-
kao micanje bebe, a nije
bok svima!
vec sam postavila pitanje na "intimna njega zene", ali nekako mislim da bi vise vas moglo zaviriti ovdje i pronaci moje pitanje!!! pa kopiram:
muci me cudna situacija. a to je da imam osjecaj kao da se beba mice u stomaku, a nisam trudna. 4 testa sam radila i svi su negativni.
osjecam golicanje i kretanje necega.
rodila sam prije godinu dana.
ako neko ima bilo kakvu informaciju molim nek se javi.
navodno bi moglo biti kretanje i rad crijeva.
hvala unaprijed!
sorry ko je dva puta citao!!!
-
Ja sam rodila prije više od 7 mjeseci i skoro svaki dan imam rad crijeva takav da se u milimilimilisekundici osjetim ponovno trudna i onako oblije me onaj osjećaj sreće kad se beba miče i onda skužim
moja beba je vani, štoviše, evo gledamo se
Prije nisam imala takve explozije u crijevima ali sad očito imam. ne brinem jer jednostavno ne znam što drugo bi to moglo biti
-
-
hvala cure,
sutra idem ginekologici, trazila sam hitno. pa cu vidjeti sta je u pitanju. puno mi znaci saznanje da nisam jedina s tim problemom.
samo sto sam sad jos vise uplasena jer mi je jedna cura natuknula da bi mogli biti paraziti.
ali dobro nisu paraziti nesto najstrasnije. a i odkud bi mi se pojavili kad fakat samo perem ruke, sve cistim, dezinficiram. osim sad morski odmor i razne vode i kupaone i ... joj ne smijem razmisljati.
javim vam sutra.
p
-
evo mene sad ludo zanima sta je bilo kod dr!!
javi!!
nadam se da je sve ok i da nije nista strasno.
-
i mene, pliz javi sta je bilo, iman slicnih problema
-
To se maternica smanjuje tj vraća na prijašnju veličinu. Ja sam to osjećala kao da se balon ispuhuje u stomaku nisko. Nadam se da je tako bilo i vama..
-
evo me cure. bila sam danas kod dr. i TO NIJE NISTA; SAMO HORMONI!!!
kod mene se radi jos o vodenoj cisti na desnom jajniku. jako je velika (tako je rekla). ali i to ce samo proci. javlja se cesto kod zena nakon poroda, nakon dojenja... i svih tih lijepih akcija i hormonalnih promjena sa bebama.
ja sam vidjela kretnje na desnoj strani, pa je mozda to ta cista, ne znam. i dala mi je kontracepcijske pilule da uspostavim hormonalnu ravnotezu od koje ce se cista povuci.
ja sam prestala dojiti prije dva mjeseca, pa je vjerovatno i to malo pokrenulo nova desavanja u organizmu.
i tako drage moje, niko sretniji od mene!
hvala vam sto ste bile tu za mene!
p
-
:D :D
jupiiiiiii!!! bravo!!!
fala bogu da nije nista!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove