Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Lagani trag rozog u vaginalnoj sluzi, nakon stolice

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Lagani trag rozog u vaginalnoj sluzi, nakon stolice

Drage moje trudnice,
    trudna sam skoro 8 tjedana, bliznačka trudnoća.

Več nekoliko puta u toku trudnoće sam nakon jake stolice primjetila trag rozog u vaginalnoj sluzi, na papiru. Nema toga puno, trag je velik kao malo veča šmrklja, i svijetlo je roskast. Međutim dovoljan je da se jako prepadnem, a kako je danas nedjelja i moja gin ne radi, nadam se da će me neka od vas uspjeti umiriti.
    Ne osječam bolove, simptomi su normalni kao i uvijek, malo sam umorna jer se nisam baš naspavala. Več 3 tjedna uzimam utrogestane vaginalno, 3x200, ali mi se takav trag pojavi svako 6-7 dana nakon stolice.

MOLIM VAS, ako je bilo koja od vas imala ili ima slične probleme i zna što ih uzrokuje da mi napišete ovdje, jer sam zaista usrana od straha sad.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Meni isto tako, ali mi je trag prozirno smećkast. Niko mi ništa nij erekao za to , a ja se sad već navikla

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja sam to imala. dr me pregledala i rekla da su možda hemeroidi, a možda polip. eto, nikad nisam saznala. poslije trudnoće je prestalo. želim ti ugodnu trudnoću!

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni se to znalo događati dok nisam bila trudna, nakon jačeg naprezanja. Od ginića sam dobila objašnjenje da je vjerovatno došlo do pucanja neke mikro kapilare uslijed naprezanja. Ja se na tvom mjestu ne bih brinula, ako nije intenzivno krvarenje. Sretno!

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja imam isti problem. Obadva puta za vrijeme stolice koja bude mukotrpna, izađe mi smeđkasti ugrušak ili iscjedak, uglavnom vaginalni. Prošli put i ovaj. Zbilja sam se naprezala i namučila, jer je moja stolica inače uredna, pa mi je ovo koma. Sad me pomalo i strah, iako mi se učini da je od naprezanja, pa kao da su ovo neki zaostaci. Jer dr. mi je rekao da se ne treba brinuti za smeđkasti isckjedak, nego za svježu krv. Smeđkasti iscjedak je znak nekih zaostataka, i da nije strašno. Ali opet nije mi baš jasno u ovom slučaju. Zanimljivo, to mi se dogodi samo kad odem na wc. Trebam li se brinuti, taman sam se malo skulirala.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da, meni isto samo nakon stolice, i to ne svake...
    A nadam se da nije ništa ozbiljno, instinkt mi nekako govori da nije ništa...

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    Da, meni isto samo nakon stolice, i to ne svake...
    A nadam se da nije ništa ozbiljno, instinkt mi nekako govori da nije ništa...
    Roza, meni je stvarno bilo identično, ali da se smiriš, ipak nitko od nas nije doktor, sutra nazovi i odi na pregled. ziher je ziher. čuvaj se

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

To ti je najverovatnije od hemeroida zbog stolice. Protiv tvrde stolice se preporucuje suha sljiva da se jede. Meni je to pomoglo i sve se regulisalo.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

I meni se dogadjalo isto u prva 3 mj. trudnoce kad bi imala stolicu jedva dva puta tjedno. Ja inace imam hemoroide unutarnje i bez trudnoce pa se nisam zabrinjavala iako nije bas ugodno kad vidis tu rozu boju na papiru. Sigurno je i tebi ista stvari u pitanju !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •