-
ma sigurno ste prošli
-
sigurno ste prosli...pricekaj jos koji dan pa ako se ne jave zovi ti njih.
-
boriva,sretno!
-
Da li kakvih novosti, u kojoj ste fazi?!
-
-
Ima novosti.
MM je ponovo rješavao psiho test od 567 pitanja jer je prvi rješavao pola sata, a rekle su da ga nije moguće tako brzo rješiti. Valjda je od panike da ne bude dugo brzao i žurio i pomješao one brojeve od pitanja i odgovora. Danas je zvao da vidi da li je gotovo rješenje, ali su rekle da još nije i da će ga poslati početkom 5-og mjeseca i pozvati nas na još jedan završni razgovor. Jeste li i vi imale završni zajednički razgovor na kraju obrade? Malo mi je panika, ali da nismo prošli valjda bi nas samo obavjestili o tome, a ne bi nas opet zvali na razgovor.Brrrrrrrrrrrr!
-
I mi još čekamo mišljenje
-
Eto u očekivanju da dobijemo mišljenje dobili onaj zadnji poziv u CZSS.Kada je stigao poštom nadala sam se da će pisati jesmo li prošli, ali ništa.Samo poziv da se javimo u centar. UPOMOĆ. Jeli to uobičajeno ili nije.Sve što se tiče obrade smo završili.Jao panika.
-
Boriva, mi smo samo jednom bili u centru, kada smo obavili i razgovor i psihotestove. Kasnije su nam samo došli kući, nakon čega smo dobili mišljenje da smo podobni.
-
mi smo isto bili jednom u centru,obavili razgovor i testove i nakon toga su nam dosli doma,cekali kratko i dobili misljenje.nadam se da ce sve biti ok.
-
-
Žao mi je zbog vas
-
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-