Jadranka, prijateljica je počela raditi i maleni je do tada stalno cikio a jako slabo jeo. Kako je doma sa tatom ne traži cicati i fino sve pojede što mu ostavi i ona sama ne može vjerovati. Možda tako bude i vama.
Voće kojegod, dodam i bananu zbog kalorija i prethodno natopljene prosene/pir/zobene pahuljice. Kaša od kuhanog prosa plus voće, jogurt sa voćem i žitaricama, posni sir i voće. U zadnje vrijeme voli jogurt, maline i zobene.

Odgovori s citatom
 Količinu navodim samo da utešim vas čija deca odbijaju dohranu, jer je i ona bila takva. Mislim da ih je prvi put jela sa 15 meseci.

mozda mu se svidi!

napravi toliki nered, kontala sam da stavim ceradu ispod stolice da ne moram svaki put usisavati i prati pod. ali kad počne okretati glavu i mlatarati rukama, posezajući za nečim, ne znam čim, dođe mi da skočim kroz prozor 

kako bih voljela biti cool i misliti si, jeo si koliko ti je trebalo, kad budeš gladan, jest ćeš, ali kad bismo mi svi uvijek da pojede više, cijeli tanjur ili kako već...

ionako se već dugo pitam što mi znači prstohvat soli u tijesto za kolač ili prstohvat soli u vodu za kuhati slatke knedle... kako izvlači šećer?