-
ne piski ujutro
Moja curica od skoro 6 god ujutro ne ide piskit!!
Mislim, ja i svako koga znam odma ujutro iz kreveta ide u wc. A ona kaze da joj se ne piski. Obicno je podsjetim a nekad zaboravim pa ona i po 2-3 sata nakon spavanja ne ide piskit.
Tribam li se zabrinit?
-
Ne znam ali imam isto 3.5 godišnjaka koji neće ili nemože ujutro da piša!
Nekad se i svađamo i on se malo popiški.
E sad il glumi il zaista nema šta!
Noću se znoji puno dok spava, odnosno konstantno je mokar i svaku noć me probudi da pije vode :/
-
ja imam dvije, jedna jedva doceka jutro da piski i ta ima bolestan mjehur , a drugA nakon ustajanja do 12 moze da ne piski, da ju ne opominjem i ne pilam neide piskit i zdrava je fala bogu, provjereno mislim . bili smo kod cvitkovicke , sve je ok kod nje. uglavnom piskit bi trebala al ak ne moze nemoze. podsjecaj ju i odvedi na wc . kad ju ja posjednem na wc i stojim kraj nje, nekad joj i vodu pustam onda se popiski i prije vrtica, ako to ne napravim do podneva neide piskit u vrticu :shock:
-
Moji nekada piske ujutro a nekada ne, ne tjeram ih na to i ne podsjecam.
To je njihov posao, ako im se piski - neka piske, ako ne - ne
-
Osoblje foruma
Moja gotovo nikada ne piski odmah ujutro...vrlo, vrlo rijetko...obično piški negdje u slijedećih sat vremena nakon buđenja, a bude nekada i dva...bilo je i nekoliko situacija da se to znalo protegnuti i duže. Nakon mog početnog šoka i čuđenja (kad smo prestali nositi pelene pa sam to mogla pratiti) te svakodnevnog tentanja i ponavljanja da ode piškiti nakon ustajanja (često i žešćih rasprava u kojima bi se ona ljutila što joj dosađujem, kad valjda ona zna jel treba ili ne treba), odustala sam i sad je jednostavno ostavim da sama ode kad mora jer efekta od mog ponavljanja nema...ona svejedno ide kad joj se ide (MM jos nije u potpunosti odustao od toga, pa njih dvoje jos uvijek ponekad imaju ranojutarnje rasprave
). Doduse, kad idemo u vrtić, onda to obavi u paketu, jer je od prvog dana vrtića utvrđen ritual u kupaoni. Ali se zato znalo npr. koji put dogoditi da za citav dan u vrticu nije isla piskiti :/ ...Doduse moja kćer ima i druge cudne navike vezano za tu fiziolosku potrebu...npr. moze se pokakiti, a da se ne popiski :shock: sto je meni ravno nemogucem...a ona sasvim cool dodje pet minuta nakon kakanja i kaze ja moram piskiti...pa zar nisi to sad obavila kad si kakala...pa ne, zasto? To nam je sad doma vec zezancija...
-
Lakse mi je kad znam da nije jednina....
-
jedina
-
Moja ne bi da je ne namamim na wc, a kad sjedne odmah obavi posao. A onda slijedeći put piški u 4 sata popodne :shock:
Pedica rekla da je problem kad ide često, i ne može kontrolisat, a ne ako trpi tako dugo, al meni je vala previše.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma