Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: ne piski ujutro

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno ne piski ujutro

Moja curica od skoro 6 god ujutro ne ide piskit!!
    Mislim, ja i svako koga znam odma ujutro iz kreveta ide u wc. A ona kaze da joj se ne piski. Obicno je podsjetim a nekad zaboravim pa ona i po 2-3 sata nakon spavanja ne ide piskit.

Tribam li se zabrinit?

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Tribam li se zabrinit?
    Ne znam ali imam isto 3.5 godišnjaka koji neće ili nemože ujutro da piša!
    Nekad se i svađamo i on se malo popiški.
    E sad il glumi il zaista nema šta!
    Noću se znoji puno dok spava, odnosno konstantno je mokar i svaku noć me probudi da pije vode :/

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja imam dvije, jedna jedva doceka jutro da piski i ta ima bolestan mjehur , a drugA nakon ustajanja do 12 moze da ne piski, da ju ne opominjem i ne pilam neide piskit i zdrava je fala bogu, provjereno mislim . bili smo kod cvitkovicke , sve je ok kod nje. uglavnom piskit bi trebala al ak ne moze nemoze. podsjecaj ju i odvedi na wc . kad ju ja posjednem na wc i stojim kraj nje, nekad joj i vodu pustam onda se popiski i prije vrtica, ako to ne napravim do podneva neide piskit u vrticu :shock:

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moji nekada piske ujutro a nekada ne, ne tjeram ih na to i ne podsjecam.
    To je njihov posao, ako im se piski - neka piske, ako ne - ne

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Moja gotovo nikada ne piski odmah ujutro...vrlo, vrlo rijetko...obično piški negdje u slijedećih sat vremena nakon buđenja, a bude nekada i dva...bilo je i nekoliko situacija da se to znalo protegnuti i duže. Nakon mog početnog šoka i čuđenja (kad smo prestali nositi pelene pa sam to mogla pratiti) te svakodnevnog tentanja i ponavljanja da ode piškiti nakon ustajanja (često i žešćih rasprava u kojima bi se ona ljutila što joj dosađujem, kad valjda ona zna jel treba ili ne treba), odustala sam i sad je jednostavno ostavim da sama ode kad mora jer efekta od mog ponavljanja nema...ona svejedno ide kad joj se ide (MM jos nije u potpunosti odustao od toga, pa njih dvoje jos uvijek ponekad imaju ranojutarnje rasprave ). Doduse, kad idemo u vrtić, onda to obavi u paketu, jer je od prvog dana vrtića utvrđen ritual u kupaoni. Ali se zato znalo npr. koji put dogoditi da za citav dan u vrticu nije isla piskiti :/ ...Doduse moja kćer ima i druge cudne navike vezano za tu fiziolosku potrebu...npr. moze se pokakiti, a da se ne popiski :shock: sto je meni ravno nemogucem...a ona sasvim cool dodje pet minuta nakon kakanja i kaze ja moram piskiti...pa zar nisi to sad obavila kad si kakala...pa ne, zasto? To nam je sad doma vec zezancija...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Lakse mi je kad znam da nije jednina....

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

jedina

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moja ne bi da je ne namamim na wc, a kad sjedne odmah obavi posao. A onda slijedeći put piški u 4 sata popodne :shock:
    Pedica rekla da je problem kad ide često, i ne može kontrolisat, a ne ako trpi tako dugo, al meni je vala previše.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •