podizem jer me muci isto ko i vissnju ...

L isto ima 16mj i jos uvijek doji, dohranu prihvatila... pa tak, kako koji dan...

jede meso svaki dan - piletina, teletina, junetina, janjetina, i voli.
obozava tjesteninu, ali samu nekad joj stavim malo svj. sira pa to popapa. imate li kakav dobar recept za po tjestenini?

za dorucak najcesce jede jogurt i pahuljice 7-korn. ili kruh i svj sir/zdenk/abc. polako prihvaca gris na rizinom mlijeku... slicno je i za veceru

rucak, dakle, meso i povrce (mrkva - obozava!!!), cvjetaca, brokula, korabica, tikvica(i nije joj bas fina) i prilog (tjestenina, krumpir, ili leso s masl.uljem ili pire s malo maslaca i vrhnja, ili riza - poslije rize mi brzo gladna). napravila sam neki dan proso i amarant kao pire i super pojela ali mije jako brzo ponovno trazila jesti.

voce jede kao medjuobroke ujutro i popodne, banana, grozdje, sljiva, breskva, tamanila marelice ko luda cijelo ljeto. cekamo smokve )

i ja se pitam za masnoce - bi li joj trebala poceti davati recimo neku delikates sunkicu (ili pileca prsa), maslac na kruhu,(to ju ceka u vrticu)?

jel prerano za spek?

nije ljubitelj jaja, jako rijetko ih mogu dati, mozda postoji neki recept tjestenina, a umak s jajima i svj sirom i vrhnjem? (nisam bas i neka kuharica... (

fala puno!

(i svaka cas tko procita do kraja)