Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 151 to 162 of 162

Thread: Kako se skinuti u ginekološkoj ordinaciji

meda's Avatar

ja sam prije par godina bila na hitnoj u petrovoj, i ja vec lezim na onom stolu s nogama gore, kad dode doktor i 2 specijalizanta s njim i pocnu oni napikavat po onom stroju da pisu povijest bolesti. to je valjda trajalo pola sata koliko su ovi tutleki trazili slova, a ja sve s nogama i gore i bas 'gledam' u pisaci stol

iako to nije glavni biser od tog slucaja, nego taj da sam imala vanmaternicu trudnocu, a oni dijagnosticirali sponatni, napravili mi kiretazu i poslali doma :nocommentsmajlic:

Tiwi's Avatar

Quote Originally Posted by Deaedi
    Quote Originally Posted by zhabica
    meni je neugodno paradirat od svlacionice do stola, pa onda jos sjest na stolicu i porazgovarat s doktorom onako bez icega
    da, slazem se.

Zanima me, za one koji idu u hlacama, kako sjednu na stolicu - gole guzice?
    Nikako. Stojim. Ionako mi je kao trudnici teško bilo sjediti. A kad nisam trudna ionako je sve rutinski tj na brzinu.

I kad razmislim, zapravo moj gin. nakon pregleda na stolu kaže "Možete se obući" pa onda obučena stojim pored stola.

Fakat ne bih sjela gole guze na nekakav stolac, to ne bi baš bilo mudro ni higijenski.

Inače, idem u hlačama, uvijek. Haljinu sam nosila na svadbi i pokoju par puta od kad sam rodila, nisam taj tip.

ina33's Avatar

Kod mene sve isto kao kod Tiwi što se tiče ginića - par puta u bolnici me nisu poslali obuć' se nakon pregleda pa sam stajala dok je dr. sjedio i slušala upute. Meni to nije bilo nekako bed. Inače se stvar odvija - odjenite se pa dođite, uglavnom.

iridana2666's Avatar

Ja idem privatno gdje imaju jednokratne šlafrokiće i šlapice. Ako nije hladno stavim samostojeće i suknju pa samo izujem cipele.

kahna's Avatar

Quote Originally Posted by iridana2666
    Ja idem privatno gdje imaju jednokratne šlafrokiće i šlapice. Ako nije hladno stavim samostojeće i suknju pa samo izujem cipele.
    A ideš bez gaća do ginića ili sam krivo skužila?
    Mislim ono - do ordinacije.

iridana2666's Avatar

Quote Originally Posted by kahna
    Quote Originally Posted by iridana2666
    A ideš bez gaća do ginića ili sam krivo skužila?
    Mislim ono - do ordinacije.
    naravno da skinem i gaće

sunca's Avatar

mene je sa 18 godina dopao ginekolog koji me nije htio pregledati jer sam mu u hlačama došla u ordinaciju.

sada imamo dragu medicinsku sestru i dragu doktoricu, koje sve lijepo i u detalje objasne i ne možeš omašit proceduru, a možeš se i držat neke svoje.

u ordinaciju ulazim bez gaća - prije je obično pozdravim obučena (inače bi mi bilo neugodno uć), kad završi pregled odem se obuć i popričamo do kraja.

niccoleta's Avatar

Kabina za skidanje je ispred ordinacije, skinem gaće, navučem suknju i u njoj, sjest ako treba, gore na stol, zadignem ju, kad je pregled gotov spustim ju.
    nekako mi nelagodno stajat gola pred dr.

rebeca's Avatar

Ja uglavnom idem u suknji, ponekad po zimi znam biti u hlačama. Bila sam kod ginića skoro po cijelojHr. i svugdje nakon pregleda bila u suknji ili hlačama dr. kaže obucite se i dođite. Taman dok On nešto natipka ja se obučem, i onda porazgovarama. Meni je ispočetka bilo jako nezgodno, ako bi bila u hlačama navlačila bi maicu preko guze... Ali kada toliko hodate po doktorima i prođete pregeleda i pregleda pogotovo mi sa potpomognute, onda oguglate na sve. Meni kad su radili HSG, izgubila sam svijest i tako me sestra nije uspjela obući, nego samo posjela na stolicu i bacila neku plahtu na mene naprijed. Tako me vozila u polusvjesnom stanju na rengen kroz cijelu bolnicu kroz čekaonice. U jednom trenutku ja pogledam a meni guzica nazad gola, a vozi me kroz čekaonicu , vjeruj te mi da je meni toliko bilo svejedno, da me i kroz cijeli grad provezla. A inače kad se sjetim prvog pregleda nisam mogla spavati od srama

Peterlin's Avatar

U ordinaciji gdje ja hodočastim visi NAMJENSKA SUKNJA na gumicu (od onog zelenog platna od kojeg su njihove pregače i sl.) da žena može obući ako dođe u hlačama.

Ja češće idem u suknji - imam jednu široku koja mi uglavnom služi samo za to !

jurisnik's Avatar

Suknje nosim samo po ljeti tako da kod ginića obično idem u hlačama. Ptvo mu kažem zašto sam došla (obučena) onda se skinem i nakon pregleda se obučem i vratim u ordinaciju.
    Prije mi je i bilo malo neugodno ali nakon trudnoće i pregleda jednom mjesečno a kasnije i češće, a pogotovo nakon poroda, nema više srama.

ako je zima obicno obucem neki duzi dzemper (imam par ko duzine haljine) i onda se u tome pojavim.
    Ljeti sam u suknjici pa me nije briga
    inace me nije sram biti pred doktorom gola, jedino na sto ne bih nikada pristala jeste to da tu budu studenti jer iz svog iskustva znam na sta to kasnije lici i kako se price prepricavaju.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234