Danas sam procurila 8) , 39. dan. Baš mrzim ovo kašnjenje jer ne znam kad su plodnjaci :?
Danas sam procurila 8) , 39. dan. Baš mrzim ovo kašnjenje jer ne znam kad su plodnjaci :?
Podižem ovaj topic jer me nešto zanima - tu se raspravljalo kada je došla prva M. Ja sam dobila u listopadu prošle godine (rodila sam u siječnju), pa sam drugu dobila u prosincu, a sad još ništa... I dalje dojim iako mali jede gotovo sasvim normalno, po tri obroka dnevno i dva međuobroka. Ali voli cicu kad god stigne, svako uspavljivanje (dva dnevna, a noću kad god želi jer spavamo zajedno), a i preko dana se posluži, samo me zgrabi za majicu... Obožava jesti i piti, pa se tako ni mene ne želi odreći
E sad, da li je normalno da M. u tom slučaju stigne kad stigne, bez nekog ritma? Oba puta bilo je obilno i normalno, kao i prije poroda. Inače nikada nisam imala redovite cikluse, nekakav prosjek je bio 30-35 dana... Trudna nisam iako nisam provjeravala. MM se panično boji, pa ga izvadi - prema tome, nisam ni provjeravala.![]()
i s prekinutim odnosom možeš zatrudniti
spermatozoida i ima i u preejakulatu
prekinuti odnos nije metoda kontracepcije
Naši kumovi imaju prekrasnu djevojčicu, a štitili su se upravo ovom metodom.![]()
Mislim da dokle god ćečše dojiš nije čudno ako ti M ne dolazi redovito.
A ako to nije slučaj, opet ćeš na kružoke trudnica.![]()
Devet, di si kućo stara!
Nemam što pametno za reći, ja uopće nisam dobila. Iako već i radim, mala cica naveliko kad god sam na dohvat ruke.
Šta ima nova kod vas? Pusa našem dečku!![]()
ive, znam da je bilo slučajeva. Mislila sam danas kupiti test, ali kupit ću ga sutra. No, nikakvih simptoma nema, čak mi se ne jede ni mladi luk![]()
Kate76, javit ću ti se na pp.![]()
![]()
Eh da - maria71, znam to. Ali tako smo prakticirali godinama. No, uvijek postoji prvi put. Ja ne bih imala ništa protiv, no MM bi pao u nesvijest.U svakom slučaju vidjet ćemo sutra.
![]()
Ali tako smo prakticirali godinamai naši kumovi također.
![]()
nisam htjela ispasti neugodna ili da ti dociram ili da te educiram s visoka, stvarno nisamdevet_mjeseci prvotno napisa
![]()
no uvijek imam u primozgu da jako puno ljudi čita ovaj forum i to sam napisala radi njih,
Pa nisi uopće ispala neugodna. I ja bih vjerojatno napisala isto, a ta se misao i meni mota po glavi s obzirom da želim drugo dijete što prije.![]()
Samo se bojim da će biti: što se babi htilo to se babi snilo...
![]()
hvala![]()
javi nam se sutra
Veliki, debeli minus, još se ne selim na trudnice.![]()
A, dobro, možda onda opet jednom skupa budemo tamo.![]()
Inače, javljaj nam se malo. Šta je s Večerom za 5?
Ja ću samo malo upasti: moj I. je 15 mjeseci i još uvijek nisam dobila ali s vremena na vrijeme me zna zaboljeti u trbuhu i imam simptome kao da ću dobiti ali nikako da stigne. Je li to normalno ili se trebam zabrinuti?
ovo se i meni desava i bas sam se brinula i pitala da li da odem kod ginekologa... ima li koga sa kakvim savetom?LIMA prvotno napisa
hej, Devet, ja još nisam dobila mengu a rodila sam dva dana prije tebe...
...prijavljujem još uvijek razdoblje bez... hi, hi,hi, ne fali mi...![]()
Fala bogu, MM se ne gadi na kondome.I tako nam rijetko zatrebaju.
![]()
![]()
čula sam da ako se prijaviš na ovaj topic-dobiješ![]()
pa da vidim...
nije da mi jako nedostaje-ali opet, čula sam da nervoza nestaje ko rukom odnešena![]()
![]()
pa da vidim...
kaj od menge?rvukovi2 prvotno napisa
![]()
![]()
da sam prije znala...
Pitanje za one cure koje su dobile menstruaciju i još doje. Jesu li vam menstruacije bolne?
Ja još nisam rodila. Namjeravam dojiti. Moje su menstruacije bile izrazito bolne i bez tableta nisam mogla preživjeti prva dva dana menge (govorim o padanju nesvjest). Moram priznati da je jedan od razloga uživanja u trudnoći što se ne moram kljukati tabletama.
Zapravo tražim da me uvjerite da će mi menstruacije biti manje bolne nakon poroda. Brine me mogućnost da ću morati uzimati tablete i dojiti.
Iskustva?
postoji velika šansa da uz dojenje na zahtjev jako dugi ne dobiješ mengu.
evo ja nisam dobila 8,5 mjeseci.
to nije nešto jako dugo u odnosu na neke druge cure tu na forumu.
tako da ti preporučujem da samo dojiš i dojiš pa možda ne dođe
makar bih ja da mi sad ipak dođe jer ti se stvore neki drugi problemi-suhoća dolje...
ja sam dobila cini mi se nakon mjesec i pol dana, ali tad nisam iskljucivo dojila. sad iskljucivo dojim (na zahtjev) i redovno imam menstraciju. nije mi bolnija neg prije trudnoce ali je obilnija i duza, sa prakticki 3 dana se sad produzila na 8 :?
ali valjda ce se vratiti na staro
Fana, već nakon prvog poroda (iako je bio carski) menge više nisu bile bolne kao ranije (a bolile su za poludit), a nakon drugog poroda gotovo ništa ne osjećam. i još dobrih vijesti: kraće traju i nisu više obilne.