sve isto ovakomeda prvotno napisa
Mala je navršila godinu i nosi 22 :shock: što će biti kasnije :/
Sve neki nogati... A ja se brinem da mi mali ima malu nogicu. Ima 19 mjeseci i još uvijek je na broju 19 (ciciban)![]()
A ja sam mislila da je moja jedina...ribice prvotno napisa
Danas je ipak malo lakše naći veće brojeve za djecu (kada bude starija djevojčica neće kao ja morati kupovati ženskom odjelu),
a i mama će joj objasniti da to nije tako strašno - imati veliku nogu.
Evo moj Soren sa 26 mjeseci nosi broj 25. Kad sam mu početkom ljeta kupovala sandalice 25 mu je bilo za prst (njegov) preveliko, ali kako se ljeto bliži kraju tako se i negove cipelice nekako smanjujuTako da se za jesen polako spremam kupovati veličinu 26 :shock:
Mi punimo 2g za dva tjedna, oboje su na 23, sad smo kupili bambice br,23, u mjesec dana smo skočili s 21 na 23.
26 mjeseci - velicina 22!
Donedavo 23, preko noći joj je doslovno noga narasla i sad je na 24 i moramo u nabavku nove kolekcije cipela.![]()
Ivan je 23mj i doslovce mu je nogica preko ljeta s broja 24 skočila na 26 :shock: Bio je bos na moru non stop i jedan dan kad je zahladilo nije imao šta obuti![]()
Tara, 2 godine, 21 cipelice
25 mjeseci-broj 25-26 (usporedbe radi, prošlo ljeto je nosila 19).
Mi smo na more osli s cipelicama broj 22, a nekidan sam mu kupila šlapice broj 26 :shock: nije stao u 25Nekidan smo napunili 2 godine....
2g i 5mj - cipelice broj 25 (papuče ciciban)
2g i 5mj - cipelice broj 25 (papuče ciciban)
Vito, "nogica" 27 malo prije drugog rođendana, 28 nam je sad taman!
Nika - 2,5 godine, broj 24 ili 25 ovisi o kalupu.
ima 22mj i cipelicu 23 za sad.... racunam jos koji dan![]()
Stigle Gucio br.25, ima oko 1cm viška naprijed... :/ Stvarno sam mislila da sam se zeznula kad sam poručila 25![]()
šmizla izgleda imatrurbobrzorastuće stopalice (ljubi je mama koja nosi cipele 41)
25 mj. - cipele br. 23
Nikice smo kupili br. 24 ali je manji kalup
wow, koja nogica. moja nećakinja od 5 god. nosi isti broj.TataTomo prvotno napisa
![]()
1.10. ćemo navršit 2 god, a noga je već skoro 26. A s tim je kako bude, tako će biti, nemam previše briga, ALI moram priznat da mi je isto drago što nije curica jer ja imam 41/42 i to je TLAKA za naći.
19 mjeseci i broj 23, svakih mjesec ipo dana nove cipelepravo žensko
![]()
Mi smo sa 3 godine stigli na broj 28, sve zavisi od kalupa, ali uglavnom je 28.
Raste ko gljiva!!!
A. ima 25 mjeseca i nosi 25 ciciban i 24 bambi
Čini mi se da je to neki prosjek obzirom da je visok 95 cm
MI SMO JUCE RU FRODDU MJERILI I IMA 22,5. KUPILA SAM MU ZIMSKE cipele 23, AL Me strah da ih brzo ne preraste, a moram sad jer se inace sve proda do 11. mjeseca.
proslu zimu sam mu kupila 22, sad jedan broj vece, nije to malo cudno :?
Mali ima 26 mjeseci i danas smo kupili naturino jesenje cipele broj 28! Da li su naturino modeli manji u odnosu na bambi i ciciban, znate li?
Zakaj ti je čudno?meda prvotno napisa
Luki, na moju sveopću prestravljenost ,noga raste 2 broja godišnje...Strava... Nadam se da će stat tim tempom...
Moj Tin sa 20 mj. nosi br.22
Al zato njegov braco pubertetlija ima usku dugu nogicu br. 48petarpan prvotno napisa
![]()
đizs :shock:Lidali prvotno napisa
puj,puj,puj![]()
S. uskoro puni 2 god. i planiram kupiti cipelice br. 24skromno
Niko ima 25 mj., nosi broj 26 - 27, 26 mu je knap...
Moja curica ima 22 mj. i cipelicu 22
Noa bu za dva tjedna slavil drugi rođendanko, nosi broj 25 (Bambi).