Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: U čemu čuvate dječju robu koju su prerasli?

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno U čemu čuvate dječju robu koju su prerasli?

Eto zanima me na koji način čuvate robicu koju je dijete preraslo, nemamo baš puno mjesta, možda na ormaru u spavačoj sobi, ali bi trebale neke prikladne kutije...?

Jel netko zna da li je bolje kartonske ili plastika i gdje ih se može nejpovoljnije nabaviti, a da možda nisu baš one smeđe običnjače da mi soba ne izgleda kao skladište.

Ili netko ima neki bolji prijedlog?

Je li je netko probao sa onim vakum vrećama i gdje ih se može povoljno nabaviti i jel to stvarno pali?

Ja sam ju do sada trpala u papirnate vrećice, ali njih je sad sve više,pa ne znam kuda sa time, a i nije mi onda sve na hrpi, a i izloženo je prašini.

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam kupila one vakum vreče. super su, stane hrpa stvari, ali ipak ne dođu onako tanke kao na TV-u (barem ne meni). i jedini je bed, što ipak ih svako toliko opet moram vakumirati, jer taj čep ne začepi dovoljno.
    ali ja sam zadovoljna. sve na jednom mjestu i daleko od moljaca i vode.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sarene kartonske kutije s poklopcem i ruckama (bilo koja bolje opremljena papirnica, getro, metro i slicno)

cetvrtaste kao "kutije" ali od materijala i s patentom na gornjoj strani (obicno imaju dio od prozirne folije da se vidi sto je unutra) razlicitih velicina

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ako imaš prostora, možeš slagati i u sklopive plastične košare. Ima ih za kupiti u svakom većem dućanu, a koštaju ispod 15 kn.
    Ja sam spremala u njih, pa u naš garderobni ormar, dok Eva nije imala svoju sobu. Sve mi se čini da ću opet tako, jer se njezin ormar skoro popunio, a i sekica je tu.
    Sve je lijepo složeno, ne ruši se i ima zraka okolo (tko je imao problem sa plijesni, znat će zašto je to važno). I lako nađeš ako ti nešto treba.

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U Space bagove, iako se nakon nekog vremena ispušu. Sezonsku robu ( koju opet vraćam u ormare nakon ljeta/zime) u one plastificirane kutije sa poklopcem( njih držim u ormaru u njihovoj sobi) a ovu manju robicu koju su skroz prerasli u "bunkerima" ispod kauča.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

space bag ali je svaki skoro bio probušen a nije bilo jeftino
    sve sam natovarila mami u stan pa je na mene
    žao mi baciti a govorim da neću imati drugo
    a možda i hoću....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja stavim u space bag pa u garazu
    imamo zalihu space bagova za njenu robu do mature jer moj je otac ovisan o teleshoppingu

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Baš imate original spacebagove? Jer sam nedavno vidjela i u metrou nešto slično samo jeftinije. Pitanje jel to funkcionira.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

rodina rasprodaja, rodbina, prijatelji...

do podjele na dnu ormara u kutijama

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    sarene kartonske kutije s poklopcem i ruckama (bilo koja bolje opremljena papirnica, getro, metro i slicno)

cetvrtaste kao "kutije" ali od materijala i s patentom na gornjoj strani (obicno imaju dio od prozirne folije da se vidi sto je unutra) razlicitih velicina
    i mi tako

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A gdje ima za kupiti tih od materijala s patentom? Te mi se čine zgodne.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj litala prvotno napisa

Potpisujem, s tim da meni te kutije stoje u Leinom ormaru, a njena aktuelna robica je u ogromnom ladičaru.
    Da moram staviti negdje tipa podruma ili tavana, mislim da bi pribjegla onim vakum vrećama.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pitanje o space bagovima.

moja frendica je kupila to čudo prije par godina, i sva se oduševila kako je dobila prostora po ormarima. i onda je došla sezona tog nečeg što je trebala i žena pala u očaj. sva roba joj se 'slomila'. nije ju bila briga za deke i poplune, ali nije mogla prežaliti veste. nikada više se nisu oporavile.

ima li tko suprotno iskustvo ili da se i dalje držim podalje od tih čuda teleprodaje?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam upravo u fazi čišćenja. Ono što čuvam ostaje u kartonskim lijepim kutijama (mercatone, sklopive), ali vecinu toga sortiram po veličini i spolu i dam prijateljima/poznanicima/susjedima. Ako sam za nešto posebno sentimentalno vezana, onda čuvam u tim gorespomnutim kutijama ili posudim najbližim prijateljima (stvari poput naše marame za nošenje koja me veže uz najljepše trenutke u mojem životu)...

Uglavnom, ja glasam za PROSLIJEĐIVANJE I BACANJE! Kad nam zatreba, gušt je kupiti novo, a možemo i sami dobiti (ako treba) kad smo već i dali. To tako ide.

Nedavno smo razmišljali kako nam fali još jedan ormar u stanu i shvatili da nam fali BACANJA, BACANJA I BACANJA. Ormari su skoro pa prazni.

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Svu djeciju robicu smo spakovali u kartonske kutije. Bilo ih je za moj pojam i previse. I kako svi imamo problema sa prostorom, mi smo svoje lijepo mojim roditeljima u kucu, uzurpirali smo im jednu sobu u kojoj su kolica, auto-sjedalica, putni krevetic, odjeca, igracke. Mislim da im mrak pada na oci kad im kazem da imamo jos jednu kutiju koju trebaju da nose. Ali, sve za unuce.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Lapis prvotno napisa
    pitanje o space bagovima.

moja frendica je kupila to čudo prije par godina, i sva se oduševila kako je dobila prostora po ormarima. i onda je došla sezona tog nečeg što je trebala i žena pala u očaj. sva roba joj se 'slomila'. nije ju bila briga za deke i poplune, ali nije mogla prežaliti veste. nikada više se nisu oporavile.

ima li tko suprotno iskustvo ili da se i dalje držim podalje od tih čuda teleprodaje?
    meni je sva roba nakon pranja bila u istom stanju u kojem sam je i spakirala

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

space bag...samo radi prostora.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i da...mi smo kupili preko tv prodaje a moja stara u pevecu.
    ove iz peveca su ble koma, pretesko i komplcrano za zatvoriti.

sto se tice "lomljenja vlakana", neke stvari nisam ni morala oprat da b se vratile u normalu (hlace za skijanje/bordanje, vunene rukavice, kape i salove....)

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja imam i oriinal space bag i neke kupljene u Emmezzeti, sve puste nakon neko vremena.

Odjeću koju su klinci prerasli nosimo baki u jedan ormar, ali kako je on već dupkom pun počeli smo stavljati u karonske kutije pa gore na ormar. Morat ću i ja pod hitno sortiranje pa dio pokloniti a dio na burzu jer je pomalo too much stvari koje čuvamo.

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj clio180 prvotno napisa
    ja sam kupila one vakum vreče. super su, stane hrpa stvari, ali ipak ne dođu onako tanke kao na TV-u (barem ne meni). i jedini je bed, što ipak ih svako toliko opet moram vakumirati, jer taj čep ne začepi dovoljno.
    ali ja sam zadovoljna. sve na jednom mjestu i daleko od moljaca i vode.
    x
    kupila u Quelle (nije origigi spacebag), ne puštaju niti su probušene, ful sam zadovoljna. ako previše isišem zrak sve ispadne zgužvano, no možda sam previše nartpala i previše isisala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •