evo i nas smalim izvjestajem
kao rpvo, a i najvaznije, mislav se raduje skoli, ujutro jedva ceka da ode tamo, kad ga docekujem, sav je razdragan...
prica o skoli, svidja mu se kuharica i jela tamo (hm, on sve kuharice uvijek hvali, i prijeti da ce mi koju dovesti kuci da naucim od njih )....
jelo je tako tako, nije zasad lose, ali jednom su imali pastetu za dorucak :shock: ....nadam se da ce to biti rijetko....jedu i lecu i salate za rucak i svasta nesto, njemu prija...

sto se tice razreda i ucenika, ima vec par omiljenih vrsnjaka, jako ju se svidja sto igraju nogomet preko odmora....
domaci smo imali preveliki za vikend i pisali smo ga ciejla 2 dana...cini mi se da kod kuce nam toliku koncetraciju kao u skoli....ali se ne zali da je tesko...zasad...

ucioteljica mi se svidja...nemamo informativku, sama nam je u razredu rekla da je ne zeli, nego zeli razviti kod njih to da zapamte informaciju i nama je prenesu....i da s njima razgovaramo o skoli....to mi se cini ok....ne msilim da smo sto do sad preskocili...

sto se tice dolaska u skolu, tu malo muku mucim...ne mogu ga voditi, mm ga odveze poenkad, ponekad ga 'uvalimo' susjedi ciji sin ide u isti razred s nama, a ponekad ga odvezem u bake (ali onda ga moram prije 7 buditi i spremiti i voditi i cini mi se prerano)...
nekako se mislim da ce on skoro moci i sam do skole, ne znam jos...vidjet cemo drugo polugodiste kako ce ici i kako ce se on glede toga osjecati...
jednom se zalio sto ga ja ne vodim u skolu, ali mislim da je to bio prolazan osjecaj, nadam se....
barem ga stignem svaki dan docekati...

eto....dojmovi se jos slijegaju, jos ne zanmo cijenu produzenog boravka, nesto izmedju 600-700 kn, mislim...

novost je sto je prestao, ima tjedan dana trenirati nogomet, izgleda da mu je to pretesko u ovom ritmu skole....ne znam sad nji sama da li da forsiram daljnje treniranje il da jos malo pricekamo da se naviknemo svi na nove obaveze...

idem citati kako je vama
svima