-
Boli me grlo...
....pa molim preporuke i način da to riješim bez lijekova, čaj, med i sl. ne pale, nažalost.
Teško gutam već par dana. Zna li itko nešto brzo i učinkovito?
-
Meni pomogne ispiranje ždrijela u dosta jakom čaju od kadulje.
-
Ovo s kaduljom je najbolji lijek,ja sam provala kombinaciju med+limun,ali jedino kadulja ukloni bol.Treba biti uporan grgljotati svako pola sata.U Bio i Bio imaju pastile od kadulje koje su odlične,otkad sam ih otkrila uvijek ih imam u torbi i čak ih i Marku uspijem uvaliti ako je prehlađen
-
mogu ti samo reć'-nemoj se predugo zezati s tim! ja sam probala kadulju, medove ove i one, islandski lišaj i sl. i vukla to tri tjedna da bi na kraju završila na silapenu!! ako ti za još koji dan ne bude bolje od prirodnih lijekova-otiđi ipak doktoru!
-
Kupi citrosept /citrofit kapljice i pij ih u vocnom soku u skladu s uputamaa. Od kada ih uzimam nisam popila antibiotik za grlobolju.
-
Ja se na prve znakove grlobolje ubijem u karamel-mlijeku. I cini se da pomaze.
-
Osoblje foruma
koliko koštaju te pastile od kadulje u "bio bio"??
-
Meni su pomagale pastile od propolisa i bezalkoholni sprej za grlo, također od propolisa.
-
mene već par dana "grebe" u grlu. A od jučer "glava ko bundeva, nos ko krastavac", bole uha... kašljucam. Što se smije obzirom da još malo dojimo? Pila sam prženi šećer s mlijekom, čaj kadulje i sljeza... Jel se smije neki neprirodni lijek? Moja dok mi trenutno predaleko jer nisam prenjela karton, još nisam odlučila kome bi drugom. Ak ju samo nazovem znam da će reći da nemože preko telefona nego da me vidi. Temperature nemamo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma