-
I Jan je završio sa svim peticama plus pohvalnicom, danas smo podigli knjižicu.
-
i mi smo danas podigli lnjižicu. sve 5 i dvije pohvalnice - jedna je od učiteljica koju su dobili svi - za znanje, igru , veselje, prijateljstvo i štajaznamštasvene - i onu pravu, za uspjeh. njemu je ova od učiteljica draža.
a ja sva neka melankolična danas...
-
Mi imamo registratore još od vrtića u koji smo spremali različite pohvale tipa "Osoba dana", pa rođendanske čestitke, diplome sportskih programa i stranih jezika, pa kojekakve drage sličice, a sad smo samo nastavili s pohvalnicama iz škole. Ostavih jednu pisanku u tom registratoru. Sad još to nije baš jako važno, ali postat će... Ne pretjerujemo, samo najvažnije stvari su unutra, ali ima ih. Eh, da.. i slike s razredom i učiteljicom. Ne znam da li ćemo tako i dalje, jer već sad sami odabiru što će se spremiti. Ja najčešće samo branim da spreme previše toga...
-
i mi svašta čuvamo, radove i medalje iz vrtića, pohvalnice i raznorazne diplome...
sad ću sačuvati isto jednu pisanku, neke radove iz mape i sve one koje su radili prigodno - za božić, uskrs, majčin dan...
napravili su priručnik s učiteljicom o sadnji voćaka koji je otisnut u 100 primjeraka i ulazi u katalogizaciju NSBa, pa i to čuvamo.
slike imamo na dvd-u, 5700 komada iz čitave školske godine, a to ne znam ni kada ćemo uspjet pogledat...
e da, čuvamo i pisam od učiteljica u jednom fasciklu i puteve uspjeha iz prvog polugodišta.
a posebno mjesto zauzima plastificirani crtež na kojem je jedan mali portretirao Tina...
-
i tako, ode naš topik u povijest, ha? :nostalgični:
da i ja malo pohvalim mog j, sve petice, puno novih prijatelja, novi sport, sav mi se nekako promijenio u ovoj godini.
-
I ja ću pohvaliti svoju odlikašicu :D !
Imamo dvije četvorke, iz matematike i hrvatskog. Da nije bila bolesna kada su se pisali ti zadnji testovi, možda bi matematika bila i bolja, no što je tu je. Barem matematiku mislim da ona može puno bolje, ali ne mislim je sada s time pilati ili prigovarati, da joj ne pokvarim veselje.
A da mi se nešto promijenila... fizički jest, narasla je, crte lica joj više nisu onako bebaste (šmrc, ja bi svoju bebicu), ali po ponašanju je i dalje šumasta, zaigrana i neozbiljna. Možda se uozbilji do slijedeće školske godine... ili one iza... ili one iza...
-
e baš to, postao mi je nekako.... velik.
definitivno više nije beba
predviđam dogodine u ovo vrijeme vrlo popularnu temu "dijete pred pubertetom i beba na putu"
-
Osoblje foruma
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma