Pozdrav curke!
Slažem se sa vašim komentarima. Između ostalog, rodila sam Laru 06.05.2008. u bolnici Gospić. Sa mnom je u sobi bila rodilja koja je rodila 2 dana prije mene dečkića i dojila ga. Kako je Lara sisala samo moj kolostrum jer mi je mlijeko krenulo tek 3 dan, sestra je predložila meni a ja se složila a tada je u mojem prisustvu pitala tu mamu Josipu da li želi dojiti i Laru na što je ona pristala. Imala je dovoljno mlijeka tada za oboje barem taj dan jer sam ja tek idući dobila pravo mlijeko makar ima manje grudi od mene. Samo ju želim pohvaliti jer mnoge žene se boje pristati jer misle ( to je iskustvo koje sam ja čula od mama) da mlijeko drugih dojilja nije dovoljno dobro i kvalitetno pa do "kaj bude druga dojila moje dijete", ko da će ju otrovati, koje gluposti. Ja i Josipa smo i dan danas u kontaktu i viđamo se jer je ona iz GS a ja idem tamo pedijatru i drago mi je što je Larina pomajka a i njoj je drago što je pomogla. Da je barem takvih mama više. Nekada su majke nosile drugima da doje a sada se mnoge mame srame. Inače Lara je ta 3 dana plakala ko luda pa je sisala mene, Josipu a treći dan i treću mamu Milenu i sestra joj dala bočicu jedno veče jer je vriskala od gladi. Toliko o našem iskustvu.
Pusa![]()