usprkos pogledu kroz prozormimohod ce ici.
ne odustajte ni vi.Zli bubnjari dolaze, mi smo tamo, ako bude kisica, mozemo pretrcati rutu, ako bude pljusak, mozemo odbubnjati na pozornici.
Vidimo se.
mozete nas nazvati na 091 5863717.
usprkos pogledu kroz prozormimohod ce ici.
ne odustajte ni vi.Zli bubnjari dolaze, mi smo tamo, ako bude kisica, mozemo pretrcati rutu, ako bude pljusak, mozemo odbubnjati na pozornici.
Vidimo se.
mozete nas nazvati na 091 5863717.
A ja baš idem raditi.
Pozdrav i odbubnjajte i za Irmu i mene.....![]()
evo i prvih fotki, dobili smo ih od doktora Jovancevica koji nas je dosao podrzati danas![]()
![]()
![]()
Jedva cekam jos info + slike.
:D Bravo za vas, a i za doka! Zeljno iscekujemo nove slikice!
Koliko ja vidim ovo je Trg, a ne Cvjetni?!
bit ce i slika s cvjetnog, ali ja ih nemam.
krenuli smo s cvjetnog, isli preradovicevom, teslinom, gajevom, trg, ilica, margaretska pa povratak na cvjetni.
![]()
:D bravo za sve, posebno za ove malene rode :D
kopiram sa zpb našu nevjerojatnu priču o mimohodu...![]()
ljubek je zaspao u 10 i 15, ja si mislim super, probuditi će se oko 11 i 15 i taman fino stignemo. u 11 se mm i ja obučemo, svežem maramu jer pada kiša... kad ono, ljubi se ne budi... 11:30, ništa... povirimo, spava ko beba. stojimo u hodniku ko krelci, odemo u sobu, sjedimo i gledamo na sat... 11:45... provjerimo je l' živ... je, spava ko anđelek... skužimo da od mimohoda nema niš i da smo za to vrijeme mogli spavati, gledati film, upražnjavati bračne dužnosti... u 12:15 ljubek otvori oči, sretan i presretan! dakle, još NIKAD nije spavao dulje od sat i pol!!
i najluđe od svega, pošaljem poruku tweety da pitam kak je na cvjetnom, a ona doma, bubamarac spava...
dakle, dobile smo lekciju iz planiranja i organizacije za roditelje!! :D
tako mi je žao da nismo došli! dajte recite kako je bilo, koliko ljudi...
Moja je cura danas zaspala oko 10 i isto smo je čekali da se probudi da krenemo za Zagreb. Inače spava po pola sata maksimalno, a ovaj put sam je morala buditi oko pol 12 da ipak stignemo na mimohod. Dakle, odspavala je sat i pol u komadu, a vjerojatno bi i duže da je nisam probudila :shock: .
Sva sreća da nedjeljom nema prometa, pa smo stigli na vrijeme.
a moja mala nije zaspala doma, ali je zato zahrkala i pala u duboki trans na pola mimohoda, dok smo hodale neposredno iza bubnjara![]()
A moj sin je, nakon što sam se dogovorila da definitivno idemo, obukla, skockala i našminkala prvi put u ne znam koliko tjedana, zakurio 39,4...TAKO mi je žao da nismo došli...![]()
ma bravo cure!
jako mi je zao sto sam bila daleko od vas, ali sam jako sretna sto je mimohod usprkos kisi isao![]()
kad su zli bubnjari zabubnjali, bilo je za najezit se!
mala ali mocna gomilica, a uz bubnjare i glasna!
a prednost ovog oblacnog dana je bila ta sto smo definitivno bili jedina danasnja atrakcija u centru grada.
ja bih odmah sve ponovo.
curke, drugi put male spavalice u kolica ili marame, pa nek u njima kunjaju.
a svim malim bolesnicima puse zdravilice.
Uvjerljivo najljepša i najdirljivija akcija u kojoj sam sudjelovala. Došli bismo i da su sjekire padale!
stvarno, i ja sam bila najezena cijelo vrijeme, a kad smo krenuli skoro su mi suze dosle![]()
Bilo je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, zli bubnjari su bili mrak dobri, a
cini mi se i da su se djecici jako svidli, barem je moja Leona stalno cupkala :D
Nije nas bilo bilo jako puno, al smo bili glasni i definitivno smo privukli paznju, pa barem penzica koji su nas u cudu gledali![]()
I, da, konacno sam nakon dvije godine tipkanja upoznala Lutonjicu uzivoako tim tempom vidjanja nastavimo, za zivota cemo se valjda vidjeti jos 20-30 puta
![]()
Meni je tako žao što nismo mogle doći, M je iskrenula nogu i još je dobila hunjavicu, iako mi je malo falilo oko pol 11 da zapalim za Zg. Tako ionako sam mislila M nositi u marami pa ne bi ni hodala.
No, svaka čast svima koji su bili!!! :D
Bilo je stvarno fenomenalno! 8)
Svima koji su se prepali kiše treba biti jako žao!
gledajte veceras vijesti RTLa, Z1 i NoveTV 8)
kloklo, kako te nisam skuzila :? ??
a jos imam spremljenu onu knjigu za tebe...
i nasa malena je zaspala i probudila se u 5 do 12....nije bilo sanse da stignemo![]()
da sam ju isla oblaciti i stavljati u maramu,probudila bi ju i onda bi bio urnebes...![]()
na zalost,mi smo vec prije skuzili da nije dobro nesto planirati sa malim djetetom ali uvijek se iznova nadamo... :/
neopisivo mi je zao sto nismo bili,ovome sam stvarno htjela prisustvovati...![]()
krasno, sad mi je još više žao da nisam bila.![]()
a fulala sam i sve vijesti!!!
ima još slika?
Super cure, svaka čast !!! :D
Već je bilo i na telki i na vijestima i stvarno ste fantastične !!! :D
P.S. došla bih i ja, ali MM je friško operiran pa nisam mogla ... 8) ... bude drugi put ...![]()
Moja priča ko priča Ms.Ivy....![]()
Ali sam vas zato gledala na RTL vijesti...dobar prilog!!!
A i fotkice su supeeer!!!!
(nadala sam se da će i kasnije biti štand, ali kad smo mi izašli ničeg nije bilo....)
Gradski ured je svoju manifestaciju odgodio za vjerojatno sljedeci petak, javit cemo vam kad i gdje. zato nije bilo standova uopce, samo nas mimohod, mi se nismo dale![]()
Mislila sam da mi nećemo doći jer je malac cvilio cijelo jutro pa me bilo strah da mi se ne rastuli čim izađemo van. A onda sam u pol 12 odlučila da idemo kud puklo da puklo pa sam ga nabrzaka podojila, utrpala u maramu i dojurila. Naravno da je miš spavao dok su bubnjari bubnjali - naslušao se toga u maternici![]()
Bilo je prekrasno i drago da smo bili tamo, da je bio i dr. Jovančević koji je naš pedijatari da smo, po staroj gandijevskoj, bili promjena koju želimo vidjeti u svijetu...
svim sudionicama i sudionicima i onima koji su zapeli putem
![]()
MP, ti si ona lijepa mlada mama sa jako malim bebacem u marami, to tek sad znam![]()
Ajme, Ivarice, uljepšala si mi dan! Jučer se zbog burnog jutra nisam stigla ni počešljati prije odlaska na mimohod, a što se tiče mladosti... 29 nije baš neka piletinaAli sad mi je smiješak na licu!
![]()
svaka čast cure, potpisujem zrinku! MM i ja smo gledali sve na vijestima, a ja sam mu pokušala reći tko je tko, iako ni sama ne znam![]()
Apricot jel moja ljubimica Orka bila u bubamara kabanici ili nešto slično? :D I koja je ona otkačena mama koja je s bebačem u marami otplesala "trbušni" ples na bubnjanje?
Sve vas![]()
![]()
svaka čast cure, potpisujem zrinku! MM i ja smo gledali sve na vijestima, a ja sam mu pokušala reći tko je tko, iako ni sama ne znam![]()
Apricot jel moja ljubimica Orka bila u bubamara kabanici ili nešto slično? :D I koja je ona otkačena mama koja je s bebačem u marami otplesala "trbušni" ples na bubnjanje?
Sve vas![]()
![]()
znate što mi je super..kako su MM zasjale okice dok je gledao, kao da je zadivljen! On će biti uskoro najjača Roda!![]()
Majo, ljepotica-bubamara je Klara MammeJu. Ali, i ja sam se sinoc pred TV-om zblendala - vidim Orku na necijim ramenima! A ono Klara. Curke su jako slicne - iste frizure i sitna lica.
Pozdrav Splitu i muzevima!
Cure svaka čast!
Meni je žao što jučer nismo došli!
Cijeli dan sam hvatala vijesti i¨uhvatila¨ Lutonjicu kako nešto priča, ali to je već bio kraj priloga!
ja ti nisam pričala ništa o akciji - mene su usput uhvatili da im kažem nešto za majčin dan![]()
fala bogu pustili su samo zadnju rečenicu, jer ovo što sam prije baljezgala je bilo za posramit se :/
Joj, Lutonjica je bila taaaaaaak slaaatka![]()
Da Lutonjice, baš si bila slatka! Ja sam imala goste i kad sam tebe vidjela zagalamila sam ¨eno Lutonjica¨, svi me blijedo gledali, nisam uspjela čuti što si rekla, ali eto, ti si jedina koju sam uspjela vidjeti!
I daj mi molim te reci kako uspiješ smiriti Zaru u marami?
Nika bi ti se na glavu popela!
a jesi je probala vezati na leđa?? meni je samo u tom položaju mirna, jednostavno ga obožava, može si čak i neku igračku uzeti i igrati se "unutra", može si držati sok i piti ga, može mene škakljati .... ma svašta može, a može i zaspati usred mimohoda 5 metara iza bubnjara, kao što je jučer napravila![]()
Nika je sad u fazi kad ne da ni da je uzmem u naručje duže od 1 min! Samo bi trčkarala okolo i gurala prstiće svuda! Uvijek se zadivim kad vidim djecu ovako blažene u mrarami.
stvarno su slicne i jos kad im se pridruzi Renatina Lara, ko seke suapricot prvotno napisa
.
jedan moj frend je znao zaspat u discu naslonjen na zvucnikLutonjica prvotno napisa
.
Lutonjice, ima negdje kakva slika kak se veze marama na ledja?
Maji isto pitanje?
joj, meni je svjetlana to "uživo" pokazala, ak dođeš na štand u petak, naučim te!![]()
e, super, probat cu doc i to sa svojom maramom.
moja je hug-a-bub, pa mislim da je nesto uza, ali mozemo probat.
Joj, super su vam slike!Baš mi je žao što mi nismo mogli doći - da smo bili u Zagrebu, sigurno bi došli.
ako ne bi zaspali.![]()
ona kišurina nam je anestezirala pola foruma.![]()
Imaš pravo, nikad se ne zna. :?ms. ivy prvotno napisa
Iako, kod nas je isto užasno vrijeme, a Fiona je pomakla buđenje s pola osam, osam na šest, pola sedam. :shock:
Ja sam zombi.