Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: usisavac

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno usisavac

Kupujem novi usisavac i neznam koji bi,pa vas malim za preporuke.
    Meni se jako svidja ELECTROLUX ULTRA SILENCER ZUS3385P
    Jel ga ima netko?Kakav je?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Podižem!
    Zanimaju me upravo ti 'tihi' usisavači. Jesu li stvarno tihi i koji je dobar?

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Imam ga ja.

Tih je ali ne baš onoliko koliko ga reklamiraju. Recimo da ako usisavaš sobu ne čuje se normalno ton na televizoru(nije da sam puno obraćala pažnju ali Lucija viče: ništa ne čujem kaj je rekao Spužvabob!)

Za sad sam zadovoljna s njim jer još nemamo tepihe pa je jednostavno posisati samo parkete, a kad stavimo tepihe onda ću vidjeti kaj radi sa svim tim silnim četkama u prilogu.

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

U stvari sam mislim da je preskup za ono što mi treba :/
    Koštao je mislim oko 1.500,00 kn.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Narucila sam ga za rodjendan ( u ponedjeljak ) od mame pa me bas zanima kakav je i jel valja cemu,nadam se da DA,
    Javim dojmove!

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam još gnjavila prodavača da mi nađe onaj zlatne boje jer nije bio izložen

Inače je dosta lagan za takav tip usisavača, ima jaaako dugačak kabel, a najbolje mi je kaj je "mekan" tj. kad udari u namještaj ne ostaju tragovi.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja imam philipsov tihi i super je...tih a vuce....ma prezadovoljna a kostao je 900kn

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam bas neki dan proucavala sve o tim usisavacima i na kraju kupila phillips. Super je! Ima 2000W snagu a usis (taj je puno vazniji) mu je 450W sto je prilicno jako. Ima i neku kutijicu za miris. MIslim da je dosao oko 1199kn u tehnimaxu. Ima super četku, ma prezadovoljna sam!
    Izgleda otprilike ovako:
    http://www.temeon.de/shop?0000000000...000002260e4500 ali je crveni

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

NIje mi uspio link. Evo:
    http://www.segar.hr/products/1001170

e da samo mislim da ovaj plavi ima plasticne kotace a moj gumene.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

tocno takav je moj ali kosta 900 (899) kn

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

isprika...jedina razlika je sto je tvoj 450 a moj 425...
    i nije neka razlika a u cijeni s eosjeti

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nisam jos proucavala taj Philipsov,ali na slici mi se jako svidja, 8)
    Curke,jel stvarno "tih"...jel bi probudio klince dok spavaju?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

gle..dok nije na najjacoj snazi je jako jako tih i nebi ju probudio...(a vuce i na najslabijem)
    moja sveki usisava na najjacem dok mi dijete spava u sobi (zatvorena vrata) i ne probudi ga ako spava kako spada (ako drijema cuje)...
    ali iskreno..ja mislim da usisavac nemoze biti tisi od toga

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je genijalan i stvarno vuce nevjerovatno, ima i rupicu naprijed na cetki za usis ispred sebe. Meni se isto cini tih...

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ja samo do sada jedino zadovoljna sa phillipsom ima dug kabel relativno je tih vuće super , a i traje poprilično

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Gledam u metro katalogu usisavač alaska cyclone cvc 2210
    ima max 2200W i nema vrečice nego posudicu koju samo istreseš u smeće. Čini mi se ok, ali malo me frka jer je meni totalno nepoznata firma. Ima li itko kakvih iskustava s tim usisavačem ili barem s tom firmom?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Napokon...
    Dobila sam za rockas Electrolux ULTRASILENCER ZUS3388
    Savrsen je, 8)

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Christy prvotno napisa
    Napokon...
    Dobila sam za rockas Electrolux ULTRASILENCER ZUS3388
    Savrsen je, 8)
    Koliko ti ta sprava dođe.

Joj joj i mene muči glavobolja od usisavača. Stari mi je riknuo i treba nam hitno novi, a nemam ni vremena ni živaca hodati okolo u potragu za novim, stoga pomagajte.
    Treba mi neki da je ok, mislim da je relativno normalna cjena i da ok usisava.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

imam el. ultrasilent i jako je dobar samo sto sam se prvi put zeznula sam onim bijelim gornjim filterom sto pise da se ispere pod vodom...............e pa ne perite ga.............moj se raspao pod malim mlazom vode a isti takav novi filter 150kn......sto se tice ostalog je jako dobar i recimo dosta tih koliko to usisavaci mogu biti....a prije toga sam imala qadro onaj bez vrecica samo ona posua.....grozno u prvih 6 mj 6 x na poravku i svaki put bi mi govorili ne smijete sitne stvari poput komadica pijeska iz parka usisavat ne puno dlaka ne ovo ne ono nakon 6 mj sam ga stavila kraj baje.....a prije njega sam imala liv to je bivsa tvornica iskra...sa njim sam bila prezadovoljna i htjela sam ga opet kupit ali me tata odgovorio tj.mm da sta ce mi neki liv od 500 kn da nismo dovoljno bogati da kupujemo jeftine stvari to je njegova stalna izjava kod nekih novih marki ili njemu nepoznatih evo toliko

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Darijae prvotno napisa
    ja samo do sada jedino zadovoljna sa phillipsom ima dug kabel relativno je tih vuće super , a i traje poprilično
    Ja sam nedavno kupila Phillipsov usisavač,ne znam koji a dođe 1 500 kn.Puno ali odličan je.Dosta tih,vuče ko lud,ima dvije velike četke (i još nekoliko malih),jedna onako obična a druga s nekim čudom koje se vrti u četki i skuplja sve živo,što je meni najvažnije skuplja dlake. Ima dug kabel, velika kola pa je lako baratati njime.E,i ima i platnenu vrećicu,ne samo papirnate.Uglavnom,ja zadovoljna.Ako nađem,stavit ću sliku

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citam sada specifikacije usisaca Philips FC 9071, i vidim da ga neki od vas imaju, a si zelim jednoga. Zanima me sto je vrecica za prasinu S-bag, i kazeta za ciscenje??? Tko prvi put cujem, ili nisam upucen :? :? :? Meni je bitno samo da kada se prazni kesa da ne leti prasina, i po mogucnosti da se kesa baca, tj. da je papirnata. Kaj je slucaj ovdje???

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo sad sam pogledala,moj je FC 9078.Za tu kazetu za čišćenje pojma nemam,nisam ga nešto proučavala ali znam da nešto od tih čudesa unutra je perivo.A platnena kesica ti ima takav princip da se dno otvara i zatvara nekakvim zatvaračem.Znači,kesica se ful otvori i opet zatvori,tako da prašina nebi trebala previše letit okolo.Evo to je ovaj:

http://www.propero.hr/index.php?kateg=2321&id=40952

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

domy-ja sam svoj Electrolux ULTRASILENCER platila 2.000kn

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

:shock: 2000kn

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo mi kupili smasungov usisavač sa ciklon filterom.
    Nema vrečicu nego na ručki ima nekakav spremnik gdje se skuplja prašina u klupko i super mi je, odlično vuče.
    I što je najbolje nije preskup 760kn na tri rate.

zajecka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Evo sad sam pogledala,moj je FC 9078.
    E i ja bih taj kupila, baš se spremam pa me zanima Trina on ima neku turbo četku, jel dobra ,jel usisava dlake i sve drugo? Ma ja imam na hodniku štengama neki tepison oštri iz kojeg niš ne izlazi, lagano moram vaditi rukama uz usisavanje.

zajecka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Samo bih nadodala, imala sam ravno 2god. SAMSUNG na onu plastičnu posudu u koju se skupljala prašina i samo istreseš u smeće a do nje ne idu veći predmeti odnosno niš osim prašine pa su se filteri stalno zaštopavali i to me jaaako živciralo jer sam svaki drugi, trći put čistila i rastavljala.

Odnosno tko ima djecu, živine (sitne igračkice, perje od papige, koja gumica za kosu ispod kreveta,od zeca piljevina...) neka ne uzima to nego clasic vrećice u koju ide sve..........jer meni evo motor se gušio i riknuo.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Je,taj nastavak je super.Ima u sebi nekakav četkasti valjak koji se,čim se isisivač upali,počne vrtiti i tako skuplja dlake.Mene je oduševilo baš zato što dosad nikad te dlačurine nisam mogla posisati.(ali nemam tepison pa ni iskustva s tim,pretpostavljam da bi i iz njega izvuklo).
    Samo moraš paziti.Isti takav usisivač ali bez takve četke ti košta cca 100-200 kn manje pa provjeri da ima dvije velike četke.Jednu tu koju sam ti napisala a drugu običnu.I još nekoliko onih sitnih,kutna,neka četkica i što ja znam,to ni ne koristim.

zajecka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala, da FC 9078 bi trebao imati tu turbo četku a 9074 ne. :D

zajecka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo kupila sam PH FC 9078, ajme što je tih a tek jak, nismo ga mogli odljepiti od poda................. :/

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam nedavno kupila Phillipsov usisavač,ne znam koji a dođe 1 500 kn.Puno ali odličan je.Dosta tih,vuče ko lud,ima dvije velike četke (i još nekoliko malih),jedna onako obična a druga s nekim čudom koje se vrti u četki i skuplja sve živo,što je meni najvažnije skuplja dlake. Ima dug kabel, velika kola pa je lako baratati njime.E,i ima i platnenu vrećicu,ne samo papirnate.Uglavnom,ja zadovoljna.Ako nađem,stavit ću sliku
    ...ja sam u situaciji da moram birat između philipsa s turbo četkom ili philipsa s trio četkom...taj koji ima obe mi je nažalost trenutno preskup...pa mi molim te reci koja je bolja, odnosno koja ti je korisnija?
    Posljednje uređivanje od meštrovica : 07.03.2010. at 20:22

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

imam i ja to cudo od usisivaca. iskreno meni nije bas nesto posebno. i mislim da za istu cijenu mozes kupiti i miele, a kazu da su oni super.
    taj philipsov je jak, ali mene nervira sto mi ponekad ona satelitska cijev se zna sama vracati u minimalni polozaj. OK mozda je moja takva, jer nadam se da drugi nisu pehisti poput mene. druga mana mu je relativno kratak kabel. prije sam s electrolux-ovim usisivacem mogla usisati cijelu kucu, pa se na ovo jos nisam navikla iako ga imam vec godinu i pol.
    sto se tice cetki ja imam obej i tu rotirajucu i tu obicnu. obicnu puno vise koristim jer tepih imam samo na dva mjesta u stanu. ostatak je pod parketom i plocicama. tu cetku koja se rotira pise da se ne smije korititi puno na ravnim povrsinama. a i kad predjes na parket onda ti vece komade to rotirajuce cetke samo odbace na drugo mjesto a ne usisaju ga.
    iskreno mislim da taj usisivac nije vrijedan tih novaca.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

...e da, miele, ja bi jako onaj medicair, ledeno bijeli, ali sad nemam love za njega...2 ipo soma mi je punopreviše...

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja imam taj s turbo četkom, i super tihi, ljudi ne vjeruju da je uključen, snažan tak da zaljepi tepih, cure na prezentaciji su digle tepihić koje su ususiavale od poda kada je snaga bila na mx, inače je 2200 w, ima brdo nastavaka i ono kaj me fasciniralo je preklopna teleskopska cijev, dakle ne mroam ga razmontirati a stane mi u romar jer je cijev preklopna..u glavnom, dobro potrošeni kunići

evo ga...nije baš lijep istina ali koristan jako
    http://www.segar.hr/products/1004325

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ja ima doma miele kako usisivač tako i sve ostale uređaje, vjerujte mi da vrijede svake kune. Inače imate na njihovim stranicama uvijek nešto na akciji, tipa prošlogodišnji model, pa se može proći i dosta povoljnije. Ja sam tako kupila mašinu za veš prije nekih 6 godina i pomislila nisam na servis. Ovaj moj usisivač nije nešto spešl tih,ali nije baš ni od nekih brujavaca...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •