stavila bi u kuhinju na zid pločice bez fuga![]()
jel netko zna da li ima kakvih začkoljica kod postavljanja, jel treba paziti na nesto ?
ako netko ima kakvih iskustava dobro bi mi došla![]()
stavila bi u kuhinju na zid pločice bez fuga![]()
jel netko zna da li ima kakvih začkoljica kod postavljanja, jel treba paziti na nesto ?
ako netko ima kakvih iskustava dobro bi mi došla![]()
Imamo ih mi u kupatilu.
A na što treba paziti? Vjerujem na sve. 8)
trebaš pri kupovini naglasiti što želiš jer pločice moraju biti tako kalibrirane da se mogu postavljati bez fuga
to su mahom skuplje pločice, obavezno prva klasa
gres, na primjer
Naše su "na papiru" bile dobre, uživo baš i ne... :/
pločice koje mislim staviti su te koje idu bez fuga, tak mi je rekla prodavačica, a u katalogu piše (rectified)
mislila sam recimo da li može biti problema ako zid nije dovoljno ravan 8)
ili je to problem samo ako su velike, ove jesu, dimenzija su 30x60
ili možda treba posebno paziti na izbor keramičara ?
Mi smo ih stavljali prošlo ljeto, sličnih ako ne i istih dimenzija.
Iskreno, nisam zadovoljna. Što ne valja?
Pločice - iako su na papiru bile baš kakve trebaju, uživo sam mogla vidjeti da i nisu tako savršene.
Majstori - iako po preporuci, uspjeli su napraviti da je cijeli donji red pločica "uvučen" u odnosu na drugi red minimalno 1mm, negdje i više.
Podloga - pretpostavit ću da je bila dobra.
Rezultat je taj da pločice ipak "imaju" fuge. Nisu to standardne fuge: kod nas je fugamol više bio u funkciji popunjavanja spojeva.
Mada, da opet radim kupatilo, opet bi probala s ovakvim tipom pločica...![]()
Oprezno s izborom i sretno!
nisam ni znala da tak nekaj postojiMaruška prvotno napisa
. Može slikica kak to izgleda
?
pa nema fuga nego se vidi tanki spoj, kao na puzzlama.
a što mislite, kako bi trebalo izgledati?
sve mi se čini da ce ipak MM morati proučiti i naučiti kako se stavljaju pločice :/Maruška prvotno napisa
a sto se tice izgleda, ne Maruškine kuapone, mozete pogledati na www.pamesa.com, kliknite desno na Agatha, pa na predzadnjoj strani je kuhinja s tim pločicama
svi se u zadnje vrijeme popalili na Agathu
tko kod nas drži te pamesa pločice? taman sam našla jedne koje mi se jako, jako sviđaju.larmama prvotno napisa
apricot prvotno napisa
ja sam trazila plocice, i nijedne mi nisu sjele dok nisam naletila na Agathu, već sam mislila da je opet kriva moja neodlucnost![]()
no sada imam problem kako sloziti plocice za kupaonu, glava mi je puna boja i kombinacija 8)
Nano, ima ih jedan mali dućan u Ozaljskoj, nakon križanja sa Selskom s lijeve strane gledaju ći prema centru
hvala, meni se sviđaju jedne druge (ne Agatha) - pitanje je ima li ih. Ići ću pogledati.
Credo ili Špina?
ne mogu se sjetiti kako se zovu, Špina nisu, a ni Credoapricot prvotno napisa
mislim da su prije Špine, Credo nisam uspjela ni naći, mislim da ih više nema u Ozaljskoj
Taj mali salon u Ozaljskoj prije Špine se zove V.A.P.E.T.O.
I mi preuređujemo kupaonu pa sam slučajno nabasala na njega.
Osim pločica šta me oduševilo je super ljubazan prodavač i 3D prikaz naše kupaone sa izabranim pločicama i relativno kratak rok isporuke jer podosta toga imaju na lageru.
Taj mali salon u Ozaljskoj prije Špine se zove V.A.P.E.T.O.
I mi preuređujemo kupaonu pa sam slučajno nabasala na njega.
Osim pločica šta me oduševilo je super ljubazan prodavač i 3D prikaz naše kupaone sa izabranim pločicama i relativno kratak rok isporuke jer podosta toga imaju na lageru.
milim da nije V.A.P.E.T.O ,
ovi s Pamesa pločicama nemaju kompjuterski prikaz, a ni lager
Vidjela sam iz auta dućan sa Agatha pločicama - mislim da se zove Mape ili nešto sliučno sa"M", ili tako nekako. Planiram otići razgledati pa ću imati više detaljaanne prvotno napisa