-
danas sam, nakon što mi se mail koji sam poslala, vratio jer je e-mail adresa koja je navedena u ž. stranicama, nevaljana... al ajd... nazvala gospodina iz stambenog poduzeća kod kojeg plačamo pričuvu.
Čovjek se šokirao i išao odmah zvati direktora firme i dobio ga. Ovaj je rekao da je on isto :shock: , jer mu je prvi glas da nešto sa tim liftom ne štima (u prijevodu bi to značilo da predstavnica stanara nije uputila njima niti jednu od stotina pritužbi koje je dobila od stanara
). Obećao je da će, navodno, odmah poslati servisere (no ja do sada nisam nikoga vidjela, al dobro...). Dao je i neki broj od servisera (koji nije naveden u liftu) pa sam ga ja odmah zapisala i zalijepila u liftu, ako nekome zatreba. Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati. Interesantno je da o svemu tome postoji i policijski zapisnik jer su se ljetos po noći ljudi zaglavili u liftu, i nakon što se na brojeve servisa nitko nije javljao, na kraju su intervenirali vatrogasci i policija, koja je o svemu napravila zapisnik. Eto... živi bili pa vidjeli...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma