I kod nas je cijena za obroke tu negdje kao i kod Ailish. Od ove godine uvedena je zdrava prehrana, sad dosta sliči onakvoj kakvu je prošle godine dobivala u vrtiću. Koliko sam na brzinu preletjela jelovnik, ima i juhe, variva, salate, nema bijelog kruha, peciva su integralna, namazi su sirni s povrćem, maslac... porcije su (kako kaže učiteljica) obilne, a može se tražiti repete. Doručak je oko pola 9, ručak oko 12 a užina oko pola 3.
Zadaće do sad nije puno imala, i svu je stigne napraviti u boravku, a jednom kad sam je ranije pokupila, učiteljica mi je rekla da nisu stigli napisati i rekla mi je što ima.
Jučer smo na roditeljskom obaviješteni kako će trebati neki dodatni obrazovni materijali, neki ispitni zadaci, još jedna likovna mapa, vježbenica po kojoj radi učiteljica iz boravka - zajedno 185 Kn. Tu je još i osiguranje učenika (nije obavezno) - 30 Kn za cijelu školsku godinu. Ponuđena su im i dva časopisa (mislim da se jedan zove Prvi izbor, a drugi nešto sa zvrkom) - 70 Kn po polugodištu, tj. 140 za cijelu godinu, svaki.
Svaku prvu srijedu u mjesecu bit će informacije, a učiteljica je dala i svoj broj mobitela.