L. je ovo ljeto napustila nas krevet.
2mj. je spavala na moru na tvrdoj spuzvi (na kojoj smo nekoc kamprali)
sad smo dosl u zg da ne kvarim novonastalu situacju, improvizrali smo njeno gnijezdo u nasoj sobi, tik do naseg kreveta.
trenutno se ono sastoji od madraca iz kinderbeta i jastuka i zimskih popluna, koji popunjavaju prostor do zida i omogucavaju meni da se po potrebi uspavljivanja legnem kraj nje.
no vec me od 4 dana kicma rastura tako da pod hitno trebamo uzet njoj madrac.
e sad, imam nekoliko pitanja za iskusne
1. dimenzije- s obzirom da treba racunati da se na njega trebamo leci i ona i ja, kolka je sirina dovoljna? standard je 90, a mene je strah da je to malo...sad je madrac 60 plus cca 20 sa strane jako je tijesno a tek joj je 2,5.
koja je sljedeca i da li je to previse? koja je razlika u cjeni ako se ide na vanstandardne?
2. koji madrac? nude se od pjenastih, onih sa opruznom jezgrom, rolanih...(o onim punjenim npr. kokosom ni ne razmsljam...)
3. posto namjeravam barem neko vrijeme stavt ju samo na madrac, znaci ne i krevet, debljna madraca. koja?
krevet namjeravamo kasnije uzeti, kad odlucmo kakvu sobu i kad se uvjerim da ne pada s kreveta (na moru sam ju znala naci na pola sobe, bez obzra na jastuke koji su sluzil kao lezeci polcajci)
jesam komplicirana, ha?![]()