-
lara je dan prije odlucila da nece ici u skolu prvi dan jer to nije "zapravo" nego samo razgovor. onda smo joj objanili da to nije vrtic, pa moze kako hoce, nego da je to nova obaveza. jutros je jos uvijek bila malo u otporu, ali ipak, bila je to prilika za posebno se urediti, a to lara ne propusta.
u holu je bila zgodna kratka priredbica, a i ravnatelj je ukratko pozelio nam dobrodoslicu. onda su nas prozvale uciteljice. upoznale smo obje, onu sto drzi nastavu i drugu koja ce im biti u boravku. obje su nam se dopale. laru je tek tad uhvatilo pravo uzbudjenje i jedva ceka sutra da opet dodje u skolu. podijelile su nam anketu za vjeronauk i onu potvrdu da smo primili knjige i rekle neka donesemo ispnjene u srijedu na roditeljski, kad ce nam sve potanko objasniti. ja sam jos dok su ih prozivale skuzila jednog dugokosog tatu u majici s che guevara-inim likom i kao da me stotinu sunca obasjalo: postoji velka sansa da ni njegov klnac ne ide na vjeronauk. na kraju sam ga i pitala, te dobila ocekivani pozeljni odgovor. dakle, kamen mi pao sa srca, nece biti jedina! ukupan dojam, jako pozitivan. uciteljica mi se bas dopala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma