Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: čišćenje lica kod kozmetičarke

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno čišćenje lica kod kozmetičarke

bavim se mislju u zadnje vrijeme da odem na jedno pravo pravcato čišćenje lica. od prištića. već mi ih je pun kufer, konstantno su mi na licu a ovisno o rasvjeti i tome što sam jučer jela vide se više, ili manje. isprobala sam razne sapunčiće i kremice ali oni mi samo pomognu da mi je koža mirnija i da se prištići manje vide, ali oni su i dalje tu (mali, ne daju se istisnit, nikako da odu već negdje!). kad podivljaju izgledam ko da imam osip. treba mi clean start i dobar savjet kako održavat kožu zdravom.

u svakom slučaju: u životu nisam bila kod kozmetičarke pa molim preporuku i iskustva - jel neka od vas bila na čišćenju lica, gdje ste bile, jeste zadovoljne rezultatom, jel se to naručuje mjesecima, tjednima, danima ili satima unaprijed? i kolko košta okoprilike?
    ima li kakvih "zelenih" kozmetičarki? jel to skuplje?

pucajte 8)

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Hm, ne znam spada li ovo pod "Zdravlje odraslih " al pod ljepotu sigurno
    Ja ne mogu zamisliti kako bih izgledala bez čišćenja lica; još od studentskih dana sam navikla otići na čišćenje barem jednom u šest mjeseci. A kad je potrebno i češće (nekome je potrebno i svaka dva mjeseca.....).
    Sve je više salona koji NE prakticiraju klasično čišćenje već, kako mi u jednom "in" salonu reče mlada kozmetičarka onak s visoka, oni rade dubinsko čišćenje pilingom!!! i da tko je još vidio istiskivanje... Neš ti spike i posla! Pa piling si i ja mogu napraviti doma, oš za suhu kožu, oš za masnu kožu i sve iz frižidera za sitne novčiće.
    Al kad mi moja kozmetičarka napravi pravi, starinski tretman (s masažom za vrijeme parenja lica), uredi obrve i nahrani kožu nakon tretmana, ma čovječe, osjećam se opušteno i sretno ko mala beba. I sve to za 250 kn.
    Što se mene tiče, rađe krpica manje nego bez kozmetičarke.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

iva_luca a di je ta kozmetičarka??

možeš i na pp

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Otkad se i ja kanim do kozmeticarke. Dok sam bila trudna to mi je trebalo da postane navika. Kao i poneki odlazak na masazu, pa pedikeru, ... Svelo se da sam sam svoj majstor. Sama kriva.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Prije trudnoće sam hodala svaki mjesec - mjesec i pol na klasično čišćenje lica. Sad nikako da krenem. Inače, mali savjet, meni nikako ne odgovara čišćenje lica za vrijeme menstruacije, kao niti depilacija. BOOOOOLI!!!, a i duži je oporavak.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Preporučam odlazak, doduše bijah davno a kozmetičarka me uvjeravala da mi čiščenje ne treba. (Sjećam se da je meni samo trebao odlazak iz stana i odmor od dojenja )
    Ja sam svejedno uživala u parenju, istiskanju i kremicama nakon. Tada sam bila u N.Zg-u, ako si blizu dam ti preporuku na pp.
    I svakako preporučam masažu, barem leđa!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Pa, možda nije loše da prvo posjetiš dermatologa da otkloniš neke dublje uzroke tvojih prištića, pa tek onda pođeš kozmetičaru.
    Kod nas u Puli tretman čišćenja lica stoji prosječno 200-tinjak kuna i traje cirka sat i pol, a naručit se možeš i za isti dan, al u pravilu par dana prije.
    Super je i opuštajuće

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

hvala cure na odgovorima! topic mi se nekako zagubio, ja stalno mislila da mi nitko ne odgovara

pikaplonca, bila sam jednom prilikom u dermatologa, na dan kad su mi prištići malo podivljali da sam čak otišla doktorici (vodeći se istom logikom kao ti). ona me zabrinuto poslala dermatologu, a na dermatologiji me sestra (koju sam jedva našla) pogledala i rekla: ja vam ništa ne vidim! (nije me ni pogledala) i još - ima slobodan termin za mjesec dana. a nigdje pacijenta na vidiku, ona i doktor/ica u susjednoj ordinaciji piju kavu i smjeh odjekuje hodnicima. pa sam malo pobjesnila, rekoh odo ja kozmeticarki!

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    a na dermatologiji me sestra (koju sam jedva našla) pogledala i rekla: ja vam ništa ne vidim! (nije me ni pogledala)
    uh, jesam ga zmuljala u ordinaciji je bio polumrak i da je htjela ne bi nista vidjela. bas me se preocito pokusavala rjesit ali ovo nije topic o tome kako me nazivcirala sestra na dermatologiji

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I moje je lice užasno, što od prištića što od ožiljaka, krastica... Na čišćenju lica sam bila jednom i nisam nikakva poboljšanja vidjela. Ali isto tako znam puno onih kojima je lice super nakon čišćenja.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam prije trudnoće išla svakih mjesec - dva i lice mi je bilo super. onda su mi u trudnoći smetali mirisi kremica pa sam prestala ići. sad odem tu i tamo, kad uhvatim vremena ali sad je g veće i moram se natjerati da od jeseni ponovno idem što češće.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ima li tko za preporučiti dobru kozmetičarku na trešnjevci (oko doma sportova)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jel ima tko za preporučit bilo gdje na trešnjevci dobru kozmetičarku?
    Otkad smo prodali stan u starom mjestu nemam više kozmetičarke a imala sam majstoricu od zanata, tako da sam sad skeptična bez preporuke, par samostalnih odlazaka na slijepo me otrijeznilo.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa
    "studio za kozmetiku"-grahorova 22 (5min pjesice od Doma sportova)
    radno vrijeme 12-20h
    tel 3764-750 Borna Brajdić

kompletan tretman lica- ciscenje, piling, masaza, maska, parenje lica-230kn

ja idem tamo i jako sam zadovoljna!

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Što je Kory, sam te inspirirala :p
    Dobra ideja za utuć lovu, nije da mi treba tretman (a niti da imam kešovine too much) ali kud mali Mujo.... a i volim da mi se prčka po licu, kosi, noktima.... mamina djevojčica

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    Citiraj mali karlo prvotno napisa
    "studio za kozmetiku"-grahorova 22 (5min pjesice od Doma sportova)
    radno vrijeme 12-20h
    tel 3764-750 Borna Brajdić

kompletan tretman lica- ciscenje, piling, masaza, maska, parenje lica-230kn

ja idem tamo i jako sam zadovoljna!
    puno hvala

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala Bucka i meni je to interesantno.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

drago mi je ako sam pomogla!

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ako kome bude trebala kozmetičakrka u Sa, nek se meni javi 8)

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

cure,ne boli vas čišćenje lica? :?
    mene jaaaako boli i ne usudim se više ići :/

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ne dam istiskivati jer mi tek onda lice zaista postane :shock: , lijepo svakodenvno pravlina njega i ide. Stalno mi moja kozmetičarka govori da bih mogla na čišćenje,ali znam kako sam izgledala zadnji put(klasično čišćenje). Sve dam, samo ne unakaziti jedini svoj atribut, lice.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj škorpion prvotno napisa
    ne previse!!
    izdrzim malo boli za ljepotu!

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

a pa istiskivanje pristica je istiskivanje pristica, mora bolit!

ja sam zadovoljna posjetom kozmeticarki jer sam dobila i preporuku kakvu kombinaciju EU da koristim za redovnu njegu. samo što sam zapela doma zbog jednog veelikog ispita i nikako da odem u taj prokleti kemig

enivej sad s ovim zahlađenjem mi se sve vratilo na staro tako da ću prije idućeg odlaska kozmetičarki prvo ipak do dermatologa...

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj škorpion prvotno napisa
    boli. kaj sam vrag.
    ajd još da mogu 1-2 godišnje ići, izdržalo bi se.
    al trebala bi ići svaka dva mjeseca!!!
    i svaki put prije si dobro razmislim
    a svakako popijem neku tabletu protiv bolova
    pomogne barem malo!

a ne voim to kaj mi se tjedan dana nakon toga lice oporavlja, dolazi k sebi, onda je kakvih 10tak dana lijepo čisto, i onda opet počinju buktiti...
    trpim takvu muku, a za kaj. za deset dana čistog lica

popi_ditis

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ne kužim.
    Ja idem, mene ne boli, nikakvo crvenilo ni oporavak ne trebam. Pa sam odlazak tamo mi je oporavak. Stvarno ne znam, ili tretman nije ok ili što vam rade???
    Čišćenje, pilng, masaža, parenje, kremice, istiskanje, čiščćenje, kremice, masaža. I mogu na snimanje kako koža blista!! Stvarno ne znam :?

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

pa istiskivanje boli, a ako kod tvoje kozmeticarke ne boli reci nam koja je!

frendici sam preporucila ovu kozmeticarku gdje sam bila i ona je izasla uvjerena da to ne bi trebalo TOLIKO bolit. ne znam, meni je bilo podnosljivo :/

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je svaki put jedvapodnošljivo

ovisi o kozmetičarki
    alo koliko sam ja shvatila, treba ih stiskati jako tak da ih iz dubine očisti, znači one kozmetičarke kje su preblage, ne rade baš dobro, tj. detaljno

ovisi o tome kalko je lice problematično, o kakvoj se vrsti akni radi:
    neko ima upaljene i duboke, neko više površinske, neko uglavnom mitesere.....................................

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj AndrejaMa prvotno napisa
    Ne kužim.
    Ja idem, mene ne boli, nikakvo crvenilo ni oporavak ne trebam.
    Čišćenje, pilng, masaža, parenje, kremice, istiskanje, čiščćenje, kremice, masaža. I mogu na snimanje kako koža blista!! Stvarno ne znam :?

Eh....da smo barem svi takve sreće...

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

jel ta nježna kozmetičarka u Sesvetama?
    ako je, molim info. i cijena me zanima.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam bila jednom u jednom fensi smensi salonu ali sam shvatla da to nije za mene. Ustvari, da idem cesto bilo bi valjda ok, ovak, ovaj jedan put i nije bas urodio plodom, lice mi je bilo crveno danima a i pristici su se brzo vratili...
    Bolilo je ali podnosljivo.

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

moja dermatologica kaže da svakakvo prčkanje policu obavezno se mora izbjegavat... Dobrom kozmetikom i pilingom sve se riješava... dakle, bolje ne ići kozmetičarima...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

- a sigurno su dermatolozi na faksu ucili kako napravit piling- u svasta li svi prckaju, nemos virovat- svako tko radi nekorektno, bio to dermatolog ili kozmeticar, ne valja. E pa sad sve ovisi s cim si se ti losim susrela.

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja sam vidjela dubinsku sliku lica koje je tretirano kod kozmetičara godinama, uzas... ispucale kapilare, crne točkice na cijelomlicu jer prist nikada ne mozete do kraja stisnuti... užas.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne bi se slozila ali ne zelim stvarati tenzije oko ove teme. A nisi ni ti bas ocito odusevljena tom svojom dermatologicom,jer ako mogu primjetit da si otvorila temu vezano za tabletice koje ti je dala, prisutno je ocito nepovjerenje. Tako je jedan dermatologg meni na mikrokameru pokazao moj madez i sve pojasnio "dubinski" i dobio je od mene 1250 kn i moj je madez zarastao na muke nakon 2mjeseca. Samo sam ti dala primjer da vidis kako nismo svi isti. Mozda bi tebi taj madez zarastao u tjedan dala. Tako je i s licem.

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja samo kažem da sam vidjela kako lice izgleda nakon toliko tretmana. i ja sam išla jednom mjesečno, i odustala jer nikakvih promjena nije bilo.
    A što se tiče tih tableta najviše me zanima kako su drugi reagirali na njih,,, eto.

slonić tonić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Nataša,Sarajevo prvotno napisa
    Ako kome bude trebala kozmetičakrka u Sa, nek se meni javi 8)
    Evo se javljam, da čujem

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bila sam dva put u životu i zaključila da mi to nije niš posebno. Prištevi se opet pojave za kratko vrijeme, a tih par dana bez njih... s tim i bez toga, ionako stavim puder na lice.

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj leptiric_zg prvotno napisa
    ja samo kažem da sam vidjela kako lice izgleda nakon toliko tretmana. i ja sam išla jednom mjesečno, i odustala jer nikakvih promjena nije bilo.
    A što se tiče tih tableta najviše me zanima kako su drugi reagirali na njih,,, eto.
    Mene je moja kozmetičarka uvjerila da je to nužnost (barem za nekog ko ima problematično lice poput mene), tako da već godinama, sdvaka 2-3 mjeseca idem na čiščenje (i patim se svaki put, za par dana čistog lica ..)
    Nalpn posljednjeg tretmana, sad nedavno shvatila sam da moram nekaj promijeniti (bome mi je drugo trebalo ). Odlučila sam da neću više ići kod kozmetičarke i da ću radije tih 200tinjak kuna dati nekom dobrom dermatologu i pokušati uz pomoć njega ublažiti svoj problem...

Neki su uspjeli uz Roacutan, neki uz dobro odabrane pripravke/kreme....
    I planiram putem interneta napraviti sveobuhvatnu studiju o namirnicama koje je/nije poželjno unositi u sebe...Evo već sam počela piti zeleni čaj svaki dan! navodno jeko koristi!

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ajde javi za taj zeleni čaj, meni,inače, ne valja baš, al ak se ispostavi da ima neke koristi od njega, možda ga i počnem konzumirati.
    Znam da se priča da je koristan za puno stvari, al mi se baš ne da po netu previše istraživati kad mi je okusom bljutav. :/

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Definitivno koristi - zeleni čaj (2 šalice na dan) i čaj od koprive (barem 4 šalice na dan). Našla podatke na netu, nemam vremena za ići u detalje... Isto mi je potvrdila i kolegica s posla - kod nje se pokazalo uspješno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •