Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Izgled trbuha

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Izgled trbuha

Drage moje,

moj je trbuh polako počeo dobivati trudnički oblik, pa sam se malo uhvatila u razmišljanju...
    Nosim dečkića, i sigurno su vam poznate one babske priče da je trbuh nisko ako je dečkić, odnosno više ako je cura.
    Kako nažalost u mojoj okolini nema trudnica, niti bivših niti sadašnjih, koje bih to mogla pitati, pitam vas koje o tome možda više znate.
    Ništa me to ne zabrinjava, već me baš zanima od vas koje ste to prošle imate li kakva iskustva po tom pitanju. Ima li u tome istine?

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja nosim visoko i dečkić je... tako daa...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Trbuh ti je počeo dobivati trudnički oblik, meni je termin mjesec dana prije tebe, ali je moj trbuh ogroooooman (bar se meni tako čini u usporedbi s drugim trudnicama). I ja nosim dečkića i trbuh mi je zaobljeniji dolje. Moja sestrična je nosila curicu i nosila je jako visoko, imala sam osjećaj da joj je trbuh do vrata.
    A opet moja šogica je također nosila curku, a trbuh joj je bio otprilike ko i meni. Mislim da nema pravila, da ovisi od trudnice do trudnice, građi tijela, genetici...

luni avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja nosim curicu a trbuh mi je "špicast" i nisko je, a to je znak za dečka po bapskim pričama, a i te iste babe ubijaju me pričama da to nije cura nego da je to dečko.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Shireen nama je termin tu u koji dan....meni je u ovoj trudnoci puno veci stomak nego sa sinom u isto vrijeme ali mi je istog oblika, u spic, nisko i sve mi ide u stomak. Jos neznamo spol ali i mene zanima hoce li ponovo biti pisonja. Imam prijateljicu koja je rodila dvije cure, jednu je nosila nisko u spic kao i ja sina a drugu visoko vise u kocku. Sa jednom se proljepsala a sa drugom "pogrubila" tako da poslije tog primjera vise ne vjeruj u te bapske price.

Palonkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja nosim dečka i trbuh mi je relativno nisko, ali moja susjeda je također nosila dečka i imala trbuh visoko tako da su te priče upravo to - samo priče. Kolegica s posla mi je rekla da u životu nije vidjela dvije iste trudnice pa mislim da se i pozicija i izgled trbuha od trudnice do trudnice razlikuju. Sve je to individualno.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja bih to opisala ovako: prvu trudnoću sam nosila dosta visoko, zadnje tromjesećje sam imala dosta problema sa disanjem, tek pred sami porod sam osjetila ono "olakšanje", kad se trbuh malo spustio, bio je manji i čvršći. Sada mi je trbuh dosta veći, leži niže pa lakše dišem, ali moram često na WC, i neprijatnije me beba udara u dijelu mjehura. Ja to nekako objašnjavam jačini trbušnih mišića, koja je sad slabija. I imam onaj razmak o kojem se priča kod svih slijedečih trudnoća, tako da lijepo mogu napipati nogicu, kad ležim na leđima
    Eh, sad prvo je bila djevojčica, a sada je dečko (tako kažu), ali ja ne vjerujem da to ima veze.
    P.S. kaže moja sestra:"kažu da se kad nosiš muško proljepšaš, a ja ne primjetim da si se ti nešto posebno proljepšala!" (što ti ga sestra može šuknuti, naročito moja)

Palonkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    P.S. kaže moja sestra:"kažu da se kad nosiš muško proljepšaš, a ja ne primjetim da si se ti nešto posebno proljepšala!" (što ti ga sestra može šuknuti, naročito moja)
    Strobery Shortcake
    Ma to ti ona sve od milja!

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moj trbuh jako visoko i nije "špicast" i nosim curicu

Meni su svi govorili da je curica i eto, ipak je curica

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Palonkica prvotno napisa
    Ma to ti ona sve od milja!
    Ko je ne zna, skupo bi je platio

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Heh, čitajući vaše odgovore, stvarno vidim da nema pravila! Čak sam pomislila da izgled trbuha ovisi o samoj trudnici, ali vidim da niti to nije pravilo.
    Kako god trbuh izgledao, on je kod svake trudnice vrijedan divljenja!
    A babe samo neka pričaju

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Samo ima jedna velika razlika, a to je trudnice koje imaju čisto trudnički stomak, znači nema sala ili ti ga debljine i trudnice koje su već bile deblje pa sada imaju i stomak.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Od mog muža sestra nikad nije ni izgledala trudna jer je uvijek bila velikaaa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •