Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Ganglion

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Ganglion

Bok svima! prije nekoliko godina mi se pojavila kvrga na ručnom zglobu, nije m previše smetala tako da nisam obračala pažnju. ali prije 3 godine me je počelo boljeti i otišla sam liječniku koji mi je rekao da se radi o ganglionu.
    Bila sam na punktaciji i jedno vrijeme je sve bilo u redu, no vratilo se i užasno me boli zglob, jer ta kvrga pritišće živce.
    zanima me dali je to netko operirao ili bio u sličnoj situaciji?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Znam curicu od 13 godina koja ga je imala. Operacijom uklonjen. Roditelji su jedno vrijeme bili u strahu jer doktor nije bio previše optimističan, a i prilikom operacije malo je oštećen živac tako da je curica morala na rehabilitaciju. Po mom mišljenju treba to operirati. Punkcija očito nije bila dovoljna.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

MM je imao takvu kvržicu na obadvije noge u razmaku 2 godine. Dr. je rekao da je to česta pojava i da u principu ljudi ne operiraju jer im ne smeta, ali ako smeta onda se operira. MM je jedva hodao pa je išao na čišćenje...
    I nema garancije da se neće opet vratiti :/

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U proslosti se to lijecilo tako da te opale nekom velikom, tvrdo ukoricenom Biblijom da se isti rasprsne. Kod te vrste tretmana, ponekad se kao nuspojava javlja pokoja slomljena kost. Ja sam svoj, u rucnom zglobu desne ruke opalila vrlo precizno i pri tom se zamalo onesvijestila od boli. Otad ga nema.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •