Pokazuje rezultate 1 do 50 od 9079

Tema: Pričajmo o dohrani 7.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Evo moj report od jutros....puuuuno bolje, malecka brzo uci!!!! i sad je pravila facu kao da ce se izrigat ali nije...pojela je sigurno 3-4 pune zlicice,whohoho....

ovaj keramicki ribez (S2000 hvala jos jednom) stvarno napravi pravu kasicu od jabuke (konzistencije ko kupovna),nije ono kao na klasicni ribez kad se izriba...no svejedno sutra cu malo prokuhat jabuku,cisto da malo promjeni dojam...

nego,da vas pitam....isla kupit u DM-a jutros zitarice,na svakom proizvodu od Eko Severa pise da sadrzi gluten i grahorice!
    ne ono :moguce u tragovima kako inace pise na dosta proizvoda.... nesto mi se cini da je netko od vas prenio najnoviju preporuku Hrv. drustva za celijakliju,da se sad kao glutenski proizvodi mogu ipak ranije uvodit?

ipak sam kupila od kukuruzni griz od Alnature jer je na njemu lijepo istaknut onaj gluten free znak...
    i jos sam se opremila sa jecmenim grizom,zobenom kasom (Sever) i prosom iz Bio&Bio... to sve moze od pocetka,right?

tini avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku

nego,da vas pitam....isla kupit u DM-a jutros zitarice,na svakom proizvodu od Eko Severa pise da sadrzi gluten i grahorice!
    ne ono :moguce u tragovima kako inace pise na dosta proizvoda.... nesto mi se cini da je netko od vas prenio najnoviju preporuku Hrv. drustva za celijakliju,da se sad kao glutenski proizvodi mogu ipak ranije uvodit?

ipak sam kupila od kukuruzni griz od Alnature jer je na njemu lijepo istaknut onaj gluten free znak...
    i jos sam se opremila sa jecmenim grizom,zobenom kasom (Sever) i prosom iz Bio&Bio... to sve moze od pocetka,right?
    Ja imam celijakiju i razgovarala sam sa pedijatricom gastroenterologom koja se bavi celijakijama i rekla mi je da nisam trebala čekati 8.mj da bi bebi uvela gluten, sada je preporuka što ranije pogotovo ako beba doji...nažalost mi nismo dojili pa me bilo strah ranije uvesti gluten...ječam i zob ti sadrže gluten !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •