojim iskustvima sa svilom)
x
još ću samo dodati da sam uglavnom vidjela da ljudi koriste dupioni/shantung svilu za slingove, vrlo često u dva sloja. brokat je deblji pa je on dovoljan u jednom.
svila je svila ljudi moji. ja sam se već zaljubila, već kujem opake planove koga ću žicat da mi to kupi kad bude trebalo![]()
Evo da javim kako se snalazimo sa slingom(imamo ga već odavno ali kompjuter mi je bio u kvaru).
Prvih par dana sam vezala mede u sling da skužim sve položaje, a da ne gnjavim bebaća. Sad smo se upraksirali i super smo zadovoljni, jućer sam išla u šetnju plažom i tako je lijepo zaspao u položaju prsa na prsa!![]()
Žao mi je što ga nemogu namjestiti u položaj koljevke, nekako je preveliki(mislim na bebu), ali prsa na prsa, bok i budha nam super pašu!
I osječaj svile na koži je prekrasan, tako je ugodan za nositi!
ima li još netko iskustva s ovim slingom
jako mi je zapeo za oko
Mi ga već koristimo neko vrijeme, dosta puta smo ga oprali, tkanina je i dalje u super stanju! Opet bi kupila brokat svilu!
i ja imam od brokat svile sling. prekrasan je, ali me živcira što stalno mislim kako bebača žulja rub tkanine oko guze-noge dok dojim u slingu!!!!
ima li ko kakav savjet? kako znate da bebu ne boli, iako ne plače!?
pitanje: moja S ima mjesec i pol...radi se o položaju prsa na prsa s nogama unutra....KAKO SLOŽITI BEBINE NOGICE???? gledala sam na YouTubu ali ne vidim dobro pa me zanima gdje ste Vi naučili ukrižiti nožice. već mi se par puta rasplakala pa ne znam jel ju bole nožice ili je ljuta što ih ne može pokretati, budući da su joj nožice stalno u pokretu...
Koliko se sjećam to je položaj za malo veće bebe, koje mogu same držati glavicu, a tvoja je još malena.sisalo prvotno napisa
ako si iz zg evo gledamo da organiziramo radionicu o nosenju
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...800691#1800691
nazalost nisam. iz koprivnice sam. ima li ikakve sanse da dodjete u koprivnicu? javascript:emoticon('')
ili barem da stavite video sa detaljnim uputama kako i sta u kojem polozaju. sve one tips&tricks o kojkima se rijetko govori![]()
Imamo 2 pixiekidova slinga, pamučni i od svile i ovaj od svile je stvarno nešto predivno, što izgledom, što ugodnijim nošenjem, začas se namjesti, kraći je od pamučnog pa ne moram provlačiti onaj dugački dio između nogica.
Ma, stvarno je savršen![]()
kak slažeš taj dio koji ide među noge?meni je teško dobiti veći komad svile da ga provučem među nogice!
Koliko ti bebač ima kila? Moj ima oko 12 tako da je uglavnom na boku i sa svilenim slingom mi je neizvedivo da mu provučem među nogice, jednostavno pustim onako, nije predugačko da mi smeta a imam osjećaj da kad jednom namjestim svileni da se ne miče ni milimetar za razliku od pamučnog.sisalo prvotno napisa
Pamučni je dosta dugačak tako da i kad je na boku samo podvučem pod nogicu i opet još jednom kroz ringove i to je to.
moj bebač ima 2 i pol mjeseca)) i punih 5280 grama. za na bok smo još premali...
moj bebač nikako neće imati nogice unutar slinga, stalno moraju slobodno padati da može ''voziti bicikl'' pa ga nosim u stilu ''žabica'', ali mi uvijek nedostaje svile - da mu je povučem skroz do pupka - i onda se malo po malo taj dio svile izvlači prema van, i naravno, strah me da mi ne (pro)padne kroz sling. možda nisam lepezu dobro složila? ne znam više ni sama što da još isprobam pa da šljaka!!! pomozi ako znaš!!!! thnx
e da, bebač je Sara, nije muško iako bi se mogao stvoriti takav dojam![]()
sisalo probaj pravilno namjestiti lepezu, to je najvažnije kako bi mogla dobro zategnuti gornju i donju stranu slinga; meni svileni uopće ne klizi za razliku od pamučnog. Namjesti sling na sebi, uzmi bebicu i drži ju cijelo vrjeme, najprije moraš zategnuti sredinu slinga pa tek onda krajeve. Pazi da ti sling bude skroz do Sarinih koljena, dakle guza mora biti malo niže od koljena (nogice skroz razmaknute).
Evo ti video link
ma to sam vec vidla. i sve po tome uradila....valjda imam dvije lijeva za sling...A TAKO JE PREKRASAN!!!!!!!!!!!!!! nedam se ja. sve mi bolje ide, neki dan SAVRSENO ISPALO ALI DANAS OPET NIKAKO DA NAMJESTIM KAK SE SPADA. MORAT CU poraditi na lepezi
Ništa se ne sekiraj, to je samo stvar prakse, začas ćeš se uhodati; uostalom, još je Sara mala pa te još više strah. Meni je trebalo dobra 2 mjeseca da skužim kako pravilno zatezati. Čekaj, probat ću ti naći jedan video link koji je meni jako pomogao, dosalovce sam stala ispred kompa i valjda 30 puta zaredom isprobavala dok nisam koliko-toliko uspjela skužiti "the point"![]()
sisalo evo probaj ovaj video link
hvala na linku i savjetima. već sam ga gledala, i opet ću!! sve dok ne uđem praksu...i da sara poraste ...dobro kažeš, možda će nam tada biti lakše!
Mi imamo pixiekid sling od brokat svile i prezadovoljni smo!![]()
Prvo smo kupili pamucni i na njemu naucili sve polozaje, otkad je Karlo bio mjesec dana star pa sve do danas, a svileni smo dobili nedavno na pokon i sad ga nosimo van, kad smo fancy sminkeri u gradua pamucni nosimo po kuci
Zbilja, osjecaj svile na tebi posebno podize raspolozenje !
Malo je kraci pa mi onaj slobodan krak visi pored tijela, niti ga ne podvlacim. I dosta je debeo, onako topao iako bi se reklo na prvi dodir da je svila hladna... Cvrst je, ne klizi kroz ringove, iako mi se prvi put dogodilo da mi je bebina guza kliznula kroz sling s donje strane, ali dok sam ju namjestala i drzala rukom, tako da nikakvo zlo, ali sam naucila kako ga malo bolje zategnuti i podvuci....
I naravno, prekrasan je, svecan, lijep, nosila sam ga nedavno na vjencanje prijateljici, ja u maloj crnoj haljini, crne cizme, nova frizura, sling oko mene, onako sjajan, kao indijski sari, i kao glavni modni dodatak, usnula beba![]()
Svi su se topili od srece kad bi nas ugledali![]()
i ja vam zavidim...
magalitrebam savjet!!!!!!!!
ja svoj od brokat svile nosim po doma jer sam nesigurna. daj mi koji savjet...kako da što bolje učvrstim guzu u žabica položaju i kako da ring dobro složim....stalno m je labav? u lepezu ili....?
Pitanje za vlasnice pixiekid svilenih slingova, tačnije dva pitanja
Koliko je dugačak, tj. koliko je kraći od standardnog koji je 210cm?
Gdje se nalazi džepić? U repu ili negdje drugo?
Hvala![]()
evo vidi ovaj sling, tu se vidi džepić
http://www.naturallytrendy.com/item_...Silk-Sling.htm
i kad klikneš na sizing information vidiš upute za odbiranje veličine, samo u inčima, pa ako se snalaziš... ali rekla bih da veličina može biti ista kao kod slinga od drugih materijala :/