-
kupiti koju endlericu?
Zelim da kupim endlericu pa ne znam koju? Vidjela sam neke BERNINA.
Ima li je iko?
Dajte mi preporuke pliz :D
-
bernina je inače odlična marka, ali ja sam koristila Toyotinu odlična je , a jeftinija od Bernine
-
ja isto preporucam toyotu.
-
ja imam berninu, stara je 6 godina, ni jednom nije bila na servisu a fakat je koristim puno.
Malo podmažem jednom godišnje.
Super mi je
-
Osoblje foruma
-
misliš pošto sam je kupila?
Negdar za 2500 kn
-
Hajde mi molim te napisi posto nemam pojma, sta sve tvoja moze odnosno sta je pozeljno da moze uraditi
I koja ti je, koji tip?
-
endlerica s 4 konca.
Dva iglena i dva obamitajuća.
Jedan igleni ide po sredini šava, taj je za sigurnost.
A može šav biti i uži ako se uzme prva igla van i makne konac.
Čak se može i lijepo usko ukrasno endlati, rubove majica, suknja - da bude onako valovito.
Nožić se može maknuti, tj. okrenuti prema gore, što je meni prednost naspram industrijskih endlarica. Dobro dođe kod zeznutih zaobljenja.
Može se regulirati pritisak papučice, širina i duljina uboda, koliko u širinu da reže konac. Može još ponešto što ne znam kako da objasnim ali čini mi se da su to standardne stvari.
Sve u svemu ako me zeza za to ima jako dobar razlog, ja sam kriva.
Aha da, i lagano se napeljiva
-
sjetila sam se da sam prije godinu i pol za frendicu malo čačkala po dućanima i gledala endlerice.
Kada je tip koji je radio u dućanu i koji NE prodaje Berninu već neke druge marke a ujedno je i serviser, čuo da je imam rekao je: "Samo se vi držite svoje mašine".
-
Nisi mi napisala tip, koja joj je oznaka da znam traziti 8)
-
nisam jer sam sad tek išla vidjeti... jučer mi je bilo kasno.
700D.
Bilo je čini mi se i modela koji imaju više operacija al su i skuplje. S obzirom da meni to nije trebalo nisam ih previše proučavala.
Zovu se 1000 i 1100 (il sam ime zamijenila s modelima HP printera) pa neko slovo
-
Hvala ti srce si
Ja odmah nazvala, imaju predstavnisto u Mostaru i imaju samo tvoj model i kosta 770KM. Da li je to o.k. cijena? Daju godinu garancije. Ja mislim sivati na njoj pelene i mozda kakve maice aBd a da li ova ima onaj iberdeck ako se to tako zove to je step koji je sa jedne strane kao dupli ravni a sa druge kao cik cak?
-
ne znam koliko je KM. Ja sam je platila 2500 kn.
Pretpostavljam da bi sada trebala biti nešto jeftinija
-
i nema na čemu
-
1KM=1,95eura
780KM=400eura
Da li si kupovala dodatni pribor ili ti je dovoljno sta dodje uz masinu? Sta sijes na nju?
-
ništa nisam kupovala, dobiješ pincetu, silikonsko ulje, četkicu za čistiti i pomagalo za mijenjanje igle, mrežice za konce...
-
Upravo sam vidjela cijena 3500kn, hrvatsko predstavnistvo
http://www.siva-prom.hr/
Molim te jos jednom te moram pitati da li se igdje vidi da je masina proizvedena u Kini?
Kolika ti je bila garancija?
-
ne vidi se nigdje, ne mogu naći papire i nemam pojima kolika joj je bila garancija
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma