Zuska, krivo si me pohvatala. Ni ja ne mislim da je deblje dijete boljeg imuniteta. Niposto. Htjela sam reci kako su neuhranjena djeca u losijem polozaju u jaslicama, nego ona normalne kilaze, jer u trenutku kad se zaredaju vrticke bolesti i kad dijete koje inace malo jede, bolesno ne jede nista i jos krene i gubiti na tezini. Zaliha nema, i vidis da to ne ide, i onda takvo dijete mora svako malo na infuzije (moj je osim hrane odbijao i tekucinu).
Naravno da malenu necu "toviti" , vjeruj mi da je to dijete koje je vec s dva mj odlucilo da ce jesti koliko ono hoce, a ne koliko mi mislimo da treba, a jela je 30 posto od kolicine koja je normalna za njenu dob i naravno da nije ni napredovala. I sada kad je na ad-u pije 60 posto preporucene dnevne kolicine, sto je i dalje bolje nego 30 posto
Ma bezveze tu tipkam, naravno da cu je hranit zdravo (ok uz nezdravi oblik zitarica pred spavanje), ali bude li kasnije problema, bit ce opet "eto znala sam" i opet cu tu vama dosadivat i kukat
Ali ako imate neki zdraviji oblik podebljavanja manje kolicine hrane, pisite. I koliko cesto smije jesti zumanjak?
Ajd bar nikad nisam imala strah da ce mi se dijete prejesti i da moram paziti da ne pojede puno