-
ajoj, nije me bilo mjesec dana, u fazi smo puzanja i rasta zuba pa muku mučimo. Više ništa ne miksamo, papa sve žlicom i gnječeno, a idući je mjesec Lara naručena na Srebrnjak da se vidi da nije alergična kao ja na jaja, apricot vidjela ja tvoju tortu mrak je i ja ću pokušati slično za larin ročkaš uskoro pa ćemo se preseliti nakon 06.05. u skupinu od 1. godine nadalje a ja nisam još ni pohvatala sve ovo do prve godine
pa mi teško pada ovo drugo nadalje.
Bome naša curka raste, napreduje, neće jesti bulgar, amaranth, al joj skuham jabuku i u njoj suhu marelicu i smokvu i stavim joj keks i to papa. Probala sam kuhati joj tikvicu, mrkvu i krumpir al neće pa stavim unutra malo rezanaca bez jaja i kruha domaćeg pa pojede mljac.
Obožava pečenu piletinu a kuhanu neće ni liznuti.
Dobro napreduje, zdrava je, šetamo konačno je i kod nas u Lici sunce. Jedva čekamo sezonu ostalog voća jer ovako samo papa jabuku, krušku, naranču. Voli jesti amprig juhu sa kruhom, žvače koru od kruha to joj je ko desert, juhu kuham unutra stavim piletinu ili puretinu i povrće i malo rezanaca i papa sve zgnječeno.
Dobra je da ju pohvalim, i puže zato se ja ne javljam duuugo na forum jer ju stalno lovim po stanu
pusa mame od nas
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma