Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: maženje djece od 7 g. -trebam li se zabrinuti?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno maženje djece od 7 g. -trebam li se zabrinuti?

Bok,

Jučer sam svog sina uhvatila sa curicom (10 g)u sobi(zatvorili su se) kako se maze.Točnije on je bio gol od pasa prema dolje, a ona ga ljubila(u guzu)
    Moj Bože, nisam dobro reagirala. Nju sam potjerala kući, njega u kaznu .
    Pomozite, šta mi je činiti u takvoj situaciji, a da ne povrijedim dijete.
    To mi je stariji sin i još nisam spremna na odgovore koje prate takvo ponašanje. Ne želim pogriješiti pa molim savjet.
    Pusa

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

na tvom bi ih mjestu pozovala ih na razgovor i nježno im objasnila da mi je žao što sam pretjerano reagirala, ali da me ono što sam vidjela ozbiljno zabrinulo i preplašilo jer mi nije bilo na kraj pameti.
    razgovaraj s njima onako kako bi voljela da je netko s tobom razgovarao u to tvoje doba neznanja.
    oni u toj igri nisu svjesni stvari kojih si ti svjesna niti su je doživjeli kako si ju ti doživjela. sad se vjerojatno jako srame i osjećaju se loše jer su ulovljeni u nečem "strašnom" što uopće ne kuže. da stvar bude gora, možeš ih i cinkati njenoj mami...

pred tobom je vrijeme i prilika da vrlo, vrlo mlade ljude uputiš u to kako za sve postoji vrijeme, a njihovo je ipak još koju godinu daleko.

svakako bi se potrudila posebno razgovarati sa sinom i objasniti mu da bez obzira na neke moje reakcije koje su mi kao mami usađene, uvijek može razgovarati samnom o svemu.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

... vjerojatno bi ih pitala i što misle da su radili. važno je čuti što oni o tome misle.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •