Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: pitanje u vezi upisa

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno pitanje u vezi upisa

ukratko..............djeca su mi 3 i 5 ispod crte za upis u vrtic i jaslicve......kad su se upisivale nisam radila sada sam zaposlena pa me zanima ako donesem u vrtic neku potvrdu da sam zaposlena koju svi spominju (ne znam koju,sta treba poslodavac napisat....),ne zna ni poslodavac sta da napise ,dali je to obicna potvrda da radim kopd njih ili sta...............??????????????' ddali ce mi se djeca popeti na mjestu za upis npr.na prvo mjesto ili isto moram cekati da se njih 5 ili 3 ispise i odustati od posla............................molim za vas savjet ako netko zna................ :/ :/

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

najbolje ti je pitati u stručnu službu u vrtiću. valjda će ti izaći u susret.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

meni su neki dan rekli da redni broj pod kojim je dijete ispod crte ništa ne znači, nego d oni to samo tako stave a ako neki roditelj odustaje onda oni ponovno imaju komisiju i uzimaju u obzir svu djecu. Tako je za vrtić u badalićevoj u zg a ne znam kako je u rijeci.

Najbolje da zovneš vrtić i da pitaš

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Re: pitanje u vezi upisa

Citiraj lrs prvotno napisa
    ukratko..............djeca su mi 3 i 5 ispod crte za upis u vrtic i jaslicve
    Lista je napravljena abecednim redom, nema nikakve veze s prednošću upisa.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

aha a kako onda kad se jedno dijete ispise kako gledaju koga ce upisat..........................mozda onda imam vece sanse sad kad sam se zaposlila.................nadam se

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

aha a kako onda kad se jedno dijete ispise kako gledaju koga ce upisat..........................mozda onda imam vece sanse sad kad sam se zaposlila.................nadam se
    izvlače iz šešira

mi smo obadvoje zaposleni. i sad, i kad smo predavali papire za upis. nismo upisani.
    vjerojatno ovisi o vrtiću i dijelu grada, ali ja si svoju potvrdu mogu uokvirit i divit joj se, zajedno s diplomom. to je sve za što mi koristi.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    ne bi rekla. moja je 2. na list i u vrtiću di ima prednost zbog brata, a predzadnja u vrtiću gdje ne spada. prezime nam počinje na M

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Citiraj ninochka prvotno napisa
    Citiraj Balarosa prvotno napisa
    ne bi rekla. moja je 2. na list i u vrtiću di ima prednost zbog brata, a predzadnja u vrtiću gdje ne spada. prezime nam počinje na M
    Radi se o Rijeci.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma i u zg su mi u više navrata rekli to isto. da nema veze. možda negdje ima negdje nema :?

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

I meni su rekli da je popis nabacan redom kako su koga odbili, a kad se vidi koliko je mjesta ostalo, uzimaju sve odbijene i ponovo ih razmatraju te tako odredjuju prednost pri upisu. Mi smo bili malo ispod crte pa sam se ja opako nadala da ćemo tako upasti. Na kraju, upalila je žalba i u ponedjeljak krećemo!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

znaci da se moram zaliti.....idem u pon i reci im da pocinjem raditi u biti dame ceka posao ..................da mi sto prije upisu djecu jel ima netko djecu u vrticu pćelice ili jaslice durdice u rijeci na vojaku

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

znaci da se moram zaliti.....idem u pon i reci im da pocinjem raditi u biti dame ceka posao ..................da mi sto prije upisu djecu jel ima netko djecu u vrticu pćelice ili jaslice durdice u rijeci na vojaku
    i ja sam se žalila. rekli su mi da mi ništa ne mogu reći. da se strpim. u đurđicama je dosta djece ostalo neupisano ove godine, kao i na čitavom Sušaku.
    srećom pa su dva vrtića zatvorili. uf, uf, uf, ni ne znaš koliko grubih riječi bih sad tu napisala.
    ja se stvarno nadam da postoji neka univerzalna pravda za te se*onje koji samo o izborima nešto trtljaju.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

trebalo bi tamo negdje kod dvorane mladosti izgraditi jedan vrtic.................

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •