-
Joooj, ja sam na sto muka! Nedavno smo započeli sa dohranom, beba ima 7 mjeseci. Krenuli smo sa jabukom, i na sve načine ju pripremam, kuham pa mješam sa mlijekom, pa sirovu pa kupovnu kašicu,baš sve i neće da jede!
Prevrće po ustima i kad treba progutati onda krene dizati si želudac, kao da će povratit. Znam da treba strpljenja, ali još mi više otežavaju svi oko mene koji me krive da se to događa zato što nisam krenula kad su mi svi govorili da trebam ( sa 4 mjeseca).
Još me zanima, ukoliko nisam u prilici da nađem i kupim organski uzgojeno voće i povrće, da li je u tom slučaju bolji izbor neka kupovna kašica?
I jako me muči dodavanje vode. Kupila sam vodu za bebe, ali ne znam kad da dajem, i koliko, i da li uopće...
Muči me ta dohrana jer smo do sada cikili,ali bez reda, nema kod nas redovnih obroka pa da sad znam po tome planirati dohranu, beba je na ciki stalno,kad god hoće,nekad ciki,nekad se igra,nekad se uspavljuje.Kod nas svaki podoj traje 10-tak minuta maksimalno ali ih zato ima puno u danu, i sad ja ne znam umjesto kog podoja da napravim pauzu i stavim tu jabukuuuuuuuu, joj puna mi je glava, najrađe bi da cikimo dok beba ne progovori pa sama kaže što bi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma