Citiraj lalah prvotno napisa
e žene di ste sa gradivom
mi smo na slovu NJ i na uspoređivanje brojeva do pet-manjevećejednako
Slova C i T su bila zadnja (mislim, ne pratim baš pozorno svaki dan jer torbu vidim samo vikendom).

Iz matematike isto uspoređivanje, ali i znak + (dodavanje broja 1, možda su sad i dalje). Morali su u školu donijeti desetak "nečega" (čepovi, grah ili slično) za zbrajanje.

Iz prirode jesenska klasika - odjeća, vrijeme, ptice i životinje. Prije toga bilo je o školi (zgrada i zaposlenici).

Iz njemačkog nazivi igračaka, boje i brojevi (mislim). To djetetu ide bolje nego meni.

Jedini problem (ako je to problem) je brzina pisanja - sporiji je od većine (ljevak) ali zato su diktati do sad svi bili 100%. Samo ga se mora čekati da on to kaligrafski napiše. I zadatke pročita sam kad mu nema tko drugi (taj je godinu dana šutio da zna čitati, jer je umislio da mu tata i mama ne bi više čitali pričice, pa uopće nisam kužila da čita sva velika slova. Čita i mala, ali samo kad mu se hoće, mustra jedna... Nismo ga učili ni pripremali ništ posebno, ali je puno pokupio uz godinu dana starijeg brata... )

Imao je problema da shvati da se u školi govori SAMO kad ga se prozove i to mu je (maminom djetetu) teško palo.

I još samo ovo - nekak mi se čini da sam lani uz starijega puno više visila nad njegovom torbom i napretkom nego sad uz mlađega. Ide im dosta dobro. Važnije mi je da je prihvatio učiteljicu i drugu djecu i da mu škola nije tlaka.