BEBE kuharica -posebno izdanje bebe časopisa ( VII. izdanje). Začudila sam se što ste napisale za voće. Ja samo dajem klementine jer je slatka i to 2-3 tjedno da pije ili u kašicu iscijedim prokuham u kašici ili sviježi sok za piti. Naranče i mandarine ne dajem jer su kisele meni pa ne dajem niti neću ni njoj. Nadam se da znate dosta o toj kuharici jer je u njoj dosta stručnih autora koliko ja vidim i što sam sve pročitala u kuharici. Rekla mi pedijatrica da se slobodnotoga držim te kuharice.
Što se tiče keksa pedijatrica mi preporučila dakupim u ljekarni plasmon kekse koji sadrži gluten kako piše. Lino keks sadrži piše:kalcij laktat i željezo glukonat. Nije navedeno da sadrži čisti gluten. Sad koja je razlika u gluten i željezo glukonat nerazumijem se pa ako netko zna neka razjasni. Kutije od obaju vrsta keksa držim ispred sebe čitam i pišem. Posni sir ili skuta ili jogurt u 7. mjesecu a od 8. mjeseca piše i vrhnje.
Da se razumijemo ja dajem nove namirnice mic po mic u malim količinama i sa oprezom. Kako živimo u šumi reći ću otvoreno (Plitvice), sve su mi ustanove daleko dostupne. Sad će netko od vas reći blago nama priroda a ja ću na to :/ .ukoebina. Oprostite na izrazu bogu smo iza leđa nemamo gdje ni kavu popiti. Hvala mame!