Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Embrion se zakacio u donjem delu materice, pomozite!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Embrion se zakacio u donjem delu materice, pomozite!

Cao svima!
    Evo vratih se sa prvog UZ. U 7-oj nedelji sam i embrion je veliki 9mm, otkucaji srca133. Doktor kaze da je sve OK za sada.
    Mene brine to sto se embrion zakacio u donjem delu (nizem delu)materice i sto mi je doktor rekao da postoje sanse da se kasnije pojavi plancenta previa.Ja sam vec imala tri spontana i rekao mi je da su velike sanse da se opet ponovi posto posle svakog spontanog valjda ostane oziljak na materici i to moz da ugrozi trudnocu.
    Meni je radjen VTO ICSI i ET je bio 26.07 2008.
    Drage moje ja stvarno ne znam sta da mislim. Srecna sam sto je danasnji UZ bio dobar ali buducnost me brine!
    Da li je neka od vas imala slican slucaj da se embrion zakacio nisko ?!
    Veliki pozdrav!

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: Embrion se zakacio u donjem delu materice, pomozite!

Citiraj lida011 prvotno napisa
    Cao svima!
    Evo vratih se sa prvog UZ. U 7-oj nedelji sam i embrion je veliki 9mm, otkucaji srca133. Doktor kaze da je sve OK za sada.
    Mene brine to sto se embrion zakacio u donjem delu (nizem delu)materice i sto mi je doktor rekao da postoje sanse da se kasnije pojavi plancenta previa.Ja sam vec imala tri spontana i rekao mi je da su velike sanse da se opet ponovi posto posle svakog spontanog valjda ostane oziljak na materici i to moz da ugrozi trudnocu.
    Meni je radjen VTO ICSI i ET je bio 26.07 2008.
    Drage moje ja stvarno ne znam sta da mislim. Srecna sam sto je danasnji UZ bio dobar ali buducnost me brine!
    Da li je neka od vas imala slican slucaj da se embrion zakacio nisko ?!
    Veliki pozdrav!
    Ja nisam imala takvu situaciju.
    Htjela bih ti samo reći da bez obzira na prijašnje probleme pokušaš biti što smirenija. Sve se može dobro završiti.
    Samo polako i smireno dalje.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Skoro sam čitala iskustvo devojke koja je IMALA placentu previju, ali kao što joj je dr i rekao, postoji mogućnost da se ceo plod sa posteljicom povlači prema gore, kako raste materica. Njoj se to i dogodilo negde u 6-7 mesecu. Morala je da miruje dok je bila posteljica skroz nisko, ali kad je materica porasla, placenta se skroz povukla i sve je bilo za 5.
    Nemam neki savet da ti dam pošto sam ja malo paničarka i znam da duvam na hladno, ali možda će ti njena priča pomoći da budeš koliko-toliko u pozitivi. Tim pre što se tebi to nije dogodilo.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja ću ti samo poslati velikuuu
    Sve će biti uredu, vidjet ćeš

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala vam puno drage moje!
    Znam da je isuvise rano da se brinem posto sam tek 7 nedelja .
    Ali posle toliko spontanih i jedne vanmatericne trudnoce, valjda sve to gledam nekim drugim ocima.
    I ja se nadam da ce biti sve OK, i mislim da je bebica nasla najbolje mesto da se smesti.
    Vasa pozitivna energija i lepe reci mi daju snagu da budem pozitivna i smirena!
    Hvala vam jos jednom!
    Veliki pozdrav!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •