Vrebam si kupiti neki malo kvalitetniji i praktičniji multi praktik. Imala sam već dva clatronic i vivax ili tako nešto, ali su jako brzo riknuli. Clatronic ( trenutno je između 500,00-600,00 )mi je radio probleme od početka s posudom jer mi je onaj klinić koji mora sjesti na mjesto kako bi radio, stalno ispadao, a i nakon kratkog vremena se je tako zdimio da mu nije bilo spasa ni kod servisera, a na drugom mi je pukla ona sigurnosta plastika koja dođe u utor kako bi radio ( bez toga ne radi) i to dok je miješao tijesto za pitu od jabuka ( dakle ništa pretjerano tvrdo). Gledam malo naokolo te MP raznih imena i večina ima tu neku caku po kojoj se mora taj neki dio zaglaviti negdje drugdje kako bi radio i ti djelovi mi izgledaju jako krhko, kao da ih i najslabiji vjetrić slomi.
Gledam onu reklamu za bullet expers i nešto ga mjerkam. Je skuplji, ali mi se čini da ima i dosta dijelova. Ima onaj dio za miksanje, usitnjavanje ( tijesto, meso, isl), zatim za ribanje i sokovnik.
Ima li ga tko i kakav je u stvarnom iskustvu. U prodavaonici top shopa ga nisu imali da ga vidim uživo pa marak prema tome mogu reći sviđa mi li se, za razliku od ovih koje viđam po dućanima a koji mi baš i nisu reprezentativni po onome što ja tražim. Dakle ne pre veliko da može uvijek biti na pultu spreman za upotrebu, a zaista mulitfunkcionalan kako bi ga mogla upotrebljavati za hrpu stvari ( ribanje potrepština za pizzu, povrća za juhu i saftove, voća, izradu tijesta za pite i kolače, miksanje i mljevenje mesa ( recimo piletina za saft) i td).