Pa ne mogu mu dati ono što mi jedemo jer je začinjeno. A kak da mu dam komadiće, on sve automatski stavlja u usta, a komadiće još ne može jesti. Osim toga još ne sjedi tako da ga kod dohrane ja držim u krilu i kuži on da je to drugačije. S voćem ga još i prevarim pa ja kao jedem krušku ili breskvu (jabuku nikako neće) i onda mu stružem žličicom i to prođe. Jedino da mu probam napravit kašicu u vrijeme kad i mi jedemo, ali to je dosta kasno popodne kad MM dolazi s posla. A i nismo baš uveli puno namirnica, do sad samo jabuku, krušku i breskvu, mrkvu, tikvicu, palentu i rižu. Sad mi palo na pamet, jel mu slobodno dam sirovu opranu mrkvu (domaća je) da kao gricka? Ima već dva zubića i inače ima jaku naviku griženja pa se malo bojim da ne odgrizne komad i počne se daviti? Možda pretjerujem, ali voće mu ne miksam (krušku, breskvu, samo usitnim žlicom), ali povrće da jer kad osjeti komadić ide mu na povraćanje i automatski pljuje van. A probala sam svašta, dam i njemu žličicu da proba sam, ja mu pomažem (inače ima jako dobru motoriku ruku, kad treba nešto ugurat u usta nemre fulat), hvata ručicama po stolu, ali opet nema velikog pomaka. Mislila sam da će s vremenom ipak pojesti više jer su ovo neke mikrokoličine, ali dobro takvi su mu i mliječni obroci, bez obzira jel cika ili flaša, mora on jesti svako malo. Mali želučić