Mame,molim vas za pomoc jer vise ne znam sto bi!
Ovako,bebac nam ima sada 5mj.Rodjen je sa 3800,sada ima 8600.Cijelo vrijeme je samo na prsima,i stvarno super napreduje sto se tice tezine i svega.U pocetku je cak kolko tolko htio bocicu-znala sam mu malo cajica dati ili izdojenog mlijeka kad bi mene cike boljele,i dudu.Nakon 2.mj.ni cut,ni za dudu ni za bocicu.Sve sam probala,prevarit ga na 100 nacina,al nema sanse.Stisne ju sa celjusti i nikud vise,jedino ju nekad zna zvakati
Ali dobro,nisam ni forsala tu flasicu ni nista,dokle god nam ne treba ,dobro je.On je meni prosjecno svaki mj dobivao po kg.Jedan mjesec cak skoro 2kg =P Al je i dugacak dosta tako da nije buco.I tako smo mi pocetkom ove godine malo poceli vjezbati,savjetovala nam je i doktorica to,a i zasto ne.Kako vjezbamo,vidim da i nogice postaju tanje i rukice.Na zadnjoj kontroli kada smo bili u 1.mj.,dobio je 700g.Okej,to ej i dalje super,od sada ce manje i dobivati.
Naime,dogodilo se ovo...Svi su mi poceli pricati kako je on gladan i da se place zbog toga-najvise se place tijekom dana zato sto mu se spava,pa vodimo bitku oko toga.Ali bas da je gladan...ja imam i mlijeka i sve to stoji,naravno,moze bit da mi je vec i slabije,ali on meni po noci odspava po 8h.I takos am mu ja pocela davati tu i tamo malo kasice-popapa po 10 zlicica i dosta,kao da nece.Kada je na prsima,bude max 10min,i to je to..
Sada smo bili na kontroli i dobio je cca 400grama.I sama dr je rekla da je to normalno,ali s obzirom koliko je dobivao i koliko je dug,trebao bi vise dobivat i da sto ja mislim o tome..Da,imam osjecaj da treba vise jesti,ali kako kada jednostavno nece?! Makar,ja vjerujem da je on dosta grama i izgubio od vjezbanja.I sada nam je dr rekla da mu probam dat adap.mlijeko nakon sto se napapapa na prsima.Cak i s rizinim pahuljicama.Odmah sam mu to isla dat.Rizinih pahuljica je poceo mozda 20ml svega zajedno.Mlijeko u flasici,ni cut.Mislila sam si okej,prvi dan,mozda nije ni gladan...I stalno trazi ciku.Kada ga stavim na prsa,bude 5min,i nece vise.Nit se place nit nista nego jednostavno nece.
Ja ne znam sto da radim vise. Samo i mene i sebe namuci jer onda trazi ciku svakih sat vremena jer se nece napapat odjednom kak se spada.
Sto da mu dajem da ga zasiti vise,i kako? On gleda tu bocicu kad mu idem dat,al nece iz nje nema sanse,place kad mu je uzmem,a bezveze ju zvace.Na zlicu isto,malo si popapa i nece vise,pocne plakat kao da ocekuje mamino mlijeko,a nema ga.
Pomozite mi molim vas,ako imate ideju,savjet!
Da li je tko bio u slicnoj situaciji?