Stranica 103 od 182 PrviPrvi ... 35393101102103104105113153 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,101 do 5,150 od 9079

Tema: Pričajmo o dohrani 7.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    Moji su alergicari i ja ko kobac visim nad njima da se ne dohvate bilo cega. I interesantno kako brzo nauce ne stavljati po ustima kojesta i ne lizati sve na sto nalete. Stariji vec s godinu i koji mjesec nebi stavio u usta nesto nepoznato ni uz kakav mamac. Sad odgajam mladju lizacicu svega, za koji mjesec i ona ce bjezati od otvorenog frizidera.
    Tiziana, to je i stvar djeteta. Moja nije alergična ni na šta, nismo ni mi. Ne visim nad njom, ali za neke stvari je brzo pokopčala da ne smije (nisam ništa makla sa niske stalaže), ne zanimaju je utikači nakon što je bilo par odlučnih ne i sl. Ali za neke stvari jednostavno nema pomoći, mogu govoriti ne do besvijesti...
    A to mi se ne da jer bi mi se dan pretvorio u veliko ne.
    Reagiram s ne kad je nešto stvarno opasno, i za turanje u usta, i za penjanje, i za padove, i za skakanje i pljackanje po lokvama... Jednostavno sve hoće staviti u usta, hoće se svuda popeti, hoće sve vidjeti... i to mi je zapravo okej, neka istražuje, neka uči...
    Ali opet, kažem, neke mi je stvari teško gledati, i onda se tješim da smo tako i mi...valjda... ili još i gore, zapravo. A imali smo i proljeve, i kraste, i uši, i gliste...:dijetesasela:

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

itekako stvar djeteta

uz stariju nismo morali ništa
    ma ni nož sa stola maknuti
    mlađi je bio druga priča
    nismo puno micali, ali smo puno više morali paziti

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mi sve moramo micati! Sto puta ne nista ne pomaze! Jednostavno smo sve makli!

A sad pitanje! Moj mali i dalje "slabo jede"!
    Malo sam u problemu i vise ne znam kako da mu kombiniram obroke! Naime po novom jede jedino griz (pir i psenicni, zgance, jogurt, voce kojeg ima (jabuka, banana, kruska iz teglice, tu i tamo suha sljiva)!
    Povrce ne zeli jest, meso takodjer, ribu planiram uvest tek kad odemo na more! Tad ce imati 11 mjeseci!
    Popodnevni obrok odbacuje! Jede iskljucivo ujutro i navecer!
    Koliko je problematicno to sto ne jede povrce i meso?!
    Hvala!
    (Ima punih deset mj.)

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pa mislila sam i na isprobavanje nove hrane, zapravo prvenstveno na jestive stvari sto ne ovisi od djeteta vec svi u neko doba pozele probati ono sto mama ima na tanjuru. Pa kad ucenje da ima opasne hrane postane dio dohrane i odgoja vec sami i jako mali znaju da se ne stavlja sve u usta.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj giussepe prvotno napisa Vidi poruku
    Mi sve moramo micati! Sto puta ne nista ne pomaze! Jednostavno smo sve makli!

A sad pitanje! Moj mali i dalje "slabo jede"!
    Malo sam u problemu i vise ne znam kako da mu kombiniram obroke! Naime po novom jede jedino griz (pir i psenicni, zgance, jogurt, voce kojeg ima (jabuka, banana, kruska iz teglice, tu i tamo suha sljiva)!
    Povrce ne zeli jest, meso takodjer, ribu planiram uvest tek kad odemo na more! Tad ce imati 11 mjeseci!
    Popodnevni obrok odbacuje! Jede iskljucivo ujutro i navecer!
    Koliko je problematicno to sto ne jede povrce i meso?!
    Hvala!
    (Ima punih deset mj.)
    nije problematično
    daj ga pusti na miru

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Onda super!!!
    Necu dramit aj bar radi toga da ne moram dramit!

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Moj bebač ima 7 i pol mjeseci, prije 2 tjedna smo krenuli malo s dohranom. Odgodila sam za mjesec dana jer je rođen mjesec i pol ranije. E sada... nekako baš nije raspoložen za kašice... probali smo buču nekoliko dana, rižu, tikvicu, korabicu i bananu...Sve je pljuvao van osim banane, s njom je oduševljen ali mi nema smisla to davati često... E sada, kako ja kuham njemu svaki dan a on neće i neće, da li ima smisla da napravim pauzu ili da i dalje mu nudim svaki dan pa možda krene?

Rođen je sa 2300g sada ima 6kg i dojimo, dr. već spominju kako nema baš neku kilažu....

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Mašnice, mi još nismo na dohrani, ali sam ponešto naučila čitajući ovaj forum.
    Mislim da malo brzaš. Dala si mu previše namirnica u tako kratkom vremenu. Trebala bi svakih par dana uvoditi novu namirnicu. Ako odbije, ne forsiraj, nego sutra pokušaj ponovno (s istom namirnicom).
    Ono što mu se ne sviđa, zavoljet će nakon što 10 puta proba. Istraživanje pokazalo.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Po tri dana sam davala, 4...Cca je 2 tjedna, zapravo čini mi se da je i više ne znam ni koji je datum. I da, idem po jednu namirnicu....

Hvala na savjetu!

Ma već sam zaboravila kako je s prvim bilo, zapravo znam, on je odbijao dohranu dok nije navršio 8 mjeseci a ja kuhala svaki dan malo i na kraju ja pojela...
    Posljednje uređivanje od mašnica : 07.05.2013. at 21:47

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pa da, to je to Masnice- jednu novu namrnicu tri dana za redom. Tako je i pedijatrica meni rekla s oba djeteta.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Špinat iz vrta, domaći, svježe ubran, mogu dati bebi od 7mj? Je li isto pravilo kao i za blitvu = može ako od branja do kuhanja ne prođe više od 2 sata?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Joooj, ja sam na sto muka! Nedavno smo započeli sa dohranom, beba ima 7 mjeseci. Krenuli smo sa jabukom, i na sve načine ju pripremam, kuham pa mješam sa mlijekom, pa sirovu pa kupovnu kašicu,baš sve i neće da jede!
    Prevrće po ustima i kad treba progutati onda krene dizati si želudac, kao da će povratit. Znam da treba strpljenja, ali još mi više otežavaju svi oko mene koji me krive da se to događa zato što nisam krenula kad su mi svi govorili da trebam ( sa 4 mjeseca).

Još me zanima, ukoliko nisam u prilici da nađem i kupim organski uzgojeno voće i povrće, da li je u tom slučaju bolji izbor neka kupovna kašica?

I jako me muči dodavanje vode. Kupila sam vodu za bebe, ali ne znam kad da dajem, i koliko, i da li uopće...

Muči me ta dohrana jer smo do sada cikili,ali bez reda, nema kod nas redovnih obroka pa da sad znam po tome planirati dohranu, beba je na ciki stalno,kad god hoće,nekad ciki,nekad se igra,nekad se uspavljuje.Kod nas svaki podoj traje 10-tak minuta maksimalno ali ih zato ima puno u danu, i sad ja ne znam umjesto kog podoja da napravim pauzu i stavim tu jabukuuuuuuuu, joj puna mi je glava, najrađe bi da cikimo dok beba ne progovori pa sama kaže što bi

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

moja i danas, s 12, bas ne ljubi jabuku.
    ponudi joj nesto drugo.

vodu sam od pocetka davala iz pipe.
    nudila sam joj nakon obroka.
    i danas vise odbija nego sto prihvati i popije koji gutljaj.

osobno sam uvijek radje za povrce, pa i ne organsko, nego za kupovne kasice.

ako ste tek krenuli s dohranom, onda ne dajes umjesto podoja. dijete kad se upoznaje s dohranom treba biti odmorno i nepregladno.
    nama je idealno bilo izmedju dva spavanja, onako na pola. dojila bi kad bi se probudila i nakon dohrane.
    i danas su obroci izmedju dva spavanja, obicno na pola ili blize onom koji slijedi.

inace, ja imam isto pitanje...ove grickalice, od rizinih pahuljica, dvopeka, arapskog kruha zapecenog u tavi da je hruskav, stapici..) to hoce uvijek hrickati. zacine i ponekad badem, rotkvicu, korabicu glodje isto onako, van obroka, uz igru na podu. e sad, jel to ona mene zahebava i izvoljeva i zapravo je gladna i nece jesti sta joj spremim pa jede gluposti (iako ih nema bas u nekim kolicinama, mislim, ona bi, al ja ne dam) ili jede koliko joj je dosta, a s ovim tvrdim masira desne?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hvala ti Leonisa!

Da li u Hr postoji način da se naruči voće i povrće iz organskog uzgoja i da ga netko dostavi do kuće? Teško mi je dolaziti do namirnica takvog porijekla a htjela bi sama spravljati obroke djetetu i da barem donekle znam od kuda stiže voće i povrće! Na ovoj temi sam pročitala za Rajske vrtove ali ne znam da li to još postoji?! Ima li što drugo!?

Dala sam djetetu nekoliko puta H.. kašice, nije gotovo ništa pojeo ,uglavnom ispljuva, ali ipak ne bi htjela na to navikavati, ipak domaće je domaće..

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja beba je jucer i prekjucer pojela rucak, hi hi. Bila je samo povrtna kasica s dodatkom rizinog brasna, a la Tiziana
    Od stvari koje hoce grickati: mrkva (sirova), komad jabuke, banana. Kuhano nista jer joj je gnjecavo. Ma ni ovo ne pojede neke kolicine, ali si fino poceska desni. Leonisa ja bih rekla da je to grickanje zadovoljavanje potrebe za grickanjem (i mi veliki to radimo, bar ja), nacin da se zabavi, a usput i cese desni - ne bih rekla da je gladna, ali vjerojatno se tim grickanjem ipak zasiti pa onda ne moze obrok. Ali ti ju bolje znas, ovo je iz mog iskustva sa starijom i sa samom sobom

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mi fino jedemo, mislim da smo tek sada na 8 i možda sitno kila .... sve jede što mu se servira (punu zdjelicu dm-a), npr. ujutro kruška, proso, suha šljiva, ručak riba, brokula, maslinovo ulje - no nažalost sve miksano. Komadiće ničega ne želi. Čak sa zgražanjem baca od sebe komadiće hrane i sav je uzrujan što su mu ruke prljave (djevica, jel).

U kvartu mi se mame čudom čude što je sa 8 mj. na mom mlijeku (još izdajanom), a ne kravljem. Djeca mahom ručaju kekse, kruh i jogurt i sl. po parkovima.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ally23 u kojem si gradu?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Sada i narednih 6 mjeseci sam u Crikvenici,zbog muževog posla Tek smo doselili i nikako se ne snalazim, zato tražim alternativu.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Komadiće ničega ne želi. Čak sa zgražanjem baca od sebe komadiće hrane i sav je uzrujan što su mu ruke prljave (djevica, jel).
    A bubica...

Mene čak i relativno friške mame pitaju planiram li početi dohranu s 4 mjeseca... pa se čude što do 6 mj. želim samo sisu.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Charlie ajde drago mi je da ste nesto rijesili, mi smo vec mjesecima na 9 kg i sad moramo na pretrage za celijakiju. A jede bez probema, samo sto od kad se uveo gluten rast je stao.
    Palcice vidjeti ces tek po ljeti ako volis ici na plazu po Zurkovu i Kostreni svi rucaju ili marendaju sladolede smokije i slicne gadarije. Mi imamo termosicu s miksanim buckurisem povrtno-mesno-zitaricni. Zivio mikser (sad ce nas Apricot i sljedbenici staviti u kut)
    Posljednje uređivanje od Tiziana : 09.05.2013. at 15:12

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tiziana nadam se da nije celijakija nego je cura pocela vise trositi kalorije!

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ma nesto nece biti dobro, zadnji put je rasla pocetkom sijecnja. I njena tezina je s 90% pala na 25%, visina je s 90% pala na 50-75 a jedino je glava ostala na 90%. Inace tu je percentilu slijedila jos u trbuhu uzv je uvijek davao tu krivulju. I dok je bila na mom mlijeku rasla je ko iz vode, prva tri mjeseca je dobivala od 200 do 250 tjedno, potom od 100 do 140 tjedno a od glutena pa nadalje dobitak u tri i pol mj je 30 (trideset) grama, kuzis ubitacnog prirasta, to je kolicina jednog mokrenja. Izmedju alergije i celijakije skoro pa bih birala celijakiju, bar nije fatalna ako gricnes malo glutena. Btw.ima li tko ovdje takvih iskustva? A u to doba je bila jos u "klada" fazi ne sjedim-ne puzem - ne rotiram - hocudamemamastalnonosi

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

malenoj moje najbolje prijateljice su prije dva mjeseca dijagnosticirali celijakiju
    ali, ona je imala simptome, česte proljeve, trbobolju, nadutost
    tako da ne znam je li moguće da to bude tako skriveno

odi ti lijepo s malenom na pretrage, čisto da se umiriš

(i boli mene briga što ti miksaš djeci, sve dok ta djeca nisu moja )

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    Izmedju alergije i celijakije skoro pa bih birala celijakiju, bar nije fatalna ako gricnes malo glutena.

si sigurna, ja biram radije alergiju nek celijakiju, moj ima alergiju na gluten, ništ ne jede po toj stvari, sad on ima i neki marker HLa ( jedan dio) koji je pozitivan na celijakiju, baš i ne bi htjela da dobi još i to

ja se ne obazirem ko kaj jede dok se ne sjeti i nudi moje dete.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 09.05.2013. at 16:46

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala cure, to me pedijatrica salje na pretrage da krenemo utvrdjivati zasto ne raste toliko dugo. Ja sama po sebi bas i nisam nesto jaaaako zabrinuta no u najmanju ruku mi je cudno da nije dobila na tezini nista ali bas nista preko tri mjeseca. A jede kolicine koje bi se po standardima ovog topika smatrale jaaakooo puno (imale smo ono famozno vaganje brojenje zlica i sl). Alergicna je, to sam vidjela jos prije dohrane da se sva pretvori u plikove ako takne nesto mlijecno, pa usput s celijakijom vadimo iz krvi i ostale alergene. Al alergicare vec lijevom rukom hendlam, to sam sa starijim usavrsila i znam da alergicari rastu bez problema. Ova ne. Budemo vidili.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mislim da je to i do deteta, moji dečki baš nisu nekaj teški, ali je zato cura teška kategorija( ono s 6 godina bila tolka ko veliki s 8). cura i najmanji su alergičari.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Par pitanja: od kojeg mj se moze pocet davati slanutak?
    Kako ste davale ciklu, tj na koji nacin spremale?
    I dali blitva/spinat ako se ubere i zamrzne u roku od dva sata moze dati kao i svjeze ubrana?
    Hvala

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Uf, Tiziana, nadam se da nije ništa ozbiljno, držim fige.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala Zuska

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i ja drzim fige!

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Tiziana <3

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala cure!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

I ja drzim fige!

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj MaryK prvotno napisa Vidi poruku
    Par pitanja: od kojeg mj se moze pocet davati slanutak?
    Kako ste davale ciklu, tj na koji nacin spremale?
    I dali blitva/spinat ako se ubere i zamrzne u roku od dva sata moze dati kao i svjeze ubrana?
    Hvala
    Mislim da je ovo sa špinatom i blitvom ok. Za ciklu ne znam, nisamo ljubitelji. Slanutak smo davali iza 12 mjeseci u maneštrama, ali čisto zato jer slanutak jedemo samo tako pa mi nije bio na radaru prije...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jutros skuhala posebno mladu ciklu, a sa strane korabicu samo da prokuha i u tu vodu ukuhala palentu, sve nakraju povezala. I bilo mu je fino. Al sladak je bio onako umeljan i rozi, kao nasminkan :D I fleke ce bit zanimljive

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

uff, Tizi . držte se .

imam pitanjce i ja.
    mišica mi u mj. dana nije skoro niš dobila na kilaži, možda 50 - 100 gr. (a mrkne i do 190 gr dohrane). oke, aktivnija je, okreće se po cijelom krevetu ili podu, čak vidim da pokušava i puzati (ima 7,5 mj.), ali evo noćas je već 3. noć da se budi oko ponoći (inače zadnje pocica oko pol 8, 8 i spava do pol 7, 7 od svog 10 dana života). nemirna je, ne mogu ju uspavat ono kak se veli "lijevom rukom" kao inače i čujem ja večeras kak njoj krulji. dvije noći joj dajem cicu u to doba te potom ona zaspe ko od šuba opet do jutra. prvo sam mislila da je ova prethodna 2 dana jela u to doba jer oko 8h je bila preumorna i zaspala mi na cicama pa sam kužila da se nije baš najela, ali večeras je baš ono fino papala ciku, koncentrirano i s guštom pa sam joj prvo sad dala malo vode, kao "nećeš ti meni sad jesti, nisi gladna, nemaš ti više potrebe za jelom u to doba", ono stav totalne nemajke, dok joj nisam čula to kruljenje. srce mi se steglo.

e i sad, nakon epske širine , dolazimo do pitanja: da joj počnem već davati drugi obrok dohrane, ono nekaj u doba prije spavanja pa da malo pocica nakon toga, možda joj ovo moje za izdurat noć više nije dovoljno???
    čini mi se (nisam 100 % sigurna!) da sam sa sinom kao drugi obrok uvela ručak, a ne noćnu kašicu, ali fakat se sad ne sjećam ...
    Posljednje uređivanje od Franny : 13.05.2013. at 00:34

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

uvedi pa ćeš vidjeti hoće li se što promijeniti

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Tiziana, šaljem pozitivne vibrice da nije celijakija (alergiju imam i ja i mogu sada jesti gluten u manjoj mjeri).

Franny nama se to pokazalo kao bitno za dobro spavanje, dobar ručak (oko 17h). Onda imam dosta mlijeka do ponoći (300 ml) pa spava 8 sati u komadu.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala Jadranka, Franny, Palcica. Povadili mi danas 4 epruvete, svega i svacega, od alergija pa nadalje.
    Franny ja slijedim malo drukciji program od vaseg i po ovom mom sa 7 mj se uvodi i vecera i to sasvim ozbiljna vecera, ja sam na oboje djece primjetila da im je ta vecera bas trebala. Isprva oko 180 gr kasnije mi se to popelo na 250 koliko i sad jede (sa starijim u toj dobi 300 gr). I kod mene se spavalo ko ludi, pa su vodene kozice poremetile odlicnu statistiku, evo sad se vracamo u normalu pomalo

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kad će rezultati?? kaj si za celijakiju sve vadila?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tiziana, drzimo fige! Kad cete nesto znati?

amsterdam avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

pitanje...kako vi radite mliječne kašice? znači moje mlijeko i npr.rižine pahuljice...dali da prokuham na vodi pahuljice pa u to dodam malo mlijeka kao gusta kašica koja s jede na žlicu ili malo pahuljica a puno mlijeka pa na flašicu? probala bi mu to dati za večeru samo za probu dali će bolje spavati jer se budi bezbroj puta. inače dojimo još uvijek na zahtjev. jer ako ide na flašicu trebam izdojiti dosta mlijeka a i pretpostavljam da za to treba veća rupica na dudi..mi posjedujemo samo jednu tomee tippie flašicu od njegovog rođenja i neznam baš dali bi to kroz nju prošlo.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Majčino mlijeko jako razrijedi kašicu. Ako je radim na žlicu pri kraju postane toliko rijetka da opet moram dodati pahuljice. Bolja je ona verzija za bocu. Dodajem najčešće prosene (okusom su mi keksaste nekako), rjeđe zobene, od pira, od riže u svježe izdojeno koje je samo po sebi toplo, bez da ih prethodno kuham. Kupih ih u bio&bio.......boca nam je od C....co, imaju silikonske dude sa 2, 3 i više kapi, tj. većim prorezom. Nadam se da sam pomogla.

amsterdam avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Majčino mlijeko jako razrijedi kašicu. Ako je radim na žlicu pri kraju postane toliko rijetka da opet moram dodati pahuljice. Bolja je ona verzija za bocu. Dodajem najčešće prosene (okusom su mi keksaste nekako), rjeđe zobene, od pira, od riže u svježe izdojeno koje je samo po sebi toplo, bez da ih prethodno kuham. Kupih ih u bio&bio.......boca nam je od C....co, imaju silikonske dude sa 2, 3 i više kapi, tj. većim prorezom. Nadam se da sam pomogla.
    da, skužila sam da se baš dosta razrjedi i onda kad sam ga pokušala nahraniti na žličicu, to je curilo niz bradu u piđamu..niš od tog! probati ću na bocu onda, a koliko otprilike staviti pahuljica..ja njemu a doručak redovito radim i zobene i rižine ali miješam sa voćem pa ih ne stavim puno, onak odokativno sipam, a pošto su ovdje same pahuljice..ne znam,.. može li se uopće pretjerati sa tim?

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ma možeš ti napraviti i kašicu, neposredno prije jela. lako dodaš da zagustiš.
    Boca - mi to prakticiramo duže jer mu je trebalo malo podebljati odavno, što zbog kilaže, što zbog mog izdajanja i količine kojom raspolažem. Stavim u bocu na 100ml jedno 4, 5 baby žličica. Probaj toliko pa zagrabi žličicom da vidiš gustoću. Ili za početak stavi manje da vidiš hoće li se djetetu svidjeti.
    Posljednje uređivanje od palčica : 13.05.2013. at 21:34

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Danas sam mu radila na vodi žitnu kašu i ubacila sam na brzinu u to nekih 30 ml svog mlijeka, kao da ne propadne kad ih nije popio.....otišli vani, dijete otvara usta, raduje se obroku, a to malo mog mlijeka kašu pretvorilo u vodu. Nisam mogla vjerovati da je tako ludo to naše mlijeko.
    Posljednje uređivanje od palčica : 13.05.2013. at 21:37

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Charlie, Jelena - za tjedan dana. Nekakvi glutaminati, transglutaminati, imunoglobuline i jos svasta nesto, papir mi je u autu, uz klasicnu krvnu sliku zeljezo itd, ali i one obicne alergolske iz krvi phaidatop infant screening, u tome obuhvate disne i nutritivne alergene najcesce u djecijoj prehrani. To vec znam da nam mlijeko, mozda bude i krumpir, solidno se grebucka nakon nekih jela. Krumpir mi je imao i stariji pa mu se s 4 g normalizirao

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

evo, mi nahranili dijete i za večeru kašicom pa bumo sad vidjeli. ima još pol sata fore da se probudi (da očuva ritam u zanjih 3 dana, hehehe), ako ne, odoh ja spat . držim si da se ostvari ovo zadnje.

inače, otkako sam počela raditi, straaašno teško mi pada to što ona ne cica u doba u koje inače je (kad sam ja recimo na poslu). em me cice počnu peći i poduplaju se, em mi se srce steže što izbacujemo polako neki obrok cice zauvijek . ne znam za nju, ali meni treba ta naša povezanost...da mogu dojila bih je do mature .

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mislila sam da ovo nikada neću izreći, no i meni će izdajanje jednom jako nedostajati.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Palčice

evo, mi se uspješno probudili u 2 u noći jer smo bili popišaniiii (a točno sam to i rekla MMu da se bu dogodilo jer je pojela nekaj dohrane plus ispraznila do kraja cicke koje su preskočile 1 podoj zbog posla ( obično nakon njene klope navečer ja izdojim 50 + ml, a sad sam jedva nažmikala 30) pa je to bilo i za pretpostaviti da se bu dogodilo). enivejs, nije zaspala do 3 u noći, iako se trudila, vidjelo se da se muči, da pokušava, ali tek kad sam otvorila cici centar je zaspala nakon podoja. možebitno ona na neki svoj način iskazuje bojazan da me možda neće biti, obzirom da sam počela raditi, a i u toj dobi ide strah od odvajanja pa sve u kompi daje ovo .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •