malo da se i tu javim.

što se gradiva tiče, iz matematike smo prošli zbrajanje i oduzimanje do 5, iz hrvatskog slova B,Č i Ć, prirodu nikako ne uspjevam pratiti jer je sve nešto na preskokce, pa još ulete njihove eko aktivnosti, tako da sam tu odustala.
njemački rade neke listove koje smo extra kupili, a tu nam je jaok veliki problem urednost, ti listići dolaze doma skroz zgužvani jer on zaboravi spremiti ih u bilježnicu.
još nismo ni mi, a ni učitelica, našli primjenu knjizi iz LIKOVNOG.

U međuvremenu su bili na berbi jabuka (dovuko 5 kila jabuka doma koje je on sam ubrao), imali smo jedan roditeljski, jednu priredbu (i jako smo bili ponosni na prvi nastup u folkloru koji ga je oduševio), jednu radionicu na kojoj smo radili zavjesu za razred i koglice za udrugu ozana tako da smo filcali neprerađenu vunu na platnene vrećice, a za kuglice smo isto radili s vunom i sapunom.
ovaj tjedan suše voće za bor, izrađuu nakit od kartona i glinamola...
skupljaju priloge za caritasov vrtić, a imaju i svoju adventsku tombolu...

Bili smo i na informacijama, učitljice su jako zadovoljne, hvale ga , da je jako dobar u čitanju, među prvima pokopča matematičke zadatke, a najbolji je u rješavanju rebusa i zagonetki.

dobili su i razredna zaduženja, on je poštar- dijeli listiće i zadatke i kasnije ih skuplja.

Odradili smo i prvo druženje doma- slavili smo rođendan na koji je došlo 7 novih prijatelja i to je jako dobro prošlo, svi su zadovoljni.

Ovj vikend je doma donio i prve "prave" testove:
matematika 10/10
hrvatski 18/18 diktat rečenice

moje je veliko ko kuća