Slova C i T su bila zadnja (mislim, ne pratim baš pozorno svaki dan jer torbu vidim samo vikendom).lalah prvotno napisa
Iz matematike isto uspoređivanje, ali i znak + (dodavanje broja 1, možda su sad i dalje). Morali su u školu donijeti desetak "nečega" (čepovi, grah ili slično) za zbrajanje.
Iz prirode jesenska klasika - odjeća, vrijeme, ptice i životinje. Prije toga bilo je o školi (zgrada i zaposlenici).
Iz njemačkog nazivi igračaka, boje i brojevi (mislim). To djetetu ide bolje nego meni.![]()
Jedini problem (ako je to problem) je brzina pisanja - sporiji je od većine (ljevak) ali zato su diktati do sad svi bili 100%. Samo ga se mora čekati da on to kaligrafski napiše. I zadatke pročita sam kad mu nema tko drugi (taj je godinu dana šutio da zna čitati, jer je umislio da mu tata i mama ne bi više čitali pričice, pa uopće nisam kužila da čita sva velika slova. Čita i mala, ali samo kad mu se hoće, mustra jedna... Nismo ga učili ni pripremali ništ posebno, ali je puno pokupio uz godinu dana starijeg brata...)
Imao je problema da shvati da se u školi govori SAMO kad ga se prozove i to mu je (maminom djetetu) teško palo.
I još samo ovo - nekak mi se čini da sam lani uz starijega puno više visila nad njegovom torbom i napretkom nego sad uz mlađega. Ide im dosta dobro. Važnije mi je da je prihvatio učiteljicu i drugu djecu i da mu škola nije tlaka.