uh, trebalo je prokljuviti ovih 5 strana
pohvala temi. vec razmisljam da otvorim novu temu tu na izazovima, ali i ova ce posluziti.
gubim zivce povremeno, nekad vicem, nekad cijedim kroz zube. sta je gore ne znam. raznoraznim situacijama doskacem tako da uopce ne vicem, ali uglavnom pale.no jedna situacija trenutacno bas zahtjeva vikanje i to uzasno i zato sizim. u pitanju je popodnevno spavanje. u jaslicama je u 12 vec u svijetu snova, bez pogovora. umoran., treba mu (dvije godine su mu).
ali vikend, ajme muka mi je od same pomisli.
danas sam na bolovanju.doma smo. u 12 je bio u kinderbetu. do 14 sati me pozvao xy puta, da mu se piski, pa mama vidi (pobacao posteljinu na pod )3 puta, pa daj sjedi do kinderbeta (sjedim), pa me kroz resetke mice da idem van, kad pokazem zelju da odem, neee ici van, mama ostani, pa ostanem, a on opet idi van (ja sjedim), pa da kao sjedim na njegovoj fotelji i onda me toliko zelio potjerati da me kroz resetke zgrabio rukom za vrat i stiskao, na sto sam ekstremno poludila, demonstrativno se digla i zalupila vratima. pa se dere mama dodji da ga svi cuju, a meni u kuhinji para ide van na usi i najradije bi ga uzela i ispljuskala po guzici kad bi znala da ce to icemu pomoci.
i onda muk, pa opet mama ja bi piskio.
dolazim jer dijete mora piskiti (tomu se moram odazvati)stavljam ga na kahlicu , on iscjedi 3 kapi nekak(jer je piskio prije 10 minuta) , stavljam ga u kinderbet i zaurlam
SAD SAM SE TAKO NALJUTILA DA BI POLUDILA!!!!SPAVAJ!
i odem, a on zaspi :shock: pa sta reci na to! zar me on svaki dan mora dovesti u tu situaciju da totalno izgubim zivce da urlam da me cuju svi susjedi u zgradi ali i prekoputa nje? ja ne znam kako cemo ako cu ostat cijeli tjedan doma :/