Tattoo hvala na savjetu!
Uglavnom i ja tako ponudim istu papicu taj isti dan, ostavim u zasebnoj posudici za poslije pa probam ponuditi ako će htjeti...
ali da, popapa kako kad ponekad dosta, a ponekad svega par žličica pa sam zato u nedoumici za dodatne obroke...
A za drugi dan mu ipak znam čistu jabuku malo skuhati u kompot i onda to u friž. jer tako i mi to jedemo, a velim dobro mi je jer su jabuke domaće pa i mislim nekako da je i to drugi dan bolje nego jabuka u prahu...
Ma kod mene je još problem što kad mišek spava "noćno" onda cica ne smije ni mrdnut pa kao što navečer moram ostati nastavljati cicu kad on kao zaspe tako se ni ne mogu dić ujutro prije njega da mu pristavim za doručakA za dnevni spavanac, ako ga ne moram nosat i ako me ne zove svakih 5-10min i ne završimo na cici onda mu fino stavim kuhati, ali to se nikad ne zna... i ja sam luda od takvog (ne)spavanja i nemogućnosti da neke osnovne stvari napravim, ali to je već druga tema i stvaaaarno se nadam da će se i to promijeniti (nabolje)
...
A da, i mene zanima ovo za rižino mlijeko! I ja pripremam žitarice na vodi, a eventualno dodam svog mlijeka na kraju...