Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: koji djecji madrac?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno koji djecji madrac?

L. je ovo ljeto napustila nas krevet.
    2mj. je spavala na moru na tvrdoj spuzvi (na kojoj smo nekoc kamprali )
    sad smo dosl u zg da ne kvarim novonastalu situacju, improvizrali smo njeno gnijezdo u nasoj sobi, tik do naseg kreveta.
    trenutno se ono sastoji od madraca iz kinderbeta i jastuka i zimskih popluna, koji popunjavaju prostor do zida i omogucavaju meni da se po potrebi uspavljivanja legnem kraj nje.
    no vec me od 4 dana kicma rastura tako da pod hitno trebamo uzet njoj madrac.
    e sad, imam nekoliko pitanja za iskusne

1. dimenzije- s obzirom da treba racunati da se na njega trebamo leci i ona i ja, kolka je sirina dovoljna? standard je 90, a mene je strah da je to malo...sad je madrac 60 plus cca 20 sa strane jako je tijesno a tek joj je 2,5.
    koja je sljedeca i da li je to previse? koja je razlika u cjeni ako se ide na vanstandardne?
    2. koji madrac? nude se od pjenastih, onih sa opruznom jezgrom, rolanih...(o onim punjenim npr. kokosom ni ne razmsljam...)
    3. posto namjeravam barem neko vrijeme stavt ju samo na madrac, znaci ne i krevet, debljna madraca. koja?
    krevet namjeravamo kasnije uzeti, kad odlucmo kakvu sobu i kad se uvjerim da ne pada s kreveta (na moru sam ju znala naci na pola sobe, bez obzra na jastuke koji su sluzil kao lezeci polcajci)

jesam komplicirana, ha?

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jesi!
    uzmi onaj rolani, barem smo mi, jer su tvrdi-dobro za kralježnicu, a dosta su povoljni jer računaj koliko će samo biti puta popišan .

E sad ne znam jel imam koja dimezija između one 90 i 180 cm. Možda 160? Mi smo kupili u Emmezzeti.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja mislim da je 90 sasvim dosta (moji imaju 80, MM i ja spavamo na 140). Nemam ništa protiv velikih kreveta kada to prostorija dozvoljava, ali jezim se kreveta koji zauzmu cijelu sobu.

I mi imamo vakumirane. Mali iz Emmezete, veliki iz Metroa. Meni su odlični.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

vakumirani smo prosle godine kupili za more i men je to najbolj na kojim sam lezala.
    nakon petrove i njhovih rupastih kreveta, ni jedan mi nje dovoljno tvrd.

no nisam znala kako izabrat za dijete s obzirom da je lakse, da jedno vrijeme nece bti podnice vec pod itd...eh, sa drugim djetetom cu vec rasturati

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo nakon duzeg razmisljana uzeli Oriolikov ortoflex http://www.oriolik.hr/index.php?cid=...=catalog&sid=6 S tim da je dezen puuuuno ljepsi od ovog na slici (bijelo sa cvjetovima vezenim bijelim koncem). Htjeli smo superflex, jer se njegova tkanina moze skidati i prati u masini) http://www.oriolik.hr/index.php?cid=...=catalog&sid=6 , ali ih tada nije bilo. Ispod svakog ti pise debljina madraca, a vanstandardne dimenzije takodje mozes naruciti (pretpostavljam da se cijena ravna po sljedecem vecem standardnih dimenzija). Samo imaj na umu da taj madrac trebas u neki krevet ubaciti, zato pripazi sa dimenzijama. Imas na ovoj stranici i cjenovnik, pa pregledaj malo. Nadam se da ti je bilo od pomoci.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ortoflex smo mm i ja uzeli za sebe, klincima smo uzeli superflex - svi zadovoljni.

Ja nisam htjela uzimati opružne madrace, radije spužvaste, jer sam računala da će oni po njima i skakati, ne samo spavati. Po meni, djeci se madrac tipa ortoflex ili bilo kakav s nekim anatomskim izmišljotinama ne isplati uzimati, jer koliko je te anatomske prednosti uopće moguće iskoristiti djetetu koje ima 15 kila (dok je to recimo mm-u od stotinjak kila žive vage itekako bitno)?! Zatim, ne znam koji je smisao zimske i ljetne strane madraca, kad su nekakve preporuke da se madrac svakih (sad ću bubnuti) tjedan-dva okreće radi boljeg zračenja i 'odmora' materijala na strani na kojoj se spavalo. Sasvim sigurno da neću ne-okretati madrac tri-četiri mjeseca zato jer toliko traje zima, ja naše okrenem recimo svaka dva tjedna. Također, što se cijene tiče, ako je to dijete kojem se može još dogoditi 'nezgoda', ja ne bih davala previše novaca za madrac (ne bih baš ono uzela najjeftiniji, ali...). Radije srednja cijena, pa mu slijedeće godine kupim novi.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Meni su HESPO-vi madraci zakon.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi smo mu kupili normalan krevet i ovaj STELLA PERFECTA madrac.
    http://www.perfecta.hr/index.php?pag...s&id=1&p_id=19

Najjeftiniji u dobroj kategoriji. 1200 kn.

Eh sad, malo mi se čini pretvrd. Valjda mu to ne škodi.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

U dućanima Perfecte (npr. na 1.katu u Solidumu) jako dobro objasne kakav madrac bi bio najbolji s obzirom na dob i težinu djeteta.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    U dućanima Perfecte (npr. na 1.katu u Solidumu) jako dobro objasne kakav madrac bi bio najbolji s obzirom na dob i težinu djeteta.
    tnx

Anita, mi smo za more uzeli stelu koja je men zakon!
    sam smo bili na velesajmu, ne bas pricljivi....

sa ostalima nemam iskustvo jer i doma i na moruu imamo perfectu :/

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

aaaaa u perfecti m govori da mi je madrac sa oprugama cist ok a u hespu da uzmem od spuzve....

jel za tako malu djecu dovoljan na opruge? velike?
    male su u rangu ovih skupljih..i to po 1000kn skuplji!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

e da....za stelu mi je rekao da je za djete pretvrda (ona je 400kn skuplja i zapravo sam nju htjela) i da ako idem na tu varijantu uzmem virgo koji je meksi i za 1000kn skuplji :/

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    e da....za stelu mi je rekao da je za djete pretvrda (ona je 400kn skuplja i zapravo sam nju htjela) i da ako idem na tu varijantu uzmem virgo koji je meksi i za 1000kn skuplji :/
    E.. j... jel im moze kaj lose biti od tog kad smo ga vec kupili? Shit. :/

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja volim i preferiram tvrde i uopced ne znam zasto bi to bilo lose....L. je spavala proslo ljeto (cijelo) na njemu.
    mislim na tu njihovu tezinu da je tak svejedno :/

koju ste mu dimenziju uzeli?

Leelee avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    I meni su ovako rekli kad sam ih danas nazvala.

Nazvala sam i Hespo, i oni su mi preporučili madrac Ergostar (za dijete od 3,5 godine) http://www.hespo.hr/mad_ergostar.htm
    Ima li tko iskustvo i/ili preporuku?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo kupovali madrac V 5.5 god, 23 kg
    ja zapela za te latekse, pjene...
    ali su me nagovorili da uzmemo obični opružni
    rekli su da je za tako malo dijete koje skače po krevetu, ovaj sasvim dobar (uzeli smo hespov neki medico, medical ili tako nešto)
    ionako se madrac mijenja na 5 god, pa kad pređe 10 god i bude imala više kg onda ćemo kupiti neki bolji
    a da latex i pjena pucaju ako dijete po njima skače
    a da joj ja ne dam radi madraca skakati, neću
    mislim, nije ni taj jeftin 2000k 120x200

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo i moj glas za Stellu!

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Stella je najbolja!

Mirjana S. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo nedavno kupili ovaj . Nekih 540,00 kn sa 10% popusta za keš. Dimenzije su 70x135 cm. Curke su nam isto stare! Kaj da ti velim, nakon što je dosad spavala na čistom kokosu(tvrrrrdo,sad ga koristimo kao strunjaču za vježbanje...),Eni se preporodila. A ja sam se konačno naspavala....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •