Evo naše iskustvo nejedača: mališa je rođen s 2kg, nikad nije pravo prihvatio cicu, a i nisam imala dovoljno mlijeka, tako da nam je boca bila glavna. Oduvijek je jeo malo ali često, znači svaka 2-3 sata. Dohranu uopće nije prihvatio do 8. mjeseca, tek tu i tamo pokoja žličica. Prvo mu je sve trebalo miksati jer se i na najmanji komadić davio. Postepeno smo počeli gnječiti, a sad s 14 mjeseci i meso gricka zubićima. Kod nas je sve išlo polako, boca je bila glavna a između ovisno o njegovoj volji. Krenulo nam je bolje tek kad je on skužio obiteljski život za stolom i hranu iz tuđih tanjura. I danas jede često a malo i uopće me to ne brine. Nije bucko, ali nije baš ni premršav (iako ima tek nešto više od 9kg). Ima dana kad pojede bolje i dana kad ne ide nikako, ali i ja sam takva, nekad jednostavno nisam gladna. Ponekad nam ručak traje sat vremena, a ponekad pojede za 5 minuta. Sve su to faze i proći će. Ima hrane koja mu je bila super prije dva mjeseca a sad je više neće i obrnuto. Iako iskreno, lijepo je počeo jesti tek kad smo počeli malo soliti hranu, ali stvarno malo. I nisam podlegla i davala mu bilo što samo da pojede, to mi nekako nema smisla (iako sam sad omražena mama jer svom sineku još nisam dala čokoladu i kikiće, a neke mame ne kuže kak on uopće živi kad ne jede lina, ali meni nema ljepšeg od prizora kad on zgrabi mrkvicu i onak slasno zagrize)

Odgovori s citatom
  Odgovori s citatom 
			 Jel to normalno, valjda više vole slatko ili ni ne kuže toliko okuse?
  Jel to normalno, valjda više vole slatko ili ni ne kuže toliko okuse? 

a72 prvotno napisa
 a72 prvotno napisa

jesam radila i bas je dobar.
  jesam radila i bas je dobar.