-
bokić curke, pridružujem se i ja.
iako imam jedno skoro 6ogodišnje dijete, ja ko da prvi put čujem za dohranu, na momente
. tako da imam i ja pitanje. pretpostavljam da je već negdje o tome bilo govora, ali ovo druženje ima 92 stranice, a i slične teme su pozamašne pa ih ne stignem sve iščitati, iako sam krenula hrabro i s voljom
, stoga, ako vam nije tlaka brzinski mi odgovoriti:
kad dijete prihvati neku namirnicu i npr. nakon nekoliko dana pojede cca 100 - 120 gr te namirnice, je li to dovoljna količina da zamijeni npr. jedan obrok cike ili da nakon toga ipak dam još malo cike, dok količina krute hrane jednog dana ne dosegne cca 200 gr?
naime, probala sam nakon tih pojedenih 100 gr ne dat joj više ciku i sve je bilo dobro par dana, ali od prekjučer za cca sat i pol do 2 ona postane cendrava, skužim da je gladna, popapa ciku i nakon toga ciki svakih cca 2 sata (a prije smo bili na cca 3 sata - nisam dojila na zahtjev jer to dijete od početka nije imalo zahtjeva, morala sam joj ja nuditi i po danu i ponoći ju čak i buditi da bi nekaj pojela (od 10. dana spavala po 10 sati i nije se mogla probuditi, ono malo bi pocicala i opet spavanac), zato velim da nije dojena na zahtjev već sam ja to odokativno procjenjivala kad bi ona mogla možda biti gladna
). sad, ili sam potrefila dohranu baš kad joj je krenuo i skok u razvoju (inače su nam skokovi bili školski, po 1 dan) ili se ne najede dovoljno (iako joj je tlaka toliko mi sjedit u krilu i da pojede i tih 100 gr).
za cca mjesec dana vraćam se na posao, a MM kreće na roditeljski pa bih voljela kad bi imala barem jednu ciku već zamijenjenu konkretnijim obrokom, ta da ne mora suprug prečesto davati izdojeno dok se ja ne vratim kući s posla.
sa sinom se nekak ne sjećam toga, odnosno nisam se toliko opterećivala jer sam bila doma godinu dana pa ako je nakon nadohrane htio još i cikati, nije mi bio problem.
sorry ako sam pitala nešto što je već po n-ti put pitano i puno hvala na odgovoru
.
Posljednje uređivanje od Franny : 02.04.2013. at 13:54
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma