Pa i moja jede zgnjeceno i puno puta gura komadice van. Probajte sami staviti komad necega i gristi samo prednjim zubima-tesko je! Mislim da ce im biti lakse kada dobiju kutnjake koji i sluze usitnjavanju hrane. Mi ih jos nemamo i ja se ne opterecujem nacinom na koji jede. Bitno da jede a vremenom ce sve doci na svoje!

Odgovori s citatom
. A buduci da se sve rano uvodi, po njegovoj tablici dijete zaista i moze vec rano imati svaki dan nesto zivotinjskog porijekla na tanjuru. Velim, ne znam odnosi li se podatak o ucestalosti konzumiranja hrane ziv. porijekla i na bebe, pretpostavljam da ipak ne - kasnije, kad pocne jesti zumanjak, pa jogurt, sir, onda ce definitivno imati svaki dan u prehrani po nesto ziv. porijekla.
uglavnom se davila komadicima(nisam pasirala vec-strugala kasicicom,ribala,kuvala pa gnjecila viljuskom..)nisam htela pasirati.
lakše mi ih je dati nego trešnje, kad su tvrđe. :/ jedino što me iznenadilo je da ga stegnu, mislim stolicu.
paid, zašto upitnici na ovo za jaja? ja još nisam davala, pa se i ja pitam je li samo tvrdo kuhana? doduše, vjerojatno da... ili kajgana? naravno tamo iza godine dana...
), baš ono drito na ulju, ok, napravimo tu i tamo kajganu, ali više je to sa šparogama ili s lukom i to mu ni ne mislim dati