Već sam u par navrata probala svoje mlijeko, i zaista je slano, ne zezam se.
Jel netko drugi možda to primijetio?
Već sam u par navrata probala svoje mlijeko, i zaista je slano, ne zezam se.
Jel netko drugi možda to primijetio?
Jelka jel prestajete s dojenjem?
normalno je da je slano (a i zuto).
vidi neke textove
Weaning as a Natural Process
Frequently Asked Questions about Weaning
a evo bas dio zasto je slano
Studies on the composition of human milk have shown that when milk consumption falls below 400 milliliters per day, the level of sodium and other inorganic salts increases as the volume decreases. The fat, protein, and iron also increase while the calcium levels stay the same and zinc levels decrease. Milk produced during weaning also shows a decreasing concentration of lactose; fats increasingly replace lactose as the main source of calories. The calories provided by proteins remain stable. The concentration of immunological components is maintained during gradual weaning with a slight rise in the level of IgA, secretary IgA, lysozymes, and lactoferrin. Following abrupt weaning, however, the concentration of these components rises dramatically. Lipases (enzymes essential for the digestion of fats) decrease in activity during weaning although bile salt stimulated lipase does so only slowly.
Pa moglo bi se reći da prestajemo. Lijeva cica je "bubana" već skoro mjesec dana.![]()
Hvala!![]()
Ja htjela pitati jesi li možda trudna![]()
Jer meni je bilo slano u trudnoći![]()
Pa kad već pitaš, jesam.Tiwi prvotno napisa
![]()
Ali nema to sigurno nikakve veze, tu slanoću sam primjetila već prije dva-tri mjeseca.
P.S. Jučer sam probala iz lijeve cice, koja nije u upotrebi već 2 mjeseca, u ti vrapca kak je to slano!!! :shock:
jelkaaaaaa, :D
apri, ja se htjela furati na tebe i proći anonimus, ali jače je to od mene.![]()
Hvala vam! I ja sam preoduševljena, najviše što nismo morali čekati godinama. :D
meni je mlijeko u trudnoći izgledalo kao med, a bilo slano kao srednje posoljena juha. inače varira od slatkog kao rižino mlijeko do neke mješavine slatkoslanog na koje nisam naišla u hrani za velike. možda ovisi o pojedenome.
i čestitke![]()
Jelka, čestitke i ovdje!!! :D
još kad sam vidjela naziv topica...![]()
I moje je bilo slano nakon 14 dana nedojenja a nisam trudna. Iako jedva čekam trudnoću.
Jelka,welcome to the club!Sad će i bradavice da ti postanu hiperosetljive![]()
Ja sam pomislila da mi je mleko slano kada je Pika pocela da posle svake posisane sike pije vodu.A ne stignem probati,jer ona,jadna,sve što se mleka(kolostruma sada )napravi,posiki do poslednje kapi.......Stalno joj govorimo da će biti puuuuno mleka kada se beba bude rodila
![]()