-
Smedje bubice u kuhinji
Dakle, vratili smo se doma nakon tjedan dana izbivanja i docekale su nas. Sitne, milimetarske smedje bubice, kao tockice, letece i puzece, u zidnom ormaru, a bogme sad i u citavoj kuhinji. Kako ih se rijesiti?
Napravit cemo inventuru ormara, jos ne znam gdje su se mogle stvoriti, baciti sve otvoreno, ali kako se rijesiti ovih slobodnjaka sto su vec krenuli u istrazivanje kuhinje?
Help, ja mrzim bube, sve me vec svrbi i gadi mi se jesti bilo sta iz ormara, a MM je jucer nasao dvije i u frizideru
-
Jedini siguran način ti je pokupiti ih usisavačem.
-
Evo, ja sam sa njima vodila bitku 2 mjeseca. Ormariće praznila, čistila, pa punila...kad pomislim da ih konačno više nema - eto ih opet!!
Onda sam jedan dan sve pregledala, sve otvorila, baš svaku kutiju, staklenku i našla ih u - čaju od kamilice, slatkoj paprici i gustinu. Vidi ako imaš što od toga. Ja sam ih se riješila.
-
re
iz caja izlaze, tamo se valjda stvore. Ja ih povremeno imam samo u caju
-
ja ih se nisam riješila dok nisam svu hranu pobacala, ali doslovno sve -otvoreno i zatvoreno
koliko nas je to kn izašlo nesmijem ni pomisliti ali eto mislim da drugačije neide
-
I ja ih imam i pokušavam ih se rješiti već mjesecima. Idem odmah pogledati čaj!
-
Ispraznili smo ormar, bacili sve otvoreno, zatvorenog nije bilo puno, prekontrolirali i ostavili sto nam se cinilo 100% sigurno. Povadili police, usisali ormar, oprali police i vratili sve na mjesto. Ormar je tuzno prazan i ne bi nas nahranio dva dana
Isto napravismo i sa friziderom.
Usisali smo i nasli mnostvo bubica, a mislim da su nastale u krusnim mrvicama, kesica je bila puna, brrrrr... Odsad odmah bacam takve stvari, ionako ih koristim dvaput godisnje. I sve je u posudama ili zatvorenim vrecicama - morali smo baciti desetak kutija muesli (svi volimo razlicite) jer sve ostanu dovoljno otvorene da se bestije mogu uvuci. Nadam se da smo istrijebili vecinu, a ostale cemo kako nailazimo na njih. Hvala
-
Provjeri kakao. U njemu ih je teško uočiti zbog smeđe boje, a iz iskustva mogu reći da baš vole kakao.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma